Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko kochana... Byłam dzisiaj w schronie i to do kierownika zadzwonił ów pan z pytaniem o Tinę. Wczoraj.Ja z tym panem nie rozmawiałam.As_ko dostała od niego maila.
A do funi dzwoniła pani z pytaniem o sukę border.

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evel raczej tej Pani się coś pomyliło i chodziło jej o innego psa, bo dlaczego miałaby dzwonić do Funi w sprawie tej suczki borderki, skoro ona nie była u Funi?

Posted

as_ko napisał(a):
Evel raczej tej Pani się coś pomyliło i chodziło jej o innego psa, bo dlaczego miałaby dzwonić do Funi w sprawie tej suczki borderki, skoro ona nie była u Funi?

No właśnie też się zdziwiłam... Może rzeczywiście się komuś numery telefonów pomerdały :niewiem:

Posted

evel napisał(a):
Trzymaj na razie, jak będzie potrzebne to się najwyżej upomnimy a tak może jeszcze się Wam przyda ;)

A to ja się bardzo cieszę i dziękuję.Super.Będzie czekało na potrzebującą.:lol:

As_ko, czy jesteś pewna, że nie zadzwonią z chęcią adopcji tego odchowanego, zachowującego czystość - dwunoga , leżącego pod Tiną ?:cool3::evil_lol:

Dokopałam się do Twojego pytania i odpowiadam: to coś ładne, co się błyszczy przy obroży Tiny, to była metalowa srebrna kostka i adresówka.:p

Co do Niedobrego pana .... Cała rodzina akceptowała obecność Tiny w domu, tym bardziej, że ona była "przezroczysta" i trzeba było iść tam , gdzie leży, aby przypomnieć sobie, że jakiś obcy jest w mieszkaniu.
Najważniejsze to to, że rodzina nie mogła mi wybaczyć, że własne psy skazałam na banicję, czyli izolację w wiatrołapie.Moje psy nie mogły wejść do mieszkania i stykać się z Tiną (powodów było kilka, ale to teraz nieistotne).Ona miała mieć spokój.Uzanałam, że miała wystarczająco dużo niemiłych przeżyć schroniskowych za sobą, operację, teraz obcych ludzi, obce zapachy i jeszcze jakieś "obce" psy.:shake:
Chwilowa obecność Tiny w naszym domu spowodowała, że rodzina (trzy chłopy) bardziej się związała z osobistymi psami, poprzez okazywanie im współczucia z powodu "podłej" sytuacji , w jakiej się znalazły.I czulej przemawiali, i mocniej przytulali, i pilnowali, żeby nasze TEŻ smaczka dostały "A NIE TYLKO TINA" :angryy:.

Posted

No sory bardzo , tak ?
Ale dlaczego tu nikt nie zagląda ?:mad::crazyeye:
Tylko MaDi ma zawalać te egzaminy z powodu Tiny ? :eviltong: :diabloti:
No sory.
Trochę przywoitości i psio-ludzkiej solidarności.Ta szy nie ?:razz:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No sory bardzo , tak ?
Ale dlaczego tu nikt nie zagląda ?:mad::crazyeye:
Tylko MaDi ma zawalać te egzaminy z powodu Tiny ? :eviltong: :diabloti:
No sory.
Trochę przywoitości i psio-ludzkiej solidarności.Ta szy nie ?:razz:

:mad::evil_lol:

Posted

Ej no ja tu jestem cały czas...i jeszcze bazarków pilnuję, żeby pannie parę złotych wpadło :razz: :multi: Ta szy nie ? :lol:
Matrioszko a jakby w sprawie tego odchowanego dwunoga z podłogi pisali? To co? Wizyta przedadopcyjna i umowa obowiązuje, nie? Kastrację odpuścimy :roflt:
A jak na rodzinkę tak dobrze wpłynęła wizyta Tiny to częściej Ci takie Tiny potrzebne :evil_lol: Same korzyści z tego płyną :lol:

Posted

as_ko napisał(a):
Ej no ja tu jestem cały czas...i jeszcze bazarków pilnuję, żeby pannie parę złotych wpadło :razz: :multi: Ta szy nie ? :lol:
Matrioszko a jakby w sprawie tego odchowanego dwunoga z podłogi pisali? To co? Wizyta przedadopcyjna i umowa obowiązuje, nie? Kastrację odpuścimy :roflt:
A jak na rodzinkę tak dobrze wpłynęła wizyta Tiny to częściej Ci takie Tiny potrzebne :evil_lol: Same korzyści z tego płyną :lol:

Myślałam że wydajesz tylko po ciachaniu:diabloti:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
O żesz wy kurde balans, wasza mać !:angryy::mad:

No, sama żeś wilka z lasu wywołała :D :D :D to masz ! :evil_lol:

Wiem od
Funi, że Tinie strasznie posmakowała ta karma ode mnie, ha !