Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Matrioszka mój chłop się pyta skąd ty takie domy bierzesz i jeszcze z opcja logowania na dogo ....Ty to potrafisz /....

Opcja logowania na dogo, to jest wymóg konieczny - obok wizyty przedadopcyjnej i umowy adopcyjnej.:diabloti:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żadna tu nasza zasługa...po prostu te nasze psy nowodworskie są takie niesamowite :loveu: i przyciągają do siebie same fajne i kochające domki, a my im tylko troszkę pomagamy. Dzięki temu Tobie Funiu się nie nudzi, bo coraz to coś nowego Ci przywozimy :evil_lol: w różnych wielkościach, kształtach i kolorach :lol: Mam nadzieję że E-S Ci coś nowego na wymianę przywiezie.

Posted

Ja wiem, jaką "wymianę" masz na myśli ...:razz:
To trzeba osobiście , ocznie i palpacyjnie obejrzeć.Ja już widziałam tę "wymianę", ale strasznie płochliwa była i zaraz do budki hyt .Nie zdążyłam aparatu ustawić.:shake:
Nawet nie znam pci. Poza tym w schronie, jak w kalejdoskopie.:roll:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Funiu, ale jakie domy ?:roll:
Ja tylko psy wybieram, a domy to się do nich dobierają same.Prawda, as_ko ? Prawda E-S ? Poza tym , w zasadzie, cała tajemnica tkwi w ogłoszeniach as_ko.:loveu:
Co do karmy, to troszkę spakuj dla psiury, żeby tam chałupy ludziom nie zafajdała, no i tego tabsa na tasiemca też koniecznie nie zapomnij.Obroża, adresówka ... i tyle.
Jestem na zwolnieniu do końca tygodnia.Jeśli E-S zmieniły się plany, to czekam na info.
Podjadę, zabiorę, zawiozę, wrzucę , trzasnę drzwiami i ucieknę.:evil_lol:

No, uwalili mnie na Lublin jutro :mad: wszystko przez to, że w niedzielę diabeł mnie podkusił, żeby wsadzić sim z rozjechanego własnym samochodem telefonu do innego i uruchomić służbowy nr coby do Bianki zadzwonić jak tam ona i jej TZ po karuzeli samochodowej i czy trza w czymś pomóc. Nie odbierała, wysłałam SMS, zadzwonił zastrzeżony, myślałam, że to ona, bo kto o 22 w niedzielę by dzwonił, nie ? No i nie była to ona, tylko ten tamtem. Służbowo. Dupnęli mnie :placz: Dzisiaj nie skończyliśmy czynności przez 12 h, bo za dużo tego stafu. I jutro kończę niedzielne zadania ...

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Opcja logowania na dogo, to jest wymóg konieczny - obok wizyty przedadopcyjnej i umowy adopcyjnej.:diabloti:

Tak matrioszka mnie żuciła na glebe i mówi jak sie nie zarejestrujesz na dogo to długo nie pożyjesz:evil_lol::eviltong:
Więc cóż miałem robić:cool1:
I umowa adopcyjna mnie nie przeraziła,wiadomo pies to nie rybka w akwarium i trzeba o zwierzaka dbac.

Posted

[quote name='matrioszka2']Przeczytałam, ale ja blondynka, to zapytam : czy wybierasz się do niedzieli włącznie do tam , czy dopiero w poniedziałek, jak ugadałyśmy ?

Eeeee .... do Funi ? tak ? "do tam" w poniedziałek jeśli to masz na myśli :D

Posted

[quote name='E-S']Eeeee .... do Funi ? tak ? "do tam" w poniedziałek jeśli to masz na myśli :D

No pa - niby czarniawa, a też blondynka.:D
Jasne, że do tam, to do funi.Przecież to wszyscy wiedzą o co kaman, c-nie ?:cool1:
Zapytałam, bo as_ko jakieś sabotażowe działania podjęła, że niby możesz wcześniej, bo Ci się plany ... bla, bla, bla....:eviltong:

E-S - widziałaś ?:cool3: Cudo !
http://www.dogomania.pl/threads/202808-Wroc%C5%82aw-.-Male%C5%84ka-Tosia-mix-jamniczka-d%C5%82ugow%C5%82.-szuka-domku-.?p=16364387#post16364387

Posted

matrioszka2 napisał(a):

Zapytałam, bo as_ko jakieś sabotażowe działania podjęła, że niby możesz wcześniej, bo Ci się plany ... bla, bla, bla....:eviltong:

Jakie działania sabotażowe, co? :mad: Ja tu tylko przekazałam, a że się pośpieszyłam i nie uwzględniłam kilku godzin czasu w ciągu którego plany u E-S się zmieniają to moja wina i tylko do tego się przyznaję! :oops:

Posted

as_ko napisał(a):
Jakie działania sabotażowe, co? :mad: Ja tu tylko przekazałam, a że się pośpieszyłam i nie uwzględniłam kilku godzin czasu w ciągu którego plany u E-S się zmieniają to moja wina i tylko do tego się przyznaję! :oops:

Kurna no ! taką mam robotę no. Nie znam dnia ani godziny, prawie jak call girl :D :D :D tylko gorzej .... i mniej płacą :(

Tomaszu, ja będziesz Pan mieć teraz na głowie Matrioszkę, no i nas, nie ukrywam, to współczuję :evil_lol:

Sam Pan widzisz jakie znęcanie, insynuacje, inne acje :D

Posted

To w porównaniu z tym co mam w pracy to pestka,umnie to jest dopiero prawdziwy cyrk i za bilet nie musze płacic:),tak że luzik Panie,jak to mówi pani Barbara na yutub git majonez :evil_lol:

Posted

Tomi34, sam widzisz, co te babiuny wyprawiają. :shake::evil_lol:
Ten Franciszek został świętym właśnie przez takie dogomaniaczki.:stupid::jumpie::motz:
Bo to tylko święty wytrzymać może.:wallbash:

E-S napisał(a):

Tomaszu, ja będziesz Pan mieć teraz na głowie Matrioszkę, no i nas, nie ukrywam, to współczuję :evil_lol:

Tomi34- nie wierz w to; E-S kocha mnie, jak nikt ... i tą forumową robotę tysz :wink:

Posted

Tomaszu, a jakie to przewrotne bestie, o Matrioszce piszę, co nie ? :D
Kurna chata no, ciężko, ciężko, nie powiem, że letko, no bo nie :D

Posted

Dżizys sprowadził mnie na ziemię, ja też mam tyrkę od rana, ale kij z myciem ! Pójdę śmierdząca i upocona, może szybciej skończą ci oni swoją działkę roboty i męczyć jak dziś nie będą :diabloti:

Taką mam taktykę na jutrzejszy dzień !
Odważnie, co nie ?