Akrum Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 a no widzisz :) kawał drogi przejedzie nasza panna ;) no chyba, że się w realu domkowi nie spodoba :) Quote
agusiazet Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 A Maciek zwizytowany już? Figa na pewno się spodoba, więc szczęśliwego domku śliczna! Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wiesz z człowiekiem to faktycznie może być różnie na zdjęciu to jedno, a w realu inaczej. Psiaki zawsze wyglądają tak samo jak się podobała na zdjęciu to i w realu się spodoba. Ciekawi mnie gdzie w tych Mysłowicach zamieszka a może u kogoś kogo znam ;-) Baj też będzie miał szczęśliwy domek w swoim czasie :) Quote
Penny Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='agusiazet']A Maciek zwizytowany już?[/QUOTE] Maciek na razie przygotowuje wszystko dla Baja i prawdopodobnie w piątek lub w sobotę ja i Akrum będziemy mogły przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Akrum, jak będzie wiadomo kiedy Maciek będzie gotowy to umówimy się z nim na wizytę PA. Quote
agusiazet Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Penny']Maciek na razie przygotowuje wszystko dla Baja i prawdopodobnie w piątek lub w sobotę ja i Akrum będziemy mogły przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Akrum, jak będzie wiadomo kiedy Maciek będzie gotowy to umówimy się z nim na wizytę PA.[/QUOTE] Super, bardzo dziękujemy!!! Quote
Akrum Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 no wlasnie tak wczoraj podpytywalam Maćka jak tam budowa kojca ;) Quote
Maciek777 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Akrum']no wlasnie tak wczoraj podpytywalam Maćka jak tam budowa kojca ;)[/QUOTE] Już mówię - jest podłoga, słupy i dach. Zostają jeszcze ściany i budy. Na razie się spieszę z tym żeby to się nadawało do zamieszkania. Prace kosmetyczne będzie robiło się na bieżąco. Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Maciek777']Już mówię - jest podłoga, słupy i dach. Zostają jeszcze ściany i budy. Na razie się spieszę z tym żeby to się nadawało do zamieszkania. Prace kosmetyczne będzie robiło się na bieżąco.[/QUOTE] No, to tempo robót jest całkiem dobre:) A Bajutek nawet nie wie, jaka zmiana go czeka! Quote
Iljova Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='agusiazet']No, to tempo robót jest całkiem dobre:) A Bajutek nawet nie wie, jaka zmiana go czeka![/QUOTE] Nikt mu nie powiedział (tzn nie wygadał się) ??? Baj ale niespodziankę Ci szykują :-) Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ja tam wierzę, że Baj się ucieszy, że jest Maćka! Quote
Zosia123 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Zosia123']Parę dni temu przelałam 50 zł dla Baja. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Misia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-leczymy-ch%C5%82opczyka!/page16[/url][/QUOTE] Przypominam swoją prośbę :) Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Zosia123']Przypominam swoją prośbę :)[/QUOTE] Musisz czekać cierpliwie, bo księgowa Baja Joodith rzadko zagląda na dogo! Quote
Maciek777 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Iljova']Nikt mu nie powiedział (tzn nie wygadał się) ??? Baj ale niespodziankę Ci szykują :-)[/QUOTE] [quote name='agusiazet']Ja tam wierzę, że Baj się ucieszy, że jest Maćka![/QUOTE] On chyba się domyśla - jakoś dziwnie się kręci koło mnie:-) Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Baj w oczekiwaniu na dom, prosi o grosik na spłacenie długów! Z tego, co wiem zostaną nam do spłacenia dwa miesiące listopad i grudzień ubiegłego roku. Kto pomoże bazarkiem lub groszem? Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To pewnie dorwała się do kompa i przeczytał :evil_lol: Quote
zadra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='agusiazet']Baj w oczekiwaniu na dom, prosi o grosik na spłacenie długów! Z tego, co wiem zostaną nam do spłacenia dwa miesiące listopad i grudzień ubiegłego roku. Kto pomoże bazarkiem lub groszem?[/QUOTE] Na jakie konto wpłacić grosik? Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Na konto księgowej Joodith, podam zaraz na PW! Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Chciałabym Wam przedstawić pieska, Stasia, który pojedzie na miejsce Baja do hotelu: [URL="ttp://www.dogomania.pl/threads/224095-Sta%C5%9B-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-straszne-rany.B%C5%82agamy-o-pomoc%21%21"]ttp://www.dogomania.pl/threads/224095-Staś-potrącony-przez-samochód-straszne-rany.Błagamy-o-pomoc!![/URL] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-5mj-j-mmrIo/T1KR66e8f1I/AAAAAAAAAF0/or7G24KtT8c/s576/DSC_0305.JPG[/IMG] Zapraszam do odwiedzin u tego mikro pieska! Quote
Maciek777 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='agusiazet']Chciałabym Wam przedstawić pieska, Stasia, który pojedzie na miejsce Baja do hotelu[/QUOTE] Ale super psiak! I te uszy:-) Czy to pewne, że pojedzie? Teraz w weekend? To ja już doczekać się nie mogę:-) Quote
agusiazet Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Nie, za około tydzień lub dwa jak znajdziemy darmowy transport lub uzbieramy kasę na płatny! Ale już chyba w sobotę bierze go dobra dusza na darmowe DT, aby zaszczepić i zdiagnozować, co mu dolega po wypadku samochodowym, któremu uległ! Piesio jest mega przyjacielski i dla ludzi, i dla zwierząt! Rany zewnętrzne są leczone już teraz w schronie, ale wolontariuszkom nie podobają się jego tylne łapki, więc trzeba sprawdzić i wiedzieć na czym się stoi! Bajutek się przypomina, a raczej przypomina o swoim długu, który musimy spłacić! Quote
masza44 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A ja mam brata Stasia- muszę mu pokazać piesia, może się dorzuci do utrzymania imiennika:) Quote
agusiazet Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='masza44']A ja mam brata Stasia- muszę mu pokazać piesia, może się dorzuci do utrzymania imiennika:)[/QUOTE] Zapraszamy Stasia do odwiedzin u pieska:) Quote
Maciek777 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Z powodu pogody i kilku problemów przedłuży mi się o kilka dni budowa apartamentu dla Bajutka:-( Mam wielką nadzieję, że w przyszły weekend już będzie wszystko jasne gdzie będzie mieszkał:-) Quote
agusiazet Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Maciek777']Z powodu pogody i kilku problemów przedłuży mi się o kilka dni budowa apartamentu dla Bajutka:-( Mam wielką nadzieję, że w przyszły weekend już będzie wszystko jasne gdzie będzie mieszkał:-)[/QUOTE] Czekamy, czekamy! U nas też fatalna pogoda, leje, prószy i wieje. A mały Staś, który ma jechać na miejsce Baja, nie ma nawet roku i jako całkiem mały szczeniaczek musiał mieć jakąś straszną "przygodę", bo cały w środku był pogruchotany i wprawdzie wszystko się samoistnie pozrastało, wykazało to prześwietlenie, ale piesek musi być pod bardzo troskliwą opieką!!! Nic się z tym już nie da zrobić. Piesio będzie troszkę jakby krzywy, szczególnie tylne łapki, ale to go zupełnie nie boli, choć tyle, bo chyba w swoim czasie mocno się nacierpiał. Nie może być grubasem, bo to dla niego niebezpieczne. Teraz waży zaledwie 7 kilo, pewnie 10 to będzie dla niego maksimum! Quote
Iljova Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A tutaj wietrzna, ale słoneczna pogoda :-) Baj i my czekamy :-) Staś taki biedny maluszek :( dobrze że już teraz jego los się odmienił na lepsze, a mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :) Quote
Recommended Posts