Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka - 3/4 dogomaniakow mieszka na wsi... poza tym jak jeździmy na wakacje na wieś, nad jezioro, to tam przeważnie wszystkie psy mieszkają w domach, jeżeli jakiś pies mieszka na dworze to ma zrobiony duży kojec.

Posted

ja rowniez znam wies gdzie psy sa w domach ale sa to z regoly male psy i wlasciciele niemaja kur, na takiej wsi np. mieszka moja ciocia. ale babcia ma kury kaczki golebie i do tego krowy ktore przeryja tymi ochydnymi kopytami cale podworko taksamo kury laza i tymi dziobami cala trawe ryja
mowilam juz babci nieraz zeby zrobila jakas niewiem zagrode dla tych ptakow niech sobie tam siedza a na podworku zasiac jakas ladna trawe i zrobic ogrodzenie to psy by mogly sobie swobodnie biegac ale nie po co przeciez jest dobrze i w ogole :/ :/ takie jej gadki ze jej to wogole nie przeszkadza :/ co ja poradze na to

Posted

ja rowniez znam wies gdzie psy sa w domach ale sa to z regoly male psy i wlasciciele niemaja kur, na takiej wsi np. mieszka moja ciocia. ale babcia ma kury kaczki golebie i do tego krowy ktore przeryja tymi ochydnymi kopytami cale podworko taksamo kury laza i tymi dziobami cala trawe ryja
mowilam juz babci nieraz zeby zrobila jakas niewiem zagrode dla tych ptakow niech sobie tam siedza a na podworku zasiac jakas ladna trawe i zrobic ogrodzenie to psy by mogly sobie swobodnie biegac ale nie po co przeciez jest dobrze i w ogole :/ :/ takie jej gadki ze jej to wogole nie przeszkadza :/ co ja poradze na to

Posted

deer parkmacie siwtnynaprade wam zazdroszcze a i te napisy swietne :loveu:
Ja znam niestety tylko tak ze maly pies (teraz coraz czescie "rasowy") w domu a ten do pilnowania w budzie na lancuchu...
Ale faktycznie zdarzaja sie osoby ktore odchodza od lancuchow :cool1:

Posted

Korenia napisał(a):
Nie na każdej wsi tak psy traktują i to nie zależy od tego czy to wieś czy miasto - zależy to od inteligencji człowieka...

Też bym chciała znac takie wsie...
Ja mieszkam na wsi :shake: Szkoda gadać... psy na krótkich łańcuchach uwiazane przy "budach"... Jak ja ide z moimi na spacer to sie ludzie patrzą i gadaja "takie wielkie psy wyprowadza... jeszcze kogoś ugryza!"
A raz do roku jest szczepienie to żal serce ściska jak ledzie traktują swoje psy... Dobrze że, wet przyjeżdża na wieś, bo pewnie mało kto byłby łaskawy sam zawieźć psa... :angryy:

Posted

ja mam domek za miastem taki stray ale fajnie tam posiedziec w lato i czesto tam jezdze.
Szkoda gadac :shake:
Biegaja takie wypierdki 5 czy 6lat i co i raz to zarywam kamieniami :angryy:
Kompiemy sie w rzece (tj Fuxiu sie kompie) i nagle wybiega jakis gnoj i rzuca kamieniem :angryy::angryy::angryy:
A jakie to sprytne!!!
Ale raz przechytrzylam :evil_lol::evil_lol:
I wyladowal w rzece :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...