Soema Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='AMIGA']Wczoraj bylyśmy z wizytą u irenaka. Była też soema ze swoją tymczasowiczką - szczeniaczką Molly i asior ze swoim młodziutkim Gremlinkiem. Bogowieeeeeeeeeeeee co te dwie szalone dziewczyny wyprawialy!!!! Nie podejrzewałam Dorcię że ma aż tyle energii, bo w domu jest taka spokojna. Mam nadzieję, ze będzie trochę zdjęć z tego spotkania, bo oczywiście paparazzi wciąż byli na posterunku :grins: :diabloti::diabloti: Quote
Soema Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 To nie była prosta sprawa zrobić im jakiekolwiek zdjęcie ;) uspokajam wszystkich - szklana ława PRZEŻYŁA. aczkolwiek przydzwoniono w nią wielokrotnie....:mdleje: Quote
Soema Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 OoooOOoo taka jest niedobra! :loveu: kuku Nikuś też chciał ;) froterowac pod kanapą podłogę :eviltong: mniam! to się nazywa powitanie ;) Quote
Soema Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Chwila spokoju ;)) nie wiem Amigo, jak Dorcia, ale Molly odsypia dzisiaj :):) Quote
AMIGA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Soemo :loveu:wielkie dzięki za wstawienie zdjęć. A nie mówiłam, że paparazzi byli wszędzie i w każdym momencie? Dorcia też odsypia. Była ze mną jeszcze dzisiaj z wizytą u mojej przyjaciółki i wszyscy się nie mogli nadziwić jaki to spokojny szczeniak (hahahahahahaahhaaaaaaaaaaaaa, dobrze że jej wczoraj nie widzieli :-)) Quote
Lucyja Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Widać Dorcia wie, że u ciotki Ireny można robić wszystko czego piesy zapragną, bo Irenka ma słabość do piesów :) :) :) Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_IWPSfgJ1xzk/TWoza146xYI/AAAAAAAAGXo/X6teDNgOygc/P1010220.JPG hahahaha dobreeee Quote
AMIGA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Nutusiu- ta kanapa to u Cioci Irenki. U mnie Dorcia eksmituje któregoś rezydenta fotela. Na wersalkę wpada do mnie rano jak nieopatrznie ruszę końcem najmniejszego palca Quote
Lidan Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nie ma to jak wspólna imprezka z psami :happy1: A może to był dogobal :evil_lol: Tylko tego najmniejszego najmniej widać ;) Quote
AMIGA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Lidan napisał(a):Nie ma to jak wspólna imprezka z psami :happy1: A może to był dogobal :evil_lol: Tylko tego najmniejszego najmniej widać ;) Bo on przezornie wolał się trzymać z daleka od szalonych dziewczyn. One by go stratowaly przecież. Chociaż jak już się przyzwyczail do tych perszingów to nawet je zaczepiał i zwiewał przed nimi do przedpokoju i nawet niezłą rozwijał prędkość :-) Quote
Soema Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ooo tak :) to niestety niewyraźne Mollka po operacji łapki ;) tak się kończyło ;) Quote
DoPi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Olu a cóż to za wielkie stworzenie z Toba jest :-o? czy Ty jej dodajesz drożdży do jedzenia? Z Dorki w takim tempie wyrośnie sznaucer olbrzym:evil_lol: i ja ją wtedy adoptuję , jeszcze , żeby czarna była:loveu: Pamietasz, że jutro spotykamy się w Gazeta Cafe?? z Dorką rzecz jasna. No to jedyna okazja, żeby wypić dobrą kawę w kawiarni razem z psem ;) Quote
AMIGA Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 DoPi - ona faktycznie za chwilkę dogoni wzrostem Amigę. A sznaucery olbrzymy pieprz i sól są większym rarytasem niż czarne. Jest ich o wiele mniej. Więc zastanów się dobrze, czy nie warto ją jednak adoptować :-) Niestety ja nie będę mogła wypić kawki w kawiarni w doborowym towarzystwie, bo nie mogę w tych porach wychodzić z domu z racji pracy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
AMIGA Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Bylam z małą dzisiaj u weta, bo przyszedł czas na jej powtorne odrobaczenie. Dorcia waży już 8,15 kg (:crazyeye:) Kupilam jej też smycz, bo moja stara domowa uległa zagładzie A telefon milczy :-( Quote
Lucyja Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Napewno lada moment zadzwoni ktoś, komu śliczna Dorcia jest przeznaczona. Trzymamy nieustająco kciuki !! Quote
weszka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 AMIGA napisał(a):A sznaucery olbrzymy pieprz i sól są większym rarytasem niż czarne. Jest ich o wiele mniej. Więc zastanów się dobrze, czy nie warto ją jednak adoptować :-) Otóż to. Poza tym podobały ci się przecież moje dziewczynki ;) a tu taki kąsek za darmochę hihi Quote
Nutusia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ciocia Amiga niech się o domek nie martwi, nie martwi... Tylko Dorcię do łóżeczka wpuści i się nią cieszy, póki może :) Quote
AMIGA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Wyobraź Sobie, że ją nawet sama zaprosilam do łóżka i głupol poleżał, dał się ze wszystkich stron wymiziac i ..........poszedł spać na swój kocyk Quote
Nutusia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No skrzywiła psa, no skrzywiła!!!!!! A nie można było od razu pod kołderkę wziąć??!?!?!??! :) Quote
Lidan Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 AMIGA napisał(a):Wyobraź Sobie, że ją nawet sama zaprosilam do łóżka i głupol poleżał, dał się ze wszystkich stron wymiziac i ..........poszedł spać na swój kocyk Jaki tam głupol?! Mądra sunia! Też mam taka jedną i też ma troszkę ze sznaucerka :loveu: Quote
Recommended Posts