Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostałam od pana z Lubonia zdjęcie Asterka z wiadomością - "Aster czuje się wspaniale" :)
Edi może potwierdzić. Niestety mam na komórce, a nie potrafię ściągnąć na maila, by Wam pokazać - ale wierzcie na słowo, Asterek jest szczęśliwy :)
Edi - czy mogę już Panu powiedzieć, że ktoś wpadnie w tygodniu podpisać umowę? Wiesz kiedy może?

Posted

olivetshka napisał(a):
Dostałam od pana z Lubonia zdjęcie Asterka z wiadomością - "Aster czuje się wspaniale" :)
Edi może potwierdzić. Niestety mam na komórce, a nie potrafię ściągnąć na maila, by Wam pokazać - ale wierzcie na słowo, Asterek jest szczęśliwy :)
Edi - czy mogę już Panu powiedzieć, że ktoś wpadnie w tygodniu podpisać umowę? Wiesz kiedy może?

Potwierdzam mam foto i moze jakoś wstawimy:)
Co do wizytki u Asterka, to raczej po niedzieli.
Jest kłopot bo Dredzik ma 2 dni na nowy DT. ulv padł komp na amen w dodatku, kuchnia.

Posted

terierfanka napisał(a):
u mnie jest Tosia ;) Jutro jedzie na chwilkę do cioci bros a potem do swojego nowego domku do Zgorzelca :multi:

Hurra hurra hurra!:)
Bedę mączyła domek o wieści!:)
Beza bedzie miała nowe foto jutro:)Nikaragua, odświeżaj pewnie:) Dziękuję:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Jaka chcecie. One kosztowały z 50zł, ale przecież nikt tyle tutaj nie da. Zacznijmy od 10?

Łokej zaczniemy od 10;)
Dziękuję raz jeszcze:)
W sobotę mamy plan pojechać na tą drugą działkę choć brzuchy napełnić i moze zmienic łańcuch dużemu, słomę do budy dać, zabrac na spacer. Wypytać o konie.Zobaczymy co się uda.No i zajrzeć na tę Energetyki, czy nic nie ma.
W pt mamy spotkanie o 15.30 i kciuki trzymajcie.

Posted

Umowę mam, ale nie zdołałam dziś nic z nią zrobić. Jutro na bank ją ogarnę.
Cioteczki kochane, rozmawiałam z ulv przez telefon i postanowiłam założyć wątek, bo ulv mi powiedziała o tym problemie:( Na nią zawsze mozna liczyc i nie powinna być z tym sama:(. Jesli mozecie rozsyłajcie
http://www.dogomania.pl/threads/202503-ulvhedinn-nie-odmawia-DT-ani-pomocy-leczy-karmi.Za-leczenia-urósł-mega-dług-(?p=16332159#post16332159

Posted

LILUtosi napisał(a):
Podałam moim tabletki na od robaczywienie i niestety ale wyszły robale przynajmniej z jednej suczki. Niech Pan potraktuje asterka jeszcze czymś mocnym - drontalem np.

One dostały zaraz w dzień zabrania i na drugi też. Dostały po 1/4 tabletki.Ale powtórzyć trzeba.
No i Panny do domów siooooooooooooo!

Posted

terierfanka napisał(a):
Tosinka do domku pojechała dzisiaj :multi:
Umowa podpisana, Edi - podrzucę Ci jakoś kiedyś...
Oby jej dobrze było, bo fajny z niej szkrabek - będzie mi jej w łóżku brakowało :evil_lol:

Domek mam nadzieję zakochany?:)
Dziekuję za opieką nad Tosią i dopilnowanie wszystkiego:):)

Posted

olivetshka napisał(a):
Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?...
Zapytam o Asterka oczywiście.

Nie moge odpisac Ci na pw, nie wiem co się dzieje. Więc pisze tu:
Tak, moge podjechać do Lubonia, jasne. Tylko, że dopiero po weekendzie- teraz jestem w Łodzi.
Prześlij mi na maila [email protected] ten druk.
I napisz czy jeszcze potrzeba w ogole tam jechać, bo moze już ktos był.
A ja na dogo nie jestem codziennie, wiec lepiej mnie łapać przez tel: 511819130 jak nie odbieram- sms.

Posted

Weronia napisał(a):
Nie moge odpisac Ci na pw, nie wiem co się dzieje. Więc pisze tu:
Tak, moge podjechać do Lubonia, jasne. Tylko, że dopiero po weekendzie- teraz jestem w Łodzi.
Prześlij mi na maila [email protected] ten druk.
I napisz czy jeszcze potrzeba w ogole tam jechać, bo moze już ktos był.
A ja na dogo nie jestem codziennie, wiec lepiej mnie łapać przez tel: 511819130 jak nie odbieram- sms.

Weroniu kochana, bardzo dziekuje :)
Edi juz cos zaczela zalatwiac i w sumie nie wiem co ustalila dokladnie.
Edi! Co teraz robimy? :)

Posted

olivetshka napisał(a):
Weroniu kochana, bardzo dziekuje :)
Edi juz cos zaczela zalatwiac i w sumie nie wiem co ustalila dokladnie.
Edi! Co teraz robimy? :)

Cich na email, chętnej cioteczce:):)

Posted

olivetshka napisał(a):
To Weroni podsylamy? Ona w sumie juz tam byla, to moze i lepiej...
Weroniu raz jeszcze dzieki.
Edi wyslesz? Bo ja nie mam...

Mam TOZową, już wysyłam:)