Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Miałam telefon o Baja z Fundacji z Bydgoszczy, niestety dyskwalifikuje go niechęć do kotów:( Czy Maciek mógłby to jeszcze raz sprawdzić i ewentualnie nad tym popracować?[/QUOTE]
Ja tez miałam pisac do Pani, która byc moze przyjmie duzego psa na DT z mozliwoscią pozostawienia na zawsze, ale dobrze, ze agusiazet przypomniała mi o tych kotach... (pani ma 2 koty)
[quote name='terra']Te ogłoszenia umkneły uwadze:
Zawsze allegro zakończało aukcje jak się im nie spodobała klauzula o wyborze domu, czy o informacyjności aukcji.
Trzeba zmienić tytuł i obwarować zapisem o konieczności kontaktu z opiekunem przed zalicytowaniem. Może się uda.[/QUOTE]
Moze to sposób, bo jednak aukcja allegro to duza szansa na dom dla psa:roll:

Posted

[quote name='agusiazet']Miałam telefon o Baja z Fundacji z Bydgoszczy, niestety dyskwalifikuje go niechęć do kotów:( Czy Maciek mógłby to jeszcze raz sprawdzić i ewentualnie nad tym popracować?[/QUOTE]

To już nie będzie takie proste jak ostatnie sprawdzanie na dom i samce. Nie mamy na miejscu żadnych kotów, a już zwłaszcza oswojonych. Wtedy musiałbym go zabrać do mojego domu bo tam mam 2 koty. One akurat na widok psa nie uciekają od razu. Nic nie obiecuję,ale zobaczę co da się zrobić:-)

Posted

[quote name='Maciek777']To już nie będzie takie proste jak ostatnie sprawdzanie na dom i samce. Nie mamy na miejscu żadnych kotów, a już zwłaszcza oswojonych. Wtedy musiałbym go zabrać do mojego domu bo tam mam 2 koty. One akurat na widok psa nie uciekają od razu. Nic nie obiecuję,ale zobaczę co da się zrobić:-)[/QUOTE]

Dobre i to:)

Posted

[quote name='Maciek777']To już nie będzie takie proste jak ostatnie sprawdzanie na dom i samce. Nie mamy na miejscu żadnych kotów, a już zwłaszcza oswojonych. Wtedy musiałbym go zabrać do mojego domu bo tam mam 2 koty. One akurat na widok psa nie uciekają od razu. Nic nie obiecuję,ale zobaczę co da się zrobić:-)[/QUOTE]

Tylko uwazaj na koty:cool3:

Posted

Próbowac warto - mzoe ktos się zakocha...
Ja po śmierci swojej jamnikowatej czarnej suczki szukałam podobnej, a wróciłam ze schronu z Tolką:cool3:

Posted

niestety u nas śniegu nie ma, więc i Baj nie może na śniegu szaleć.
Byłam dzisiaj w hoteliku, gdy naszą bernardynkę zawoziliśmy i szłam sobie z Figą obok wybiegu Baja - oszczekal Figę, a ta stanęłam ze stoickim spokojem popatrzyła na chłopaka i zaczęła sobie dreptać wolno dalej :)
Baj jest śliczny i na prawdę nie mogę zrozumieć, że domku dla niego nie ma.

Posted

terra napisał(a):
Mam 15,50 zł. z bazarku.
Aga przelać na Twoje konto, czy gdzieś indziej?

Zaraz sprawdzę, czy mam aktualne konto Joodith i jakbym miała, to wyślę Ci na PW, żeby były od razu u księgowej!

Posted

agusiazet napisał(a):
Zamówiłam Bajowi pakiet 60 nowych ogłoszeń, jak tylko zostaną zrealizowane, wklęję tutaj!

Mam nadzieję,że zakocha się w pięknocie!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Zamówiłam Bajowi pakiet 60 nowych ogłoszeń, jak tylko zostaną zrealizowane, wklęję tutaj!

Kolejne nasze wielkie nadzieje - moze tym razem ktos pokocha tego wspaniałego psa.
A jak tam poznanie z kotami, wszyscy cali:cool3:

Dziewczyny napracowały się przy bazarkach; ja swojego ostatniego nie mogę zakonczyć, bo nie mam jednej wpłaty:roll: