Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy ;) od 7 miesiecy mamy jamniczka i od tgo czasu psiaki sa nierozlaczne ;) mam foty z dzis jak Sherry bez smyczy - cwiczymy przychodzeniue - i jak lataly za soba :D

Oczywiscie jak to bywa wiecej fotek u nas :D i bedzie jeszcze wiecej :D

Posted

bardzo przepraszam , że mnie nie ma ale przeżywam mega kryzys:placz::placz::placz::placz:

mój najukochańszy na świecie pies ma raka i jest w bardzo zlym stanie:placz::placz::placz:

wszystko jest opisane w galeri początek 138 poście ostatnio zaczyna się potykać , chwiać i przewracać a wet powiedział , że to może być paraliż i może trzeba go będzie uśpić:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Aarionne napisał(a):
Bardzo Ci współczuję... Ale kochaj go - być może to jego ostatnie dni, miłość to najlepsze, co możesz mu teraz dać...

bardzo bym chciala mieć go w domu ale weterynarze u których byliśmy mówią ( tojest pies ''podworkowy'' nieprzyzwyczajony do domu) , że powinien być dużo czasy sam , w chlodnym miejscu , żeby miał ograniczone poruszanie sie ( tzn. żeby mógł swobodbie sobie chodzić ale nie mógł wariować i biegać) i bardzo dużo odpoczynko i niestety krótkie spacery:placz::placz::placz:
jestem z nim jak tylko dlugo mi mozna ale musi być sam i mieć odpoczynek:placz::placz::placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...