Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Sherry nie ma rodowodu, więc jest kundelkiem - Deer już to pisała.

aha, no to sorry.
ale zdanie "Sherry jest jamnikiem a Niunia kundelkiem" to coś chyba nie tak

Posted

baffi2 napisał(a):
Czyli Sherry nie jest kundelkiem, więc czemu wklejasz tu jej zdjęcia deer_1981??

po pierwsze nie _1981 :P

po drugie to ja nie widze problemu w tym ze jak mam dwa psy to je pokazuje a nie ze wycinam Sherry bo jest jamnikiem (bez rodowodu)

Posted

Skoro wkleja ją na jamnikach to chyba jest jamnikiem...
ja NIGDY nie wstawiłabym fot mojej Hap na tej galerii bo była dla mnie jamniczką, a kundelków na galeriach rasowców bo są dla mnie najwspanialszymi kundelkami na świecie!

A i jeszcze jedno... na wiekszości fota jakie wstawiasz jest Sherry! Sama Sherry...

Posted

Mój też kundel onko podobny więc mogę wrzucić? z punktu prawnego jest kundlem, a dla mnie nie ma znaczenia czy rasowy czy nie, ważne że pies i go kocham :loveu:

:)

Posted

Ja sie nie bede toba olu przejmowac i tym co piszesz

wstawiam te fotki ktore sa udane i mi sie podobaja :D koniec kropka

i bede nadal wstawiac te co uwazam za udane :D

Posted

wiesz nie tylko mi to przeszkadza... A może jakiś szacunek? Olu pisze się z dużej i mimo wszystko powinnaś uszanować moje zdanie... bo własnie po to jest forum, ale nie każdy umie z niego korzystać...

Skoro Sherry jest kundlem to sobie ją tu wstawiaj... a pierwsza pisała że nie kupuje się psów z pseudohodowli... :(:D:D:D

Posted

chester07 ... jaki śliczny psiurek ! Na moim piętrze mieszka podobna psina - Saba i często wariują na sieni z moim Dindkiem - jak akurat razem wychodzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A twój chyba jeszcze młody ? Tak wygląda ... słodki !

Posted

aa Chester jak zwykle jak wiatr biega :D:D:D wszedzie go pelno :D:D sliczny jest poprostu :loveu:

Niunia i Shery tez niczego sobie prawie caly czas biegaja i biegaja :D:D zeby tak moja psica tak caly czas wariowala :D

a figurka bosko z teg co zauwarzylam to taks jest bardzo utalentowana szelki smycze obroze a do tego jeszcze figurki jestem podwrazeniem jej talentu :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...