Korenia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Sherry nie ma rodowodu, więc jest kundelkiem - Deer już to pisała.
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Korenia napisał(a):Sherry nie ma rodowodu, więc jest kundelkiem - Deer już to pisała. aha, no to sorry. ale zdanie "Sherry jest jamnikiem a Niunia kundelkiem" to coś chyba nie tak
taxelina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baffi2 napisał(a):Czyli Sherry nie jest kundelkiem, więc czemu wklejasz tu jej zdjęcia deer_1981?? po pierwsze nie _1981 :P po drugie to ja nie widze problemu w tym ze jak mam dwa psy to je pokazuje a nie ze wycinam Sherry bo jest jamnikiem (bez rodowodu)
Ola164 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Skoro wkleja ją na jamnikach to chyba jest jamnikiem... ja NIGDY nie wstawiłabym fot mojej Hap na tej galerii bo była dla mnie jamniczką, a kundelków na galeriach rasowców bo są dla mnie najwspanialszymi kundelkami na świecie! A i jeszcze jedno... na wiekszości fota jakie wstawiasz jest Sherry! Sama Sherry...
_ChiQuiTa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Skoro Sherry jest psem bez rodowodu, czyli jest nierasowa, czyli jest kundelkiem, a jest podoba do jamnika to mają prawo tu być jej zdjęcia :)
Avaloth Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mój też kundel onko podobny więc mogę wrzucić? z punktu prawnego jest kundlem, a dla mnie nie ma znaczenia czy rasowy czy nie, ważne że pies i go kocham :loveu: :)
taxelina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja sie nie bede toba olu przejmowac i tym co piszesz wstawiam te fotki ktore sa udane i mi sie podobaja :D koniec kropka i bede nadal wstawiac te co uwazam za udane :D
Ola164 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wiesz nie tylko mi to przeszkadza... A może jakiś szacunek? Olu pisze się z dużej i mimo wszystko powinnaś uszanować moje zdanie... bo własnie po to jest forum, ale nie każdy umie z niego korzystać... Skoro Sherry jest kundlem to sobie ją tu wstawiaj... a pierwsza pisała że nie kupuje się psów z pseudohodowli... :(:D:D:D
halgre Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 chester07 ... jaki śliczny psiurek ! Na moim piętrze mieszka podobna psina - Saba i często wariują na sieni z moim Dindkiem - jak akurat razem wychodzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A twój chyba jeszcze młody ? Tak wygląda ... słodki !
monika083 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 "] to jest figurka Brunusia,ktora zrobila mi Taks:) Jak Wam sie podoba???
monika083 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ola164,z modeliny ,na kamieniu naturalnym.Ale Taks ma talent,co?
Ola164 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Śliczny jest :) Wlaśnie pytam z czego bo bym sobie zrobiła moja Hapisie :loveu::(
dadiii Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 aa Chester jak zwykle jak wiatr biega :D:D:D wszedzie go pelno :D:D sliczny jest poprostu :loveu: Niunia i Shery tez niczego sobie prawie caly czas biegaja i biegaja :D:D zeby tak moja psica tak caly czas wariowala :D a figurka bosko z teg co zauwarzylam to taks jest bardzo utalentowana szelki smycze obroze a do tego jeszcze figurki jestem podwrazeniem jej talentu :D
agaciaaa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Śliczna ta figurka od taks :) no i kundelki :loveu: to mój kundel też sie przypomni ;)
halgre Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dindek też ma swoją figurkę i też zrobioną przez TAKS ... :loveu: Fajna ?
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 bardzo fajne figurki:loveu: będę musiała zamówić dla Nelci :lol:
halgre Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To nie są nowe fotki :shake: ale żebyście nas nie zapomniały dałam kilka starszych:loveu: Jutro będą nowe (tak myślę ;))
Recommended Posts