matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 funia napisał(a):Matrioszka mój chłop się pyta skąd ty takie domy bierzesz i jeszcze z opcja logowania na dogo ....Ty to potrafisz /.... Opcja logowania na dogo, to jest wymóg konieczny - obok wizyty przedadopcyjnej i umowy adopcyjnej.:diabloti: Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tomi34 napisał(a):No mam nadzieję ze Tinka będzie miała u mnie jak w raju;) No jeszcze by nie, no ... kruca bomba...:mad: Quote
as_ko Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Żadna tu nasza zasługa...po prostu te nasze psy nowodworskie są takie niesamowite :loveu: i przyciągają do siebie same fajne i kochające domki, a my im tylko troszkę pomagamy. Dzięki temu Tobie Funiu się nie nudzi, bo coraz to coś nowego Ci przywozimy :evil_lol: w różnych wielkościach, kształtach i kolorach :lol: Mam nadzieję że E-S Ci coś nowego na wymianę przywiezie. Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja wiem, jaką "wymianę" masz na myśli ...:razz: To trzeba osobiście , ocznie i palpacyjnie obejrzeć.Ja już widziałam tę "wymianę", ale strasznie płochliwa była i zaraz do budki hyt .Nie zdążyłam aparatu ustawić.:shake: Nawet nie znam pci. Poza tym w schronie, jak w kalejdoskopie.:roll: Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 matrioszka2 napisał(a):Funiu, ale jakie domy ?:roll: Ja tylko psy wybieram, a domy to się do nich dobierają same.Prawda, as_ko ? Prawda E-S ? Poza tym , w zasadzie, cała tajemnica tkwi w ogłoszeniach as_ko.:loveu: Co do karmy, to troszkę spakuj dla psiury, żeby tam chałupy ludziom nie zafajdała, no i tego tabsa na tasiemca też koniecznie nie zapomnij.Obroża, adresówka ... i tyle. Jestem na zwolnieniu do końca tygodnia.Jeśli E-S zmieniły się plany, to czekam na info. Podjadę, zabiorę, zawiozę, wrzucę , trzasnę drzwiami i ucieknę.:evil_lol: No, uwalili mnie na Lublin jutro :mad: wszystko przez to, że w niedzielę diabeł mnie podkusił, żeby wsadzić sim z rozjechanego własnym samochodem telefonu do innego i uruchomić służbowy nr coby do Bianki zadzwonić jak tam ona i jej TZ po karuzeli samochodowej i czy trza w czymś pomóc. Nie odbierała, wysłałam SMS, zadzwonił zastrzeżony, myślałam, że to ona, bo kto o 22 w niedzielę by dzwonił, nie ? No i nie była to ona, tylko ten tamtem. Służbowo. Dupnęli mnie :placz: Dzisiaj nie skończyliśmy czynności przez 12 h, bo za dużo tego stafu. I jutro kończę niedzielne zadania ... Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Przeczytałam, ale ja blondynka, to zapytam : czy wybierasz się do niedzieli włącznie do tam , czy dopiero w poniedziałek, jak ugadałyśmy ? Quote
Tomi34 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 matrioszka2 napisał(a):Opcja logowania na dogo, to jest wymóg konieczny - obok wizyty przedadopcyjnej i umowy adopcyjnej.:diabloti: Tak matrioszka mnie żuciła na glebe i mówi jak sie nie zarejestrujesz na dogo to długo nie pożyjesz:evil_lol::eviltong: Więc cóż miałem robić:cool1: I umowa adopcyjna mnie nie przeraziła,wiadomo pies to nie rybka w akwarium i trzeba o zwierzaka dbac. Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='matrioszka2']Przeczytałam, ale ja blondynka, to zapytam : czy wybierasz się do niedzieli włącznie do tam , czy dopiero w poniedziałek, jak ugadałyśmy ? Eeeee .... do Funi ? tak ? "do tam" w poniedziałek jeśli to masz na myśli :D Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pożyjesz, pożyjesz, tylko bez Tiny.:diabloti: Skarbonka rozbita ? Konto wyczyszczone ? Zakupy się robią ?:mad: Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='E-S']Eeeee .... do Funi ? tak ? "do tam" w poniedziałek jeśli to masz na myśli :D No pa - niby czarniawa, a też blondynka.:D Jasne, że do tam, to do funi.Przecież to wszyscy wiedzą o co kaman, c-nie ?:cool1: Zapytałam, bo as_ko jakieś sabotażowe działania podjęła, że niby możesz wcześniej, bo Ci się plany ... bla, bla, bla....:eviltong: E-S - widziałaś ?:cool3: Cudo ! http://www.dogomania.pl/threads/202808-Wroc%C5%82aw-.-Male%C5%84ka-Tosia-mix-jamniczka-d%C5%82ugow%C5%82.-szuka-domku-.?p=16364387#post16364387 Quote
Tomi34 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tak czytam czyżby moja pięknosc miała wczesniej domnie zawitac :)zakupy mam zamiar w czwartek zrobic na wolnym dniu,po zologiku połazic i lecznicy Quote
as_ko Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 matrioszka2 napisał(a): Zapytałam, bo as_ko jakieś sabotażowe działania podjęła, że niby możesz wcześniej, bo Ci się plany ... bla, bla, bla....:eviltong: Jakie działania sabotażowe, co? :mad: Ja tu tylko przekazałam, a że się pośpieszyłam i nie uwzględniłam kilku godzin czasu w ciągu którego plany u E-S się zmieniają to moja wina i tylko do tego się przyznaję! :oops: Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 as_ko napisał(a):Jakie działania sabotażowe, co? :mad: Ja tu tylko przekazałam, a że się pośpieszyłam i nie uwzględniłam kilku godzin czasu w ciągu którego plany u E-S się zmieniają to moja wina i tylko do tego się przyznaję! :oops: Kurna no ! taką mam robotę no. Nie znam dnia ani godziny, prawie jak call girl :D :D :D tylko gorzej .... i mniej płacą :( Tomaszu, ja będziesz Pan mieć teraz na głowie Matrioszkę, no i nas, nie ukrywam, to współczuję :evil_lol: Sam Pan widzisz jakie znęcanie, insynuacje, inne acje :D Quote
Tomi34 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 To w porównaniu z tym co mam w pracy to pestka,umnie to jest dopiero prawdziwy cyrk i za bilet nie musze płacic:),tak że luzik Panie,jak to mówi pani Barbara na yutub git majonez :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tomi34, sam widzisz, co te babiuny wyprawiają. :shake::evil_lol: Ten Franciszek został świętym właśnie przez takie dogomaniaczki.:stupid::jumpie::motz: Bo to tylko święty wytrzymać może.:wallbash: E-S napisał(a): Tomaszu, ja będziesz Pan mieć teraz na głowie Matrioszkę, no i nas, nie ukrywam, to współczuję :evil_lol: Tomi34- nie wierz w to; E-S kocha mnie, jak nikt ... i tą forumową robotę tysz :wink: Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tomaszu, a jakie to przewrotne bestie, o Matrioszce piszę, co nie ? :D Kurna chata no, ciężko, ciężko, nie powiem, że letko, no bo nie :D Quote
Tomi34 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Damy Rade:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::p:p:p:p Żesmy sie rozgadali,a ja jeszcze prysznic musze wziąsc po pracy.Dobranoc Paniom.:evil_lol: Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dżizys sprowadził mnie na ziemię, ja też mam tyrkę od rana, ale kij z myciem ! Pójdę śmierdząca i upocona, może szybciej skończą ci oni swoją działkę roboty i męczyć jak dziś nie będą :diabloti: Taką mam taktykę na jutrzejszy dzień ! Odważnie, co nie ? Quote
matrioszka2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Idziesz ostro po bandzie, E-S ... Szacun na dzielni.:laugh2_2: rolmalnie. Quote
funia Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No dobra to kiedy mam ta waszą lalunie szykowacbo juz nic nie czaje?:razz: Quote
matrioszka2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Na poniedziałek 28-go.Popołudniu. E-S - przybywaj.:p Quote
Tomi34 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To czekam cierpliwie do poniedziałku:) Quote
Recommended Posts