Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No masz, dawała łapeczkę i dziubki dostawałam co rusz.
A łapki to raz jedną, raz drugą, raz obie na raz :D
Zakochałam się ... ale moje oślątko łagodne Zdrapkę to by zjadła ... i wtedy ją by zjadł wierny rycerz i obrońca Zdrapki - Bugi ... weterynarzowi nie pozwala Zdrapce nawet w zęby zajrzeć ... jemu weterynarz może wszystko robić co chce, zero reakcji, ale Zdrapeczce ukochanej nie wolno, warczeć na Zdrapkę też nie można - natychmiastowy atak, choćby warczała suka w cieczce. Idę spać, pobudka o 6 i jazda dalej ...

Posted

Tina troszkę czuje się jeszcze zagubiona zmiana otoczenia .Ale jest grzeczna .Wyscieliłam jej tak jak poleciła ciocia Asia .Tina skwapliwie skorzystala i bardzo chetnie połozyła sie na sweterkach .Zjadła chetnie .Załapała sie dzisiaj na sesje zdjęciowa jej kilka zdjec wstawie niebawem.Uwielbia spacerowac to fakt.

Posted

funia napisał(a):
Zdjęcia piekne !!!! A gdzie to taka kanapa jest ? czyzby to lokal z rurą w środku ?:cool3:

No wiesz co ??? :mad: To fotele w poczekalni u mnie w firmie ... chociaż jakby tak się zastanowić ... :razz: to coś ten zawód z kurestwem jednakowoż ma wspólnego .... ale Tinie bardzo lokal przypadł do gustu, mebelki też :)

Posted

E-S napisał(a):
No wiesz co ??? :mad: To fotele w poczekalni u mnie w firmie ... chociaż jakby tak się zastanowić ... :razz: to coś ten zawód z kurestwem jednakowoż ma wspólnego .... ale Tinie bardzo lokal przypadł do gustu, mebelki też :)

No nie ,posikałam sie .....Ale dałaś z tym kurestwem:megagrin::megagrin:

Posted

funia napisał(a):
A gdzie to taka kanapa jest ? czyzby to lokal z rurą w środku ?:cool3:

E-S, pocisnęłaś z grubej rury (!):oops: , a nie przytaknęłaś, że rzeczywiście kanapa stoi w pomieszczeniu pełnym rur (a najgrubsza pod sufitem);)

Funiu, za sweterki w budce chwalę Cię ogromnie.;)
Jak się uszmodruchają, to wywal i włóż tę narzutę . A jak Tina do innych piesków - przyuważyłaś już ?

Posted

Tak , jak mówiłam - zakochał się, ale ślad po nim zaginął.Ostatnia nadzieja w as_ko, bo ona jakimś tajemniczym mailem dysponuje.:cool3:
Kierownik czeka na kolejny telefon od zakochanego, z nadzieją , że zadzwoni.Wtedy pan zostanie odesłany do mnie.
Fajnie by było, gdyby tak na Walentynki zakochanych połączyć:loveu:

Posted

Ja wiem tylko że Pan jest z Zawiercia. Napisałam mu wiek suni (bo pytał) i że konieczna jest wizyta i podpisanie umowy. Napisałam że transport będzie trudny do zorganizowania, ale nie niemożliwy. Pan niestety nie odezwał się już do mnie, jak również nie zadzwonił pod podany numer telefonu w aukcji (do Funi) na początku.
Dziwne jest to że Pan jakimś cudem znalazł numer telefonu do kierownika schroniska i z nim chciał załatwiać adopcję suki, obawiam się że chciał po prostu ominąć procedury adopcyjne i liczył że mu się to uda.

Posted

E-S napisał(a):
Nie zaginął !!! Dręczy telefonicznie Funię dzisiaj !!! Przynajmniej tak zrozumiałam ...

Dręczyciel miłosny to niebezpieczne:evil_lol:

Posted

Ale teraz dzwoni do Funi ... mówił, że miał takiego psa jak ona, ponoć umarł ze starości, kocha Tinę. O.

Edit: oj bo mi tu dzwonią ciągle i gadają - miał takiego psa jak TINA - nie jak Funia !

Posted

No - to ten właśnie.
Kuuuurcze, to niech funia go przekieruje na Ciebie, bo ja nie mam dostępu do komórki, pliiiiiiizz:-(:-(

Albo jeszcze inaczej : funiu, jak ktoś coś ... to zapisuj, jak zawsze i powiadamiaj mnie do 13-stej , a E-S po 16-stej.;)

Posted

funia napisał(a):
do mnie nikt w jej spr.nie dzwonił .....tylko w spr.border colie ...

Pa*******iłos - Funia mi mówiła o rozmowie Matrioszki z tym Panem, a że akurat prowadziłam samochód i ryczało CB bo stały gliny na trasie to nie dosłyszałam i zrozumiałam, że ten człowiek z Funią rozmawiał ... :( buuu ...