Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
to w sumie ie jest psowy park, to jest nieogrodzony teren dla ludzi/koni/psow gdzie przy sciezce sa rozne rzeczy dla psow ;)

tunel, skok w dal... wzorowali się na Agility :lol:

Posted

Zeby nie bylo ze jamniczek to gorszy i nie umie :P Uczylam ja skakac, ale fotki sa w sumie popsute, ale nie dalo sie z daleka robic ladnych poprzed ustawienie aparatu na przeszkodzie jak npo.. z Niunia

Posted

baffi2 napisał(a):
zajefajny ten park z przeszkodami Agility:loveu:
czemu ja nie mieszkam w Szwecji:roll: :evil_lol:

No to zapraszam!!

To ciagle nie jest koniec tego co tam bylo, jak sie pojawia fotki u mnie nowych rzeczy to tu wrzuce

Posted

no i obiecana Kora :D

jest na lancuchu poniewaz goni kury i wyjada jajka z kurnika babci. ale na tym lanuchu juest kilka godzin w dzien a w nocy juz nawet nawieczor jest spuszczana

Posted

śliczne dwie panienki :loveu:

możesz kupić dla Kory linke treningową albo taka do holowania aut i domocować karabinek - będzie jej o wiele wygodniej niz na łańcuchu nawet przez te kilka godzin ;)

Posted

dziekujemy
a z ta linka to niezapardzo bo jak byla juz kilka razy na jakiejkolwiek linceto ja przegryzala a tej metalowej jej niekupie bo sa bardzo sztywne :/

Posted

[quote name='dadiii']no i obiecana Kora :D

jest na lancuchu poniewaz goni kury i wyjada jajka z kurnika babci. ale na tym lanuchu juest kilka godzin w dzien a w nocy juz nawet nawieczor jest spuszczana
w błocie i śniegu na krótkim łańcuchu... :roll: Ma chociaż ciepłą budę?

Posted

baffi2 napisał(a):
w błocie i śniegu na krótkim łańcuchu... :roll: Ma chociaż ciepłą budę?

Dokładnie to samo pomyślałam...biedna sunia :shake:

Posted

byde ma ciepla bo robiona na zamowienie i maja podobno jej zrobic kojec ale co z tym kojcem bedzie to niewiem
co ja na to poradze ze ona jest na lancuchu na wsi traktuje psy jak traktuja
a smuto wyglada bo juz wyjezdzalam do domu a zaraz przed wyjazdem sie z nia bawilam
b oto jest taki pieszczoch ze szok
a bloto bylo tam dlatego ze to po zimie a wiosna, latem i jesienia jest tak piekna bujna trawa

Posted

Korenia napisał(a):
Nie na każdej wsi tak psy traktują i to nie zależy od tego czy to wieś czy miasto - zależy to od inteligencji człowieka...

Zazdroszcze ze znasz takie wsie gdzie ppsy są super traktowane...ja niestety widze ze na wsi maja wazniejsze rzeczy do roboty niz pies:-(....
Śliczne fotki!!!
Ola borzojka super:lol::loveu: deer super park i fotki!
Wymiziac prosze wszystkie kundelki!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...