Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Na bazarek dla Żmigrodzkich zapraszamy.http://www.dogomania.pl/threads/202437-Na-żmigrodzkie-puste-brzuchy-dla-psów-kotów-i-koni.-Do-27.02-ZAPRASZAMY! Quote
xmartix Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zaraz zmienię te imiona umowe można TOZową, wysłac Ci Edi? Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 xmartix napisał(a):zaraz zmienię te imiona umowe można TOZową, wysłac Ci Edi? Wysyłaj na email:) Quote
olivetshka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dostałam od pana z Lubonia zdjęcie Asterka z wiadomością - "Aster czuje się wspaniale" :) Edi może potwierdzić. Niestety mam na komórce, a nie potrafię ściągnąć na maila, by Wam pokazać - ale wierzcie na słowo, Asterek jest szczęśliwy :) Edi - czy mogę już Panu powiedzieć, że ktoś wpadnie w tygodniu podpisać umowę? Wiesz kiedy może? Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 olivetshka napisał(a):Dostałam od pana z Lubonia zdjęcie Asterka z wiadomością - "Aster czuje się wspaniale" :) Edi może potwierdzić. Niestety mam na komórce, a nie potrafię ściągnąć na maila, by Wam pokazać - ale wierzcie na słowo, Asterek jest szczęśliwy :) Edi - czy mogę już Panu powiedzieć, że ktoś wpadnie w tygodniu podpisać umowę? Wiesz kiedy może? Potwierdzam mam foto i moze jakoś wstawimy:) Co do wizytki u Asterka, to raczej po niedzieli. Jest kłopot bo Dredzik ma 2 dni na nowy DT. ulv padł komp na amen w dodatku, kuchnia. Quote
Korenia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Możecie mi przesłać mmsem, to wstawię :) Numer mogę komuś na PW :) Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:( Dziś zostają odebrane,ale nie ma dokąd:( 4 Yorki i 4 Bouviery z Pseudo:( http://www.dogomania.pl/threads/202478-Wrocław-4-Yorki-i-4-Bouviery-umierają-w-pseudo!-Help-Odbieramy-je-ale-nie-ma-dokąd!!?p=16329391#post16329391 Quote
Basia1244 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A stąd jest sunia u terierfanki? Czy z innej interwencji? Bo już się gubię, gdzie jaki szczyl jest. Quote
terierfanka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 u mnie jest Tosia ;) Jutro jedzie na chwilkę do cioci bros a potem do swojego nowego domku do Zgorzelca :multi: Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 terierfanka napisał(a):u mnie jest Tosia ;) Jutro jedzie na chwilkę do cioci bros a potem do swojego nowego domku do Zgorzelca :multi: Hurra hurra hurra!:) Bedę mączyła domek o wieści!:) Beza bedzie miała nowe foto jutro:)Nikaragua, odświeżaj pewnie:) Dziękuję:) Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Nikaragua napisał(a):Edi, dostałaś mojego maila z fotką fantu na bazarek? Tak, tak Kropka wróci wstawi:)Dziękuję!. A cena jaka ma być? Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Nikaragua napisał(a):Jaka chcecie. One kosztowały z 50zł, ale przecież nikt tyle tutaj nie da. Zacznijmy od 10? Łokej zaczniemy od 10;) Dziękuję raz jeszcze:) W sobotę mamy plan pojechać na tą drugą działkę choć brzuchy napełnić i moze zmienic łańcuch dużemu, słomę do budy dać, zabrac na spacer. Wypytać o konie.Zobaczymy co się uda.No i zajrzeć na tę Energetyki, czy nic nie ma. W pt mamy spotkanie o 15.30 i kciuki trzymajcie. Quote
olivetshka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Edi, ja tej umowy adopcyjnej ci nie wysyłałam, bo widziałam, że Marta miała podesłać, tak? Bo jak nie masz, to krzycz. Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Umowę mam, ale nie zdołałam dziś nic z nią zrobić. Jutro na bank ją ogarnę. Cioteczki kochane, rozmawiałam z ulv przez telefon i postanowiłam założyć wątek, bo ulv mi powiedziała o tym problemie:( Na nią zawsze mozna liczyc i nie powinna być z tym sama:(. Jesli mozecie rozsyłajcie http://www.dogomania.pl/threads/202503-ulvhedinn-nie-odmawia-DT-ani-pomocy-leczy-karmi.Za-leczenia-urósł-mega-dług-(?p=16332159#post16332159 Quote
LILUtosi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Podałam moim tabletki na od robaczywienie i niestety ale wyszły robale przynajmniej z jednej suczki. Niech Pan potraktuje asterka jeszcze czymś mocnym - drontalem np. Quote
Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 LILUtosi napisał(a):Podałam moim tabletki na od robaczywienie i niestety ale wyszły robale przynajmniej z jednej suczki. Niech Pan potraktuje asterka jeszcze czymś mocnym - drontalem np. One dostały zaraz w dzień zabrania i na drugi też. Dostały po 1/4 tabletki.Ale powtórzyć trzeba. No i Panny do domów siooooooooooooo! Quote
terierfanka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Tosinka do domku pojechała dzisiaj :multi: Umowa podpisana, Edi - podrzucę Ci jakoś kiedyś... Oby jej dobrze było, bo fajny z niej szkrabek - będzie mi jej w łóżku brakowało :evil_lol: Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 terierfanka napisał(a):Tosinka do domku pojechała dzisiaj :multi: Umowa podpisana, Edi - podrzucę Ci jakoś kiedyś... Oby jej dobrze było, bo fajny z niej szkrabek - będzie mi jej w łóżku brakowało :evil_lol: Domek mam nadzieję zakochany?:) Dziekuję za opieką nad Tosią i dopilnowanie wszystkiego:):) Quote
Weronia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 olivetshka napisał(a):Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?... Zapytam o Asterka oczywiście. Nie moge odpisac Ci na pw, nie wiem co się dzieje. Więc pisze tu: Tak, moge podjechać do Lubonia, jasne. Tylko, że dopiero po weekendzie- teraz jestem w Łodzi. Prześlij mi na maila [email protected] ten druk. I napisz czy jeszcze potrzeba w ogole tam jechać, bo moze już ktos był. A ja na dogo nie jestem codziennie, wiec lepiej mnie łapać przez tel: 511819130 jak nie odbieram- sms. Quote
olivetshka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Weronia napisał(a):Nie moge odpisac Ci na pw, nie wiem co się dzieje. Więc pisze tu: Tak, moge podjechać do Lubonia, jasne. Tylko, że dopiero po weekendzie- teraz jestem w Łodzi. Prześlij mi na maila [email protected] ten druk. I napisz czy jeszcze potrzeba w ogole tam jechać, bo moze już ktos był. A ja na dogo nie jestem codziennie, wiec lepiej mnie łapać przez tel: 511819130 jak nie odbieram- sms. Weroniu kochana, bardzo dziekuje :) Edi juz cos zaczela zalatwiac i w sumie nie wiem co ustalila dokladnie. Edi! Co teraz robimy? :) Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 olivetshka napisał(a):Weroniu kochana, bardzo dziekuje :) Edi juz cos zaczela zalatwiac i w sumie nie wiem co ustalila dokladnie. Edi! Co teraz robimy? :) Cich na email, chętnej cioteczce:):) Quote
olivetshka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Edi100 napisał(a):Cich na email, chętnej cioteczce:):) To Weroni podsylamy? Ona w sumie juz tam byla, to moze i lepiej... Weroniu raz jeszcze dzieki. Edi wyslesz? Bo ja nie mam... Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Domek w Tosi zakochany:) Już dostałam 2 emaile:):) Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 olivetshka napisał(a):To Weroni podsylamy? Ona w sumie juz tam byla, to moze i lepiej... Weroniu raz jeszcze dzieki. Edi wyslesz? Bo ja nie mam... Mam TOZową, już wysyłam:) Quote
Recommended Posts