Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
jak słodko spi :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!co ona je na 1 fotce ? :( czyzby noge swinki ? :(

no wiesz zgadzam sie z tobą ale prawie każde smakolyki mają za sobą martwe zwierzę (niektóre nie mówie , że wszystkie) ale ja tam wole takich mojemu nie kupować , bo jakoś na widok krwi robi mi sie słabo a jedyne takie nieprzerobione jedzonko które mojemu podaje to kości:cool3:

Posted

[quote name='psiara1996']no wiesz zgadzam sie z tobą ale prawie każde smakolyki mają za sobą martwe zwierzę (niektóre nie mówie , że wszystkie) ale ja tam wole takich mojemu nie kupować , bo jakoś na widok krwi robi mi sie słabo a jedyne takie nieprzerobione jedzonko które mojemu podaje to kości:cool3:
a niedawno wkleiłaś zdjęcie na którym jadłaś parówke... "jeśli chcesz zmieniać świat, najpierw zacznij od siebie..."

Posted

[quote name='baffi2']a niedawno wkleiłaś zdjęcie na którym jadłaś parówke... "jeśli chcesz zmieniać świat, najpierw zacznij od siebie..."
nie chodzi mi o to poprostu sie brzydze widoku raciczek i krwi:razz:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dziewczyny to teraz małe sprostowanie do deer i żaby.
W jednym poście max 5 zdjęc, jeśli dajemy więcej zdjec można dawać post pod postem.
Ja tu dawalam tylko po jednym zdjeciu Kamcia :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...