Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odpowiedziałam wczoraj Pani na maila, podesłałam też kilka innych suczek, no i niestety Pani się do tej pory nie odezwała do mnie, może zadzwoniła w sprawie którejś z suczek bo podawałam też numery telefonów. Mam nadzieję...
A po Tinkę naszą śliczną nikt więcej się nie odzywał? :(

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj dostałam kolejnego maila w sprawie Tinki:
" Jestem posiadaczem pięknej suni owczarek niemiecki z dużym wybiegem i poszukuję do towarzystwa małego pieska . Zapewniam warunki idealne ,bo kocham psy od lat . Mieszka na Warmii - problem z ewentualną dostawą ,proszę o odpowiedz i propozycje."

Jeszcze Panu nie odpisałam.

Posted

as_ko napisał(a):
" Jestem posiadaczem pięknej suni owczarek niemiecki z dużym wybiegem i poszukuję do towarzystwa małego pieska . Zapewniam warunki idealne ,bo kocham psy od lat . Mieszka na Warmii - problem z ewentualną dostawą ,proszę o odpowiedz i propozycje."

Tina nie toleruje obecności innych suk.Z zazdrości może ugryźć rywalkę. Amen.

Posted

as_ko napisał(a):

Asiu możesz podesłać Panu Zuzię?

Posted

Dziewczyny, pan z Parczewa niecierpliwie czeka na wizytę w ten weekend.Bardzo grzecznie prosi.Przysłał esemesa (bo nie dodzwonił się z przyczyn od niego niezależnych).
Jak myślicie - pojechać na pa ?
Skoro pamięta i czeka, to nie możemy takiej szansy przegapić , co ? Właściwie nie mamy innej alternatywy.

Posted

Eh...słuchajcie, odpisałam temu Panu, że Tina się nie nadaje do domu z inną suką, że jest zaborcza i będzie agresywna w stosunku do jego suki, co może się dla niej samej źle skończyć, bo w starciu z ONkiem miałaby niewielkie szanse. Pan odpisał mi dokładnie tak:

"Zodpowiedzi wynika ,ze Tina zle by się czuła w moim otoczeniu - bład ,to Pani osąd , powodzenia - proszę nie zawracać głowy ludziom o poważnych zamiarach i propozycjach ."

Ręce opadają...ja nie wiem co Ci ludzie mają z głowami.

Posted

as_ko napisał(a):
Eh...słuchajcie, odpisałam temu Panu, że Tina się nie nadaje do domu z inną suką, że jest zaborcza i będzie agresywna w stosunku do jego suki, co może się dla niej samej źle skończyć, bo w starciu z ONkiem miałaby niewielkie szanse. Pan odpisał mi dokładnie tak:

"Zodpowiedzi wynika ,ze Tina zle by się czuła w moim otoczeniu - bład ,to Pani osąd , powodzenia - proszę nie zawracać głowy ludziom o poważnych zamiarach i propozycjach ."

Ręce opadają...ja nie wiem co Ci ludzie mają z głowami.

A podałaś przykład? Że już się nie dogadywała z inną suką?

Posted

ladySwallow napisał(a):
A podałaś przykład? Że już się nie dogadywała z inną suką?

Nie, napisałam ogólnie, ale sądziłam że z mojego maila wynika, że sobie tego nie zmyśliłam.

Posted

as_ko napisał(a):
Nie, napisałam ogólnie, ale sądziłam że z mojego maila wynika, że sobie tego nie zmyśliłam.

W takich przypadkach trzeba pisać tak, żeby osoba chętna na adopcję myślała, że kierujemy się głównie jej dobrem, a nie dobrem psa ;)

Posted

as_ko napisał(a):
No dobra, niech Ci będzie :eviltong:
Odpiszę coś temu facetowi, ale i tak Tina tam nie pojedzie.

To nie mi ma być, po prostu trzeba umiejętnie odmawiać :evil_lol: Nauczyłam się na swoich błędach ;)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Dziewczyny, pan z Parczewa niecierpliwie czeka na wizytę w ten weekend.

Jeśli są chętni na piesia to trzeba jechać i sprawdzić ten domek - jak nie Tina to może jakaś inna bida znalazła by swój domek :)

As_ko nie przejmuj się, odpisałaś dobrze, tylko Pan może myślał, że po rękch go będziemy całować, bo chce dać dom Tince ;)