AMIGA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Głupol, bo nie skorzystał z okazji. Choć muszę przyznać, ze moja sznaucerka też nigdy ze mną nie śpi. Poleży ze mną, pobawimy się i zaraz sobie idzie na swój fotel. Chyba jest jej ze mną za ciepło. Quote
Nutusia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 AMIGA napisał(a):Chyba jest jej ze mną za ciepło. No toż właśnie dlatego się złamałam pod czarami Amigi - bo mi był potrzebny termoforek. I tak się grzejemy teraz nawzajem z Krechulcem - żadnej nie jest za gorąco! :) Quote
DoPi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 wysłałam linka do strony Dorci . Trzymam kciuki. Może Dorcia znajdzie dom :) Quote
AMIGA Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Proszę o solidne trzymanie kciukow a nie takie tylko na pół gwizdka, bo tak wypada :mad:;) Quote
AMIGA Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 No to skoro tyle kciuków zaciśniętych, to tym razem musi się udać. Dorcia się już calkiem zadomowiła - zaczyna ściągać wszystko z lady w kuchni i ze stolu, a była taka spokojna :-) A w ogole wymyślila sobie super zabawę - staje nad miską z wodą i przednimi lapkami przebiera w wodzie jakby byla w basenie. Woda oczywiście jest rozchlapana dookoła a miska co chwilkę jest pusta Quote
Saththa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 AMIGA napisał(a):No to skoro tyle kciuków zaciśniętych, to tym razem musi się udać. Dorcia się już calkiem zadomowiła - zaczyna ściągać wszystko z lady w kuchni i ze stolu, a była taka spokojna :-) A w ogole wymyślila sobie super zabawę - staje nad miską z wodą i przednimi lapkami przebiera w wodzie jakby byla w basenie. Woda oczywiście jest rozchlapana dookoła a miska co chwilkę jest pusta Trzeba ograniczyć dostęp do wody :D Po jedzeniu do "syta" a potem przerwa. Mój tez czasem tak robi.. albo potrafi wypić 5 misek wody jak mu ciągle dolewam... To sie nazywa miłość do wody w każdej postaci ) Quote
Nutusia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 O, no to ja kciukuję na całego! A przy okazji uprzejmie donoszę, że w Puszczy Kampinoskiej są... WILKI! I to jakie! Same zobaczcie: http://www.dogomania.pl/threads/203523-Czy-w-Kampinosie-s%C4%85-wilki-S%C4%85!-I-to-jakie-pi%C4%99kne!-potrzebne-deklaracje!!!!?p=16432248#top Quote
AMIGA Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 No i jakoś to trzymanie kciuków nic nie dalo. Nie mam żadnych wieści. Malam natomiast maila od pani spod Krakowa, ale tam jest niekastrowany pies, a młoda w każdej chwili może dostać cieczkę Quote
Nutusia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No i się wydało, że trzymałyśmy (przynajmniej ja) w odwrotną stronę - żeby Dorcia została u Cioci Amigi :) Żartowałam... :( Widocznie to nie był domek zapisany dla niej w górze - ten dopiero się objawi i będzie najwspanialszym domkiem dla najwspanialszej Dorotki. :) Quote
AMIGA Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Szatanica mala urosła tak, że mi wszystko ściąga z ławy i pół biurka spenetruje jak mnie nie ma w domu. A taki z niej byl grzeczny aniolek. Na szczęście do wyczynow Nutusiowych szatanów jej jeszcze dalejko, ale .......... tfu tfu tfu Wczoraj odkryla, że powarkiwanie Amigi przy zabawie nie jest niczym groźnym i tak szczerze mówiąc nie wiem sama, czy się z tego cieszę. Bo dwie torpedy w jednym niezbyt dużym pokoju to raczej nie zapowiada nic dobrego :-) Quote
Nutusia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Hihiiiii.... o dwóch torpedach to ja mam wieeeeeeeeeelkie pojęcie! A jeśli chodzi o to, czy jest to coś dobrego, to... no! :) A mój Wilk do hotelu dziś jedzie - zawożę go!!!!! I jak tu nie wierzyć w cuda i przeznaczenie?!?!?!!? Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 pokaż zdjęcia torped :D Zapraszam na rewelacyjne bazarki na sznupy!!!! Z tych trzech możliwe łączenie wysyłki :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/203659-Dres-FEYENOORD-Bluza-REP.-Pl-spodnie-RESERVED-kurtki-DIADORA-na-sznupy-15.03-20.0 http://www.dogomania.pl/threads/203665-PSIE-BURBERRY-VIVOG-zabawki-ko%C5%82derki-wyrzutnie-pi%C5%82ek-na-sznupy-do-15.03-20.00 http://www.dogomania.pl/threads/203646-KOSMETYKI-na-sznaucery-do-15-marca-g-20.00 Quote
Rumi. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Przepraszam za offa, ale chciałam Was nieśmiało zaprosić na mój wątek, piękny psiak potrzebuje ogłoszeń : http://www.dogomania.pl/threads/198310-Spanielek-czekaj%C4%85cy-na-dom-ka%C5%BCdy-go-omija-szerokim-%C5%82ukiem.-Potrzebne-og%C5%82oszenia! Quote
weszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 W takim razie odnawiam allegro bo się właśnie skończyło. Quote
Nutusia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A co w ogóle słychać u Dorci primo voto Torpedy?... :) Quote
weszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Kolejne allegro http://allegro.pl/szorstkie-6-mies-psie-cudo-szuka-domu-i1507748460.html Quote
AMIGA Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Dzięki weszko :loveu: za allegro. Cisza, ale oby ta cisza była przed burzą. Nie wiem jak to się dzieje, ale już kompletnie nie znajduję na nic czasu. Każdy z moich znajomych myśli, ze skoro jestem na emeryturze (podkreślam zawsze,że na wcze3śniejszej :evil_lol:) to na wszystko mam czas. Kazdy myśli, że mam czas na odwiedziny, na wspolne wyjazdy na zakupy, na plotki itd. A tu wciaż doba za krótka i wciąż coraz krotsza. A z Dorcią mam zapewnione ciągłe zajęcia, bo dziewczynka się rozbawiła, rozhulała, trzeba ją wciąż wyprowadzać na spacerki, żeby wreszcie przestała siurać w domu. Zresztą komu ja to tłumaczę?? Obiecałam zdjęcia z wspolnych szaleństw Dorci secundo voto Torpeda z Amiga secundo voto Starsza Torpeda, ale zdjecia wcale nie pokazują tej dynamiki A tak wyglądał mój przedpokój po mojej 2 godzinnej nieobecności w domu Quote
Nutusia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 No, ale przynajmniej pogoda sprzyja tym częstym spacerkom! Urosła pannica?... Jeśli chodzi o brak czasu, jest to bolączka ludzi kreatywnych, więc się nie martw :) A Twoja niedawna tymczasowiczka-terapeutka ma kolejny trudny przypadek na swojej kozetce - zajrzyj :) Quote
AMIGA Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Ale to jaaaaaaaa? Skądże! Patrz jaką mam niewinną minkę Quote
Recommended Posts