Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz z człowiekiem to faktycznie może być różnie na zdjęciu to jedno, a w realu inaczej. Psiaki zawsze wyglądają tak samo jak się podobała na zdjęciu to i w realu się spodoba. Ciekawi mnie gdzie w tych Mysłowicach zamieszka a może u kogoś kogo znam ;-)
Baj też będzie miał szczęśliwy domek w swoim czasie :)

Posted

[quote name='agusiazet']A Maciek zwizytowany już?[/QUOTE]

Maciek na razie przygotowuje wszystko dla Baja i prawdopodobnie w piątek lub w sobotę ja i Akrum będziemy mogły przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.

Akrum, jak będzie wiadomo kiedy Maciek będzie gotowy to umówimy się z nim na wizytę PA.

Posted

[quote name='Penny']Maciek na razie przygotowuje wszystko dla Baja i prawdopodobnie w piątek lub w sobotę ja i Akrum będziemy mogły przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.

Akrum, jak będzie wiadomo kiedy Maciek będzie gotowy to umówimy się z nim na wizytę PA.[/QUOTE]

Super, bardzo dziękujemy!!!

Posted

[quote name='Akrum']no wlasnie tak wczoraj podpytywalam Maćka jak tam budowa kojca ;)[/QUOTE]

Już mówię - jest podłoga, słupy i dach. Zostają jeszcze ściany i budy.
Na razie się spieszę z tym żeby to się nadawało do zamieszkania. Prace kosmetyczne będzie robiło się na bieżąco.

Posted

[quote name='Maciek777']Już mówię - jest podłoga, słupy i dach. Zostają jeszcze ściany i budy.
Na razie się spieszę z tym żeby to się nadawało do zamieszkania. Prace kosmetyczne będzie robiło się na bieżąco.[/QUOTE]

No, to tempo robót jest całkiem dobre:) A Bajutek nawet nie wie, jaka zmiana go czeka!

Posted

[quote name='agusiazet']No, to tempo robót jest całkiem dobre:) A Bajutek nawet nie wie, jaka zmiana go czeka![/QUOTE]

Nikt mu nie powiedział (tzn nie wygadał się) ???
Baj ale niespodziankę Ci szykują :-)

Posted

[quote name='Zosia123']Parę dni temu przelałam 50 zł dla Baja. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Misia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-leczymy-ch%C5%82opczyka!/page16[/url][/QUOTE]

Przypominam swoją prośbę :)

Posted

[quote name='Iljova']Nikt mu nie powiedział (tzn nie wygadał się) ???
Baj ale niespodziankę Ci szykują :-)[/QUOTE]

[quote name='agusiazet']Ja tam wierzę, że Baj się ucieszy, że jest Maćka![/QUOTE]

On chyba się domyśla - jakoś dziwnie się kręci koło mnie:-)

Posted

Baj w oczekiwaniu na dom, prosi o grosik na spłacenie długów! Z tego, co wiem zostaną nam do spłacenia dwa miesiące listopad i grudzień ubiegłego roku. Kto pomoże bazarkiem lub groszem?

Posted

[quote name='agusiazet']Baj w oczekiwaniu na dom, prosi o grosik na spłacenie długów! Z tego, co wiem zostaną nam do spłacenia dwa miesiące listopad i grudzień ubiegłego roku. Kto pomoże bazarkiem lub groszem?[/QUOTE]
Na jakie konto wpłacić grosik?

Posted

Chciałabym Wam przedstawić pieska, Stasia, który pojedzie na miejsce Baja do hotelu:
[URL="ttp://www.dogomania.pl/threads/224095-Sta%C5%9B-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-straszne-rany.B%C5%82agamy-o-pomoc%21%21"]ttp://www.dogomania.pl/threads/224095-Staś-potrącony-przez-samochód-straszne-rany.Błagamy-o-pomoc!![/URL]
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-5mj-j-mmrIo/T1KR66e8f1I/AAAAAAAAAF0/or7G24KtT8c/s576/DSC_0305.JPG[/IMG]
Zapraszam do odwiedzin u tego mikro pieska!

Posted

[quote name='agusiazet']Chciałabym Wam przedstawić pieska, Stasia, który pojedzie na miejsce Baja do hotelu[/QUOTE]

Ale super psiak! I te uszy:-) Czy to pewne, że pojedzie? Teraz w weekend? To ja już doczekać się nie mogę:-)

Posted

Nie, za około tydzień lub dwa jak znajdziemy darmowy transport lub uzbieramy kasę na płatny! Ale już chyba w sobotę bierze go dobra dusza na darmowe DT, aby zaszczepić i zdiagnozować, co mu dolega po wypadku samochodowym, któremu uległ! Piesio jest mega przyjacielski i dla ludzi, i dla zwierząt! Rany zewnętrzne są leczone już teraz w schronie, ale wolontariuszkom nie podobają się jego tylne łapki, więc trzeba sprawdzić i wiedzieć na czym się stoi!

Bajutek się przypomina, a raczej przypomina o swoim długu, który musimy spłacić!

Posted

Z powodu pogody i kilku problemów przedłuży mi się o kilka dni budowa apartamentu dla Bajutka:-( Mam wielką nadzieję, że w przyszły weekend już będzie wszystko jasne gdzie będzie mieszkał:-)

Posted

[quote name='Maciek777']Z powodu pogody i kilku problemów przedłuży mi się o kilka dni budowa apartamentu dla Bajutka:-( Mam wielką nadzieję, że w przyszły weekend już będzie wszystko jasne gdzie będzie mieszkał:-)[/QUOTE]

Czekamy, czekamy! U nas też fatalna pogoda, leje, prószy i wieje. A mały Staś, który ma jechać na miejsce Baja, nie ma nawet roku i jako całkiem mały szczeniaczek musiał mieć jakąś straszną "przygodę", bo cały w środku był pogruchotany i wprawdzie wszystko się samoistnie pozrastało, wykazało to prześwietlenie, ale piesek musi być pod bardzo troskliwą opieką!!! Nic się z tym już nie da zrobić. Piesio będzie troszkę jakby krzywy, szczególnie tylne łapki, ale to go zupełnie nie boli, choć tyle, bo chyba w swoim czasie mocno się nacierpiał. Nie może być grubasem, bo to dla niego niebezpieczne. Teraz waży zaledwie 7 kilo, pewnie 10 to będzie dla niego maksimum!

Posted

A tutaj wietrzna, ale słoneczna pogoda :-)
Baj i my czekamy :-)
Staś taki biedny maluszek :(
dobrze że już teraz jego los się odmienił na lepsze, a mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :)