matrioszka2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Matko kochana... Byłam dzisiaj w schronie i to do kierownika zadzwonił ów pan z pytaniem o Tinę. Wczoraj.Ja z tym panem nie rozmawiałam.As_ko dostała od niego maila. A do funi dzwoniła pani z pytaniem o sukę border. Quote
evel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 O tę sunię pytali? http://www.dogomania.pl/threads/200375 Toć ona już w DS, hm... :hmmmm: Quote
as_ko Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Evel raczej tej Pani się coś pomyliło i chodziło jej o innego psa, bo dlaczego miałaby dzwonić do Funi w sprawie tej suczki borderki, skoro ona nie była u Funi? Quote
evel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 as_ko napisał(a):Evel raczej tej Pani się coś pomyliło i chodziło jej o innego psa, bo dlaczego miałaby dzwonić do Funi w sprawie tej suczki borderki, skoro ona nie była u Funi? No właśnie też się zdziwiłam... Może rzeczywiście się komuś numery telefonów pomerdały :niewiem: Quote
matrioszka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cześć, evel.Ubranko właśnie schnie i pachnie.Mam oddać przez Paulinę ? Quote
evel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Trzymaj na razie, jak będzie potrzebne to się najwyżej upomnimy a tak może jeszcze się Wam przyda ;) Quote
as_ko Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Nowe allegro Tiny :) http://allegro.pl/tina-suczka-idealna-pokochaj-ja-na-zawsze-i1453951761.html Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='as_ko']Nowe allegro Tiny :) http://allegro.pl/tina-suczka-idealna-pokochaj-ja-na-zawsze-i1453951761.html Z takimi zdjęciami musi szybko znaleźć dom. Quote
matrioszka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Uzupełniłabym info : nie wiemy, jaki jest jej stosunek do kotów; kocha miłością zaborczą - wskazany domek bez innych zwierząt. Quote
as_ko Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dodałam te informacje...mam nadzieję że ktoś zadzwoni. Quote
matrioszka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 evel napisał(a):Trzymaj na razie, jak będzie potrzebne to się najwyżej upomnimy a tak może jeszcze się Wam przyda ;) A to ja się bardzo cieszę i dziękuję.Super.Będzie czekało na potrzebującą.:lol: As_ko, czy jesteś pewna, że nie zadzwonią z chęcią adopcji tego odchowanego, zachowującego czystość - dwunoga , leżącego pod Tiną ?:cool3::evil_lol: Dokopałam się do Twojego pytania i odpowiadam: to coś ładne, co się błyszczy przy obroży Tiny, to była metalowa srebrna kostka i adresówka.:p Co do Niedobrego pana .... Cała rodzina akceptowała obecność Tiny w domu, tym bardziej, że ona była "przezroczysta" i trzeba było iść tam , gdzie leży, aby przypomnieć sobie, że jakiś obcy jest w mieszkaniu. Najważniejsze to to, że rodzina nie mogła mi wybaczyć, że własne psy skazałam na banicję, czyli izolację w wiatrołapie.Moje psy nie mogły wejść do mieszkania i stykać się z Tiną (powodów było kilka, ale to teraz nieistotne).Ona miała mieć spokój.Uzanałam, że miała wystarczająco dużo niemiłych przeżyć schroniskowych za sobą, operację, teraz obcych ludzi, obce zapachy i jeszcze jakieś "obce" psy.:shake: Chwilowa obecność Tiny w naszym domu spowodowała, że rodzina (trzy chłopy) bardziej się związała z osobistymi psami, poprzez okazywanie im współczucia z powodu "podłej" sytuacji , w jakiej się znalazły.I czulej przemawiali, i mocniej przytulali, i pilnowali, żeby nasze TEŻ smaczka dostały "A NIE TYLKO TINA" :angryy:. Quote
handzia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A teraz zdjęcia prześlicznej Tiny:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 piękna dziewczynka, ciąg dalszy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
as_ko Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Prześliczne zdjęcia :loveu: Zaraz chociaż ze 2 przemycę do allegro, mogę? ;) Quote
matrioszka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja nie wiedziałam, że tak ślicznie jej do mordy w niebieskim .:lol: Moja niunia kochaniutka.:loveu: Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No sory bardzo , tak ? Ale dlaczego tu nikt nie zagląda ?:mad::crazyeye: Tylko MaDi ma zawalać te egzaminy z powodu Tiny ? :eviltong: :diabloti: No sory. Trochę przywoitości i psio-ludzkiej solidarności.Ta szy nie ?:razz: Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 matrioszka2 napisał(a):No sory bardzo , tak ? Ale dlaczego tu nikt nie zagląda ?:mad::crazyeye: Tylko MaDi ma zawalać te egzaminy z powodu Tiny ? :eviltong: :diabloti: No sory. Trochę przywoitości i psio-ludzkiej solidarności.Ta szy nie ?:razz: :mad::evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wiedziałam ! Wiedziałam! Wie-dziaaaa-łam !!! :bigcool::bigcool::bigcool: że długo nie poczekam na odzew:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
as_ko Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Ej no ja tu jestem cały czas...i jeszcze bazarków pilnuję, żeby pannie parę złotych wpadło :razz: :multi: Ta szy nie ? :lol: Matrioszko a jakby w sprawie tego odchowanego dwunoga z podłogi pisali? To co? Wizyta przedadopcyjna i umowa obowiązuje, nie? Kastrację odpuścimy :roflt: A jak na rodzinkę tak dobrze wpłynęła wizyta Tiny to częściej Ci takie Tiny potrzebne :evil_lol: Same korzyści z tego płyną :lol: Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 as_ko napisał(a):Ej no ja tu jestem cały czas...i jeszcze bazarków pilnuję, żeby pannie parę złotych wpadło :razz: :multi: Ta szy nie ? :lol: Matrioszko a jakby w sprawie tego odchowanego dwunoga z podłogi pisali? To co? Wizyta przedadopcyjna i umowa obowiązuje, nie? Kastrację odpuścimy :roflt: A jak na rodzinkę tak dobrze wpłynęła wizyta Tiny to częściej Ci takie Tiny potrzebne :evil_lol: Same korzyści z tego płyną :lol: Myślałam że wydajesz tylko po ciachaniu:diabloti: Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 O żesz wy kurde balans, wasza mać !:angryy::mad: Quote
E-S Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 matrioszka2 napisał(a):O żesz wy kurde balans, wasza mać !:angryy::mad: No, sama żeś wilka z lasu wywołała :D :D :D to masz ! :evil_lol: Wiem od Funi, że Tinie strasznie posmakowała ta karma ode mnie, ha ! Quote
Recommended Posts