Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny pamiętam o bazarku na baja tylko z adopcji wróciła moja tymczasowiczka, a moje własne 3 psy się pochorowały...jak opanuję sytuację czasowo to zrobię bazarek na Baja łączony pewnie z transportem Milki do innego DT...

Posted

Bunia znalazła dom-jutro wyjeżdża. Dla niej super, ale dla Bajka już nie bo zostaje sam w boksie. Mam nadzieję, że jakoś da się wybrać odpowiednią koleżankę z hotelowych suń albo przynajmniej wkrótce jakaś przyjedzie, która mogłaby z nim zamieszkać:-)

P.S.: W hotelu u P. Asi, w Lipce Wielkiej są wolne miejsca. Zapraszam do dzwonienia 606 612 957 :-)

Posted

Mamy propozycję kolejnej rozkładówki w miesięczniku Mój pies na lipiec (numer wychodzi 22 czerwca).
Na pewno znajdzie się w nim Baj - chyba, że wczesniej znajdzie dom:)
Potrzebne będzie zdjęcie Baja na neutralnym tle w firmowych szelkach lub obrozy ( wszytsko dostaniemy od redakcji)
Maciek777 na pewno sobie z tym poradzi:cool3:

Posted

na to konto wpłaciłam

monikapf napisał(a):
poszło 80 złotych za listopad i grudzień 2011 oraz styczeń i luty 2012
proszę o potwierdzenie otrzymania pieniedzy

Posted

Tola napisał(a):
Mamy propozycję kolejnej rozkładówki w miesięczniku Mój pies na lipiec (numer wychodzi 22 czerwca).
Na pewno znajdzie się w nim Baj - chyba, że wczesniej znajdzie dom:)
Potrzebne będzie zdjęcie Baja na neutralnym tle w firmowych szelkach lub obrozy ( wszytsko dostaniemy od redakcji)
Maciek777 na pewno sobie z tym poradzi:cool3:

Poradzę sobie:-) Dzięki wielkie za ten zaszczyt robienia zdjęć do gazety!!! Z przyjemnością pomogę Bajowi się lansować:-)
No chyba,że to było napisane z ironią za te koty co jeszcze ich nie widział, a miał widzieć. Tu się sprawa tragicznie skąplikowała. Miałem 2 koty,a teraz mam jednego. Jeden gdzieś zaginął ponad tydzień temu. I to jeszcze ten odważniejszy na psy. Z drugim byłem ostatnio u weterynarza i okazało się, że nie ma koci katar... To chyba nie najlepszy moment żeby spotkał się z Bajem:-) Chyba,że chcecie psa z kocim katarem:-)