Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja kilka dni temu zamówiłam dla Tiny na bazarku mega pakiet ogłoszeń...ogłoszenia już zrobione, a tu się okazuje że może wcale jej się nie przydadzą :D

Posted

Tina to super czysty pies ,zero siku ,zero kupy w boksie ani kropli od poczatku jak jest u mnie .
W budzie porzadek na 6 .Kocyki i sweterki w poszanowaniu .
Swego człowieka kocha na zabój .W domu grzeczna i spokojna .Czujna jak pies strózujący .
Jedyne do czego można się przyczepić to to ,ze szczekliwa jak diabli .Ma jazgotliwy szczek .
Apetyciek dopisuje ,chyba czuje konkurencje wkoło bo wpyla i rano i wieczór aż uszy się trzesą .
Obrabiamy jeszcze zapasy od Matrioszki .Na kilka dni wystarcza bo dostaje gotowane .A pózniej dajemy od Ewy .No chyba ze nie zdązymy .;)

Posted

Czego się, Babo , dżesz ?!:diabloti::mad:
Byłam, ale Ciebie nie było ... i dzwoniłam kilkakrotnie, a teraz to ja weekend zaczęłam :eviltong: (przez chwilę :-().

No dobra .... za chwilę powiem coś ...:cool3:

E-S, nie zapomniałaś do mnie napisać ?

Funiu, cholera,przeczytałam i się zmartwiłam ... Pani pytała, czy bardzo szczekliwa, a ja się prawie przysięgłam, że nie - raczej czujna.I teraz nie wiem ...:roll:
To ja może dopytam, czy dla potencjalnego domku to będzie duży problem.z drugiej zaś strony nie sądzę, że pies całą dobę bez powodu będzie jazgotał.

Posted

Włąsnie .Tez tak uwazam .Ona jazgocze jak mnie widzi a do niej nie idę .albo jak coć chce ,albo jak je a inne psy w poblizu chodza .W chacie na pewno bedzie to inaczej wyglądało .

Posted

Podalam jej tabletke na robaki ( wczoraj ) .W kupie były dzisiaj bardzo dzuze ilosci członów tasiemca.....Wiec za dwa tyg ,powtórka i kto wie czy pózniej nie trzeba bedzie ....

Posted

[SIZE="4"]Z wielką radością mogę tu wszystkich poinformować, że w przeciągu najbliższych 10 dni (28/1-go) Tina jedzie do swojego nowego domku w Parczewie.:Cool!::Cool!::Cool!:
Wizyta pa wypadła pomyślnie i - Panie Tomku - może Pan już wypuścić powietrze z płuc i odetchnąć pełną piersią.:evil_lol:Jutro czekają Pana zakupy ... psiowe. Tina to posażna panna :cool3:; dostanie obrożę, adresówkę oraz nieco karmy, żeby przejście na inną kuchnię nie wyszło jej bokiem ( i nie tylko :diabloti:).
Proszę się tu zarejestrować, żebyśmy mogli czytać Pana relacje i oglądać foto z pobytu pannicy w nowym domu. Tego nie odpuszczamy nigdy , nima letko.:mad:
No cóż- chyba tyle.

Dla ciekawych napiszę , że Tina zamieszka w kolorowym bloku na 4 piętrze.Rodzina składa się z 3 dorosłych osób.Najważniejszą z nich jest pan Tomek, men w poważnym wieku ( zakochany w suczce po uszy :loveu: ) , który nabrał już doświadczenia i obycia z różnymi zwierzętami :papugami, chomikami, psami i rybkami. To ON jest tu najważniejszy, bo to ON ją zobaczył i powiedział :"Ta albo żadna". :flaming:I stało się.;)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Przyznał się, że czeka na link aktywacyjny.;)

I nie "tajemnicza", tylko - powściągliwa.;)
Podobno pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł.:eviltong:

:D

Co do linków aktywacyjnych to czasami nie przychodzą. Bo nie.
I trzeba znowu się logować pod innym nickiem.

Posted

Kiedy pakować laskę ?:razz:
Kto po nia przyjedzie ? Czy mam dać karme bo zostało dużo ,czy zostaje na wyposażeniu boksu nowodworskiego ?
Za 10 dni kolejne podanie .Dostała Cestal wiec podam też ten sam srodek do domku .Doliczam za to 10 zł .

Posted

Tinka się z E-S zabierze :) i może to nastąpi nawet jutro, bo E-S się plany zmieniły. Z resztą ona sama napisze.

EDIT: Jednak E-S musi zostać jutro w Lublinie i nigdzie nie pojedzie, bo zostały na nią nałożone nowe obowiązki zawodowe.

Posted

Funiu, ale jakie domy ?:roll:
Ja tylko psy wybieram, a domy to się do nich dobierają same.Prawda, as_ko ? Prawda E-S ? Poza tym , w zasadzie, cała tajemnica tkwi w ogłoszeniach as_ko.:loveu:
Co do karmy, to troszkę spakuj dla psiury, żeby tam chałupy ludziom nie zafajdała, no i tego tabsa na tasiemca też koniecznie nie zapomnij.Obroża, adresówka ... i tyle.
Jestem na zwolnieniu do końca tygodnia.Jeśli E-S zmieniły się plany, to czekam na info.
Podjadę, zabiorę, zawiozę, wrzucę , trzasnę drzwiami i ucieknę.:evil_lol: