as_ko Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Odpowiedziałam wczoraj Pani na maila, podesłałam też kilka innych suczek, no i niestety Pani się do tej pory nie odezwała do mnie, może zadzwoniła w sprawie którejś z suczek bo podawałam też numery telefonów. Mam nadzieję... A po Tinkę naszą śliczną nikt więcej się nie odzywał? :( Quote
funia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Pieniazki za luty sa na koncie juz od tyg.Sorki . Quote
matrioszka2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Tinuchna, reklamuj się na pierwszej. Quote
as_ko Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Pani od maila dzisiaj się odezwała, podziękowała za pomoc i napisała, że będzie chciała zaadoptować pieska ze schroniska, ze swojego miasta. Quote
matrioszka2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Wygląda na to, że w zanadrzu wciąż pozostaje nam 35-latek z Parczewa. Quote
as_ko Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Dzisiaj dostałam kolejnego maila w sprawie Tinki: " Jestem posiadaczem pięknej suni owczarek niemiecki z dużym wybiegem i poszukuję do towarzystwa małego pieska . Zapewniam warunki idealne ,bo kocham psy od lat . Mieszka na Warmii - problem z ewentualną dostawą ,proszę o odpowiedz i propozycje." Jeszcze Panu nie odpisałam. Quote
Igam Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ojj to już ciut dalej :( Może "przekaż" Pana dziewczynom z tamtych rejonów, na pewno coś odpowiedniego znajdą Parczew zdecydowanie bliżej ;) Quote
matrioszka2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 as_ko napisał(a):Dzisiaj dostałam kolejnego maila w sprawie Tinki: " Jestem posiadaczem pięknej suni owczarek niemiecki z dużym wybiegem i poszukuję do towarzystwa małego pieska . Zapewniam warunki idealne ,bo kocham psy od lat . Mieszka na Warmii - problem z ewentualną dostawą ,proszę o odpowiedz i propozycje." Jeszcze Panu nie odpisałam. Tina nie toleruje obecności innych suk.Z zazdrości może ugryźć rywalkę. Amen. Quote
MaDi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 as_ko napisał(a):Dzisiaj dostałam kolejnego maila w sprawie Tinki: " Jestem posiadaczem pięknej suni owczarek niemiecki z dużym wybiegem i poszukuję do towarzystwa małego pieska . Zapewniam warunki idealne ,bo kocham psy od lat . Mieszka na Warmii - problem z ewentualną dostawą ,proszę o odpowiedz i propozycje." Jeszcze Panu nie odpisałam. Asiu możesz podesłać Panu Zuzię? Quote
matrioszka2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dziewczyny, pan z Parczewa niecierpliwie czeka na wizytę w ten weekend.Bardzo grzecznie prosi.Przysłał esemesa (bo nie dodzwonił się z przyczyn od niego niezależnych). Jak myślicie - pojechać na pa ? Skoro pamięta i czeka, to nie możemy takiej szansy przegapić , co ? Właściwie nie mamy innej alternatywy. Quote
funia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Jechac ,jechać .Ona uwielbia kobiety ,jest ta jakas ? Quote
as_ko Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 MaDi napisał(a):Asiu możesz podesłać Panu Zuzię? Ok, zaraz odpiszę Panu. Quote
matrioszka2 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 funia napisał(a):Jechac ,jechać .Ona uwielbia kobiety ,jest ta jakas ? No jest - pani matka. Quote
as_ko Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Eh...słuchajcie, odpisałam temu Panu, że Tina się nie nadaje do domu z inną suką, że jest zaborcza i będzie agresywna w stosunku do jego suki, co może się dla niej samej źle skończyć, bo w starciu z ONkiem miałaby niewielkie szanse. Pan odpisał mi dokładnie tak: "Zodpowiedzi wynika ,ze Tina zle by się czuła w moim otoczeniu - bład ,to Pani osąd , powodzenia - proszę nie zawracać głowy ludziom o poważnych zamiarach i propozycjach ." Ręce opadają...ja nie wiem co Ci ludzie mają z głowami. Quote
LadyS Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 as_ko napisał(a):Eh...słuchajcie, odpisałam temu Panu, że Tina się nie nadaje do domu z inną suką, że jest zaborcza i będzie agresywna w stosunku do jego suki, co może się dla niej samej źle skończyć, bo w starciu z ONkiem miałaby niewielkie szanse. Pan odpisał mi dokładnie tak: "Zodpowiedzi wynika ,ze Tina zle by się czuła w moim otoczeniu - bład ,to Pani osąd , powodzenia - proszę nie zawracać głowy ludziom o poważnych zamiarach i propozycjach ." Ręce opadają...ja nie wiem co Ci ludzie mają z głowami. A podałaś przykład? Że już się nie dogadywała z inną suką? Quote
as_ko Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 ladySwallow napisał(a):A podałaś przykład? Że już się nie dogadywała z inną suką? Nie, napisałam ogólnie, ale sądziłam że z mojego maila wynika, że sobie tego nie zmyśliłam. Quote
LadyS Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 as_ko napisał(a):Nie, napisałam ogólnie, ale sądziłam że z mojego maila wynika, że sobie tego nie zmyśliłam. W takich przypadkach trzeba pisać tak, żeby osoba chętna na adopcję myślała, że kierujemy się głównie jej dobrem, a nie dobrem psa ;) Quote
as_ko Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 No dobra, niech Ci będzie :eviltong: Odpiszę coś temu facetowi, ale i tak Tina tam nie pojedzie. Quote
LadyS Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 as_ko napisał(a):No dobra, niech Ci będzie :eviltong: Odpiszę coś temu facetowi, ale i tak Tina tam nie pojedzie. To nie mi ma być, po prostu trzeba umiejętnie odmawiać :evil_lol: Nauczyłam się na swoich błędach ;) Quote
as_ko Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Uważam że odpisałam mu najlepiej jak umawiałam :) Quote
Igam Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 matrioszka2 napisał(a):Dziewczyny, pan z Parczewa niecierpliwie czeka na wizytę w ten weekend. Jeśli są chętni na piesia to trzeba jechać i sprawdzić ten domek - jak nie Tina to może jakaś inna bida znalazła by swój domek :) As_ko nie przejmuj się, odpisałaś dobrze, tylko Pan może myślał, że po rękch go będziemy całować, bo chce dać dom Tince ;) Quote
Recommended Posts