agusiazet Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Maciek777 napisał(a):Poradzę sobie:-) Dzięki wielkie za ten zaszczyt robienia zdjęć do gazety!!! Z przyjemnością pomogę Bajowi się lansować:-) No chyba,że to było napisane z ironią za te koty co jeszcze ich nie widział, a miał widzieć. Tu się sprawa tragicznie skąplikowała. Miałem 2 koty,a teraz mam jednego. Jeden gdzieś zaginął ponad tydzień temu. I to jeszcze ten odważniejszy na psy. Z drugim byłem ostatnio u weterynarza i okazało się, że nie ma koci katar... To chyba nie najlepszy moment żeby spotkał się z Bajem:-) Chyba,że chcecie psa z kocim katarem:-) Nie ma co narażać kota, Baj kociego testu już raz nie zdał, a bez ćwiczeń, że kotki są cacy, nic się w tej kwestii na pewno nie zmieniło! Quote
Tola Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Baju - gdzie ten dom marzeń? Maciek777 napisał(a):Poradzę sobie:-) Dzięki wielkie za ten zaszczyt robienia zdjęć do gazety!!! Z przyjemnością pomogę Bajowi się lansować:-) No chyba,że to było napisane z ironią za te koty co jeszcze ich nie widział, a miał widzieć. Tu się sprawa tragicznie skąplikowała. Miałem 2 koty,a teraz mam jednego. Jeden gdzieś zaginął ponad tydzień temu. I to jeszcze ten odważniejszy na psy. Z drugim byłem ostatnio u weterynarza i okazało się, że nie ma koci katar... To chyba nie najlepszy moment żeby spotkał się z Bajem:-) Chyba,że chcecie psa z kocim katarem:-) Agusiazet ma rację; dajmy Bajowi spokój:cool3: Jak zgłosi się chetny dom z kotami - bedziemy się martwic. A w sprawie zdjec odezwę się blizej kwietnia:cool3: Trzeba będzie tez pomierzyc naszego przystojniaka, bo dostanie wypawkę z Kakadu:cool3: Chyba , ze Bajutek wczesniej znajdzie dom... Quote
Maciek777 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Iljova napisał(a):Cześć Baj jak znosisz te mrozy ? Odpowiem za Baja. Świetnie! W ogóle nie robią na nim wrażenia, a przynajmniej nie daje tego po sobie poznać. Na spacery czy na wybieg chętnie wychodzi. Pewnie tylko trochę mu smutno tak samemu siedzieć bez Buni, ale jutro zapytam P.Asię czy nie byłoby koleżanki dla niego. Są dwie wolne sunie, ale czy się dogadają to jeszcze nikt nie sprawdzał. Pewnie tak:-) Co do zdjęć to do kwietnia jeszcze trochę zostało. Miejmy nadzieję, że do tego czasu dom się znajdzie, a ja jakoś to przeżyje, że nie zrobię fotki do gazety:p Quote
monikapf Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 czy doszły pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Quote
agusiazet Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 monikapf napisał(a):czy doszły pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? 80 zł doszło, dziękujemy! Zaraz zaznaczę na pierwszej stronie. Pieniążki przeleję do Joodith! Quote
terra Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Czy te pieniążki ode mnie doszły? Czy też przeoczyłam potwierdzenie? Bajek do góry, po dom. Quote
agusiazet Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) terra napisał(a):Czy te pieniążki ode mnie doszły? Czy też przeoczyłam potwierdzenie? Bajek do góry, po dom. Jaka kwota i komu przelewałaś? Bo jeśli do mnie, to ja wszystko przelałam do Joodith, oprócz deklaracji Moniki! Edited February 8, 2012 by agusiazet Quote
Tola Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]Jak najszybciej potrzebne są wymiary Baja : wysokość (w kłębie) i obwód szyi, dzięki którym firma Kakadu ma szanse przygotować odpowiednią wyprawkę.:cool3:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma] Bardzo proszę o wysłanie danych do mnie na PV oraz podanie adresu do wysyłki (hoteliku).[/FONT][/FONT] Edited February 8, 2012 by Tola Quote
terra Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 agusiazet napisał(a):Jaka kwota i komu przelewałaś? Bo jeśli do mnie, to ja wszystko przelałam do Joodith, oprócz deklaracji Moniki! Kwotę 15,50 zł. z bazarku przelałam 19.01 na konto Joodith. Prosiłam też o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym . Quote
agusiazet Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 terra napisał(a):Kwotę 15,50 zł. z bazarku przelałam 19.01 na konto Joodith. Prosiłam też o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym . Zatem musisz czekać na potwierdzenie od Joodith! Quote
terra Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 agusiazet napisał(a):Zatem musisz czekać na potwierdzenie od Joodith! Ok, to czekam. Quote
agusiazet Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Bajutek weekendowo na pierwszą:) Quote
hotelterier5 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Z tymi wymiarami postaram się szybko, niestety długo nie miałam możliwości wchodzenia na dogo, za co przepraszam. Bajo ma już koleżankę do zabaw; bernardynkę Figę- jest przeszczęśliwy. Quote
Tola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 hotelterier5 napisał(a):Z tymi wymiarami postaram się szybko, niestety długo nie miałam możliwości wchodzenia na dogo, za co przepraszam. Bajo ma już koleżankę do zabaw; bernardynkę Figę- jest przeszczęśliwy. Wymiary juz mam - Maciek777przyslal mi na PV:cool3: Quote
agusiazet Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 hotelterier5 napisał(a):Z tymi wymiarami postaram się szybko, niestety długo nie miałam możliwości wchodzenia na dogo, za co przepraszam. Bajo ma już koleżankę do zabaw; bernardynkę Figę- jest przeszczęśliwy. No to fotki prosimy:) Quote
NadiaH Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witam wszystkich serdecznie. Na codzien opeikuję się pieskami w hotelu w Lipce Wielkej. Gdyby ktokolwiek z Was miał pytania dotyczące któregoś z psiaków, proszę piszcie śmiało. Proszę o info na forum, lub na mój mail: [email protected]. Ostatnio kilka piesków z naszego Hotelu znalazło swój wymarzony dom, więc mamy kilka wolnych miejsc. Jeżeli chodzi o Baja, to bardzo mądry pies, niezwykle szybko sie uczy, jest bardzo pogodny i wesoły.. Pozdrawiam Was gorąco. Quote
Tola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='NadiaH']Witam wszystkich serdecznie. Na codzien opeikuję się pieskami w hotelu w Lipce Wielkej. Gdyby ktokolwiek z Was miał pytania dotyczące któregoś z psiaków, proszę piszcie śmiało. Proszę o info na forum, lub na mój mail: [email protected]. Ostatnio kilka piesków z naszego Hotelu znalazło swój wymarzony dom, więc mamy kilka wolnych miejsc. Jeżeli chodzi o Baja, to bardzo mądry pies, niezwykle szybko sie uczy, jest bardzo pogodny i wesoły.. Pozdrawiam Was gorąco. Witamy na wątku:) Mamy nadzieję, ze kolejnym psem, który wyjedzie do swojego domu będzie madrala Bajuś. Quote
agusiazet Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Tola napisał(a):Witamy na wątku:) Mamy nadzieję, ze kolejnym psem, który wyjedzie do swojego domu będzie madrala Bajuś. To byłaby dopiero niespodzianka:) Quote
agusiazet Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Dla Baja mam z bazarków 66 zł, jak spłyną wszystkie wpłaty przeleję! Quote
Akrum Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja byłam w niedzielę w hoteliku i znow widziałam pięknego Baja :) Piękny pies z niego, zadbany i szczęśliwy :) Quote
Recommended Posts