Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']Wczoraj bylyśmy z wizytą u irenaka. Była też soema ze swoją tymczasowiczką - szczeniaczką Molly i asior ze swoim młodziutkim Gremlinkiem.
Bogowieeeeeeeeeeeee co te dwie szalone dziewczyny wyprawialy!!!! Nie podejrzewałam Dorcię że ma aż tyle energii, bo w domu jest taka spokojna. Mam nadzieję, ze będzie trochę zdjęć z tego spotkania, bo oczywiście paparazzi wciąż byli na posterunku
:grins:

:diabloti::diabloti:

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To nie była prosta sprawa zrobić im jakiekolwiek zdjęcie ;)

uspokajam wszystkich - szklana ława PRZEŻYŁA.
aczkolwiek przydzwoniono w nią wielokrotnie....:mdleje:

Posted

Soemo :loveu:wielkie dzięki za wstawienie zdjęć.
A nie mówiłam, że paparazzi byli wszędzie i w każdym momencie?
Dorcia też odsypia. Była ze mną jeszcze dzisiaj z wizytą u mojej przyjaciółki i wszyscy się nie mogli nadziwić jaki to spokojny szczeniak (hahahahahahaahhaaaaaaaaaaaaa, dobrze że jej wczoraj nie widzieli :-))

Posted

Nutusiu- ta kanapa to u Cioci Irenki. U mnie Dorcia eksmituje któregoś rezydenta fotela. Na wersalkę wpada do mnie rano jak nieopatrznie ruszę końcem najmniejszego palca

Posted

Lidan napisał(a):
Nie ma to jak wspólna imprezka z psami :happy1: A może to był dogobal :evil_lol: Tylko tego najmniejszego najmniej widać ;)

Bo on przezornie wolał się trzymać z daleka od szalonych dziewczyn. One by go stratowaly przecież. Chociaż jak już się przyzwyczail do tych perszingów to nawet je zaczepiał i zwiewał przed nimi do przedpokoju i nawet niezłą rozwijał prędkość :-)

Posted

Olu a cóż to za wielkie stworzenie z Toba jest :-o? czy Ty jej dodajesz drożdży do jedzenia? Z Dorki w takim tempie wyrośnie sznaucer olbrzym:evil_lol: i ja ją wtedy adoptuję , jeszcze , żeby czarna była:loveu: Pamietasz, że jutro spotykamy się w Gazeta Cafe?? z Dorką rzecz jasna. No to jedyna okazja, żeby wypić dobrą kawę w kawiarni razem z psem ;)

Posted

DoPi - ona faktycznie za chwilkę dogoni wzrostem Amigę. A sznaucery olbrzymy pieprz i sól są większym rarytasem niż czarne. Jest ich o wiele mniej. Więc zastanów się dobrze, czy nie warto ją jednak adoptować :-)
Niestety ja nie będę mogła wypić kawki w kawiarni w doborowym towarzystwie, bo nie mogę w tych porach wychodzić z domu z racji pracy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

Bylam z małą dzisiaj u weta, bo przyszedł czas na jej powtorne odrobaczenie. Dorcia waży już 8,15 kg (:crazyeye:)
Kupilam jej też smycz, bo moja stara domowa uległa zagładzie
A telefon milczy :-(

Posted

AMIGA napisał(a):
A sznaucery olbrzymy pieprz i sól są większym rarytasem niż czarne. Jest ich o wiele mniej. Więc zastanów się dobrze, czy nie warto ją jednak adoptować :-)

Otóż to. Poza tym podobały ci się przecież moje dziewczynki ;) a tu taki kąsek za darmochę hihi

Posted

Wyobraź Sobie, że ją nawet sama zaprosilam do łóżka i głupol poleżał, dał się ze wszystkich stron wymiziac i ..........poszedł spać na swój kocyk

Posted

AMIGA napisał(a):
Wyobraź Sobie, że ją nawet sama zaprosilam do łóżka i głupol poleżał, dał się ze wszystkich stron wymiziac i ..........poszedł spać na swój kocyk

Jaki tam głupol?! Mądra sunia! Też mam taka jedną i też ma troszkę ze sznaucerka :loveu: