Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Głupol, bo nie skorzystał z okazji. Choć muszę przyznać, ze moja sznaucerka też nigdy ze mną nie śpi. Poleży ze mną, pobawimy się i zaraz sobie idzie na swój fotel. Chyba jest jej ze mną za ciepło.

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AMIGA napisał(a):
Chyba jest jej ze mną za ciepło.

No toż właśnie dlatego się złamałam pod czarami Amigi - bo mi był potrzebny termoforek. I tak się grzejemy teraz nawzajem z Krechulcem - żadnej nie jest za gorąco! :)

Posted

No to skoro tyle kciuków zaciśniętych, to tym razem musi się udać.
Dorcia się już calkiem zadomowiła - zaczyna ściągać wszystko z lady w kuchni i ze stolu, a była taka spokojna :-)
A w ogole wymyślila sobie super zabawę - staje nad miską z wodą i przednimi lapkami przebiera w wodzie jakby byla w basenie. Woda oczywiście jest rozchlapana dookoła a miska co chwilkę jest pusta

Posted

AMIGA napisał(a):
No to skoro tyle kciuków zaciśniętych, to tym razem musi się udać.
Dorcia się już calkiem zadomowiła - zaczyna ściągać wszystko z lady w kuchni i ze stolu, a była taka spokojna :-)
A w ogole wymyślila sobie super zabawę - staje nad miską z wodą i przednimi lapkami przebiera w wodzie jakby byla w basenie. Woda oczywiście jest rozchlapana dookoła a miska co chwilkę jest pusta

Trzeba ograniczyć dostęp do wody :D Po jedzeniu do "syta" a potem przerwa. Mój tez czasem tak robi.. albo potrafi wypić 5 misek wody jak mu ciągle dolewam... To sie nazywa miłość do wody w każdej postaci )

Posted

No i jakoś to trzymanie kciuków nic nie dalo. Nie mam żadnych wieści.
Malam natomiast maila od pani spod Krakowa, ale tam jest niekastrowany pies, a młoda w każdej chwili może dostać cieczkę

Posted

No i się wydało, że trzymałyśmy (przynajmniej ja) w odwrotną stronę - żeby Dorcia została u Cioci Amigi :)
Żartowałam... :( Widocznie to nie był domek zapisany dla niej w górze - ten dopiero się objawi i będzie najwspanialszym domkiem dla najwspanialszej Dorotki. :)

Posted

Szatanica mala urosła tak, że mi wszystko ściąga z ławy i pół biurka spenetruje jak mnie nie ma w domu. A taki z niej byl grzeczny aniolek. Na szczęście do wyczynow Nutusiowych szatanów jej jeszcze dalejko, ale .......... tfu tfu tfu
Wczoraj odkryla, że powarkiwanie Amigi przy zabawie nie jest niczym groźnym i tak szczerze mówiąc nie wiem sama, czy się z tego cieszę. Bo dwie torpedy w jednym niezbyt dużym pokoju to raczej nie zapowiada nic dobrego :-)

Posted

Hihiiiii.... o dwóch torpedach to ja mam wieeeeeeeeeelkie pojęcie! A jeśli chodzi o to, czy jest to coś dobrego, to... no! :) A mój Wilk do hotelu dziś jedzie - zawożę go!!!!! I jak tu nie wierzyć w cuda i przeznaczenie?!?!?!!?

Posted

Dzięki weszko :loveu: za allegro.
Cisza, ale oby ta cisza była przed burzą.
Nie wiem jak to się dzieje, ale już kompletnie nie znajduję na nic czasu. Każdy z moich znajomych myśli, ze skoro jestem na emeryturze (podkreślam zawsze,że na wcze3śniejszej :evil_lol:) to na wszystko mam czas. Kazdy myśli, że mam czas na odwiedziny, na wspolne wyjazdy na zakupy, na plotki itd. A tu wciaż doba za krótka i wciąż coraz krotsza.
A z Dorcią mam zapewnione ciągłe zajęcia, bo dziewczynka się rozbawiła, rozhulała, trzeba ją wciąż wyprowadzać na spacerki, żeby wreszcie przestała siurać w domu.
Zresztą komu ja to tłumaczę??

Obiecałam zdjęcia z wspolnych szaleństw Dorci secundo voto Torpeda z Amiga secundo voto Starsza Torpeda, ale zdjecia wcale nie pokazują tej dynamiki

A tak wyglądał mój przedpokój po mojej 2 godzinnej nieobecności w domu

Posted

No, ale przynajmniej pogoda sprzyja tym częstym spacerkom! Urosła pannica?...
Jeśli chodzi o brak czasu, jest to bolączka ludzi kreatywnych, więc się nie martw :)
A Twoja niedawna tymczasowiczka-terapeutka ma kolejny trudny przypadek na swojej kozetce - zajrzyj :)