Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zosia123 napisał(a):
To jest mój post z 3 marca - bardzo proszę o jakiś odzew!

Bardzo jesteśmy wdzięczni za wpłaty no i przepraszamy za opóznienia, ale skarbnik Baja rzadko pojawia się teraz na dogo - jak tylko wejdzie na forum na pewno potweirdzi wpłatę Twoją i inne.
Jeszcze raz przepraszamy.

Edited by Tola
Posted

[quote name='handzia']Na moje konto wpłynęło 60 zł (deklaracje za I,II,III) od pani Basi (sąsiadki Toli). Jeśli trzeba gdzieś przelać, proszę o konto :)

Już podaję konto księgowej!

Posted

[quote name='Tola']Bardzo jesteśmy wdzięczni za wpłaty no i przepraszamy za opóznienia, ale skarbnik Baja rzadko pojawia się teraz na dogo - jak tylko wejdzie na forum na pewno potweirdzi wpłatę Twoją i inne.
Jeszcze raz przepraszamy.

Tak, wiem, że rzadko wchodzi, ale skoro jest skarbnikiem to chyba powinien wchodzić chociaż raz w tygodniu.
Ja też mam mało czasu, a jednak skarbnikuję 4 psom.
Denerwuję się też z tego powodu, że to nie są tylko moje pieniądze.
Ale oczywiście nie do Ciebie mam pretensje.

Aha, gdybyście szukali innych potrzebujących psów, to zapraszam na wątek umierających szczeniaczków...
http://www.dogomania.pl/threads/224267-4-szczeniaki-w-lecznicy-2-w-schronie-zagro%C5%BCone-%C5%9Bmierci%C4%85-b%C5%82agamy-o-wsparcie!!!

Posted

Przepraszam za nieobecność i Ciebie Zosiu123 za niepotrzebne nerwy. Pieniążki oczywiście wpłynęły i bezpiecznie czekają na rozdysponowanie. Oto lista ostatnich wpłat:
Masza44 - 87,50 zł (bazarek)
zosia123 - 50 zł
funia - 60 zł (deklaracja I, II)
agusiazet - 166 zł
Joodith - 40 zł (deklaracja II, III)

Stan Bajowych funduszy na dzień 16.03.2012 wynosi 471,55 zł

Posted (edited)

Jeszcze ja wpłaciłam 60 zł przedwczoraj. To pieniądze od Lans (deklaracja za I, II, III) Są już może na koncie?

Edit.
Sprawdziłam właśnie konto, dostałam zwrot z konta, na które wysłałam pieniądze...Tytuł przelewu zwrot - rachunek zamknięty. Joodith, prześlij mi aktualne konto. :)

Edited by handzia
Posted

[quote name='Joodith']Przepraszam za nieobecność i Ciebie Zosiu123 za niepotrzebne nerwy. Pieniążki oczywiście wpłynęły i bezpiecznie czekają na rozdysponowanie. Oto lista ostatnich wpłat:
Masza44 - 87,50 zł (bazarek)
zosia123 - 50 zł
funia - 60 zł (deklaracja I, II)
agusiazet - 166 zł
Joodith - 40 zł (deklaracja II, III)

Stan Bajowych funduszy na dzień 16.03.2012 wynosi 471,55 zł

Judyta, prześlij na konto hoteliku 380 zł, to będzie opłata za październik!

Posted

Witam wszystkich serdecznie
dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać.
Co tam u Baja ???

Posted (edited)

[quote name='Iljova']Witam wszystkich serdecznie
Co tam u Baja ???

Witamy:-)

U Baja wszystko dobrze, nie licząc tego, że siedzi taki smutny bo przydałoby mu się towarzystwo do boksu lub nowy dom z towarzystwem w kojcu:-)
Co do tego drugiego to muszę przeprosić wszystkich zainteresowanych, że nieco przeceniłem swoje możliwości i nie wyrobiłem się na ten weekend z budową kojca, jak wspominałem wcześniej. Jednak zrobię wszystko żeby za tydzień wysłać Wam już fotki z nowego domu Bajutka:-)

Jak na razie kilka fotek z hotelu:

Edited by Maciek777
Posted

Iljova napisał(a):
Wow !!!!!! Ale super zdjęcia wprawiły mnie w doskonały nastrój :-) te pozycje jego szczególnie z wywalonym brzucholem :-) obłędne :-)
Tropiąca tez niezła!

Posted

Mnie tam najbardziej podoba się z dożycą, którą pamiętam jeszcze z Brzyścia, tylko imię mi uciekło:)

Na własny domek Baja czekamy z utęsknieniem, ale nie poganiamy, niech wszystko będzie przygotowane na zicher:)

Posted

agusiazet napisał(a):

Na własny domek Baja czekamy z utęsknieniem, ale nie poganiamy, niech wszystko będzie przygotowane na zicher:)

Popieram ! :-) cierpliwie poczekamy :-)