Czaputkowa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 leni356 napisał(a):Mam trochę zaległości do poczytania :) W Krotoszynie 5 szczeniaków przerzuconych przez płot :( Magda, wyślę mailem zdjęcia, może któremuś pozostałemu domkowi wpadną w oko Przesłałam każdemu kto dzwonił lub mailował po Nindże :) Mam nadzieję że ktoś się odezwie :) Quote
Czaputkowa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Kochani.. Duśka biega i bawi się z Czapim na dworzu!! Zdjecia nie udało mi się zrobić bo to dwie torpedy :D :D :D Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Duśka biega?? Nie mogę sobie tego wyobrazić... Quote
Andzike Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Czaputkowa napisał(a):Kochani.. Duśka biega i bawi się z Czapim na dworzu!! Zdjecia nie udało mi się zrobić bo to dwie torpedy :D :D :D Hmmm... chyba czas wkroczyć tam z Nelką, bo Czaputek zapomina, kto jest jego dziewczyną number one:evil_lol: Quote
Czaputkowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Andzike napisał(a):Hmmm... chyba czas wkroczyć tam z Nelką, bo Czaputek zapomina, kto jest jego dziewczyną number one:evil_lol: Nala jest Czaputka dziewczyną a Duśka siostrą!! (obawiam się że jak dalej tak pójdzie z odzewem z ogłoszeń to już na stałe ;) ) a ich zabawa w niczym nie przypomina szalonego sparingu Czapi kontra Nela / Nela kontra Czapi :D :D Duśka jest księżniczką ;) Quote
Czaputkowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Akrum napisał(a):Duśka biega?? Nie mogę sobie tego wyobrazić... Duśka zachowuje się jakby była z nami od zawsze... i zaczyna po woli kiełkować we mnie myśl że zostanie na zawsze... We mnie kiełkuje a mój TZ jest o tym przekonany... Stwierdził że jeżeli po Duśke nikt nie zgłosi się w ciągu najbliższego tygodnia to zdejmujemy ogłoszenia... I widzę że modli się żeby nikt nie zadzwonił... Ja jestem rozdarta :( Pomocy!! Quote
majuska Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie walcz z tym rozdarciem Czaputkowa, nie walcz....co ma być to będzie :) Quote
Akrum Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Duśka, widzę że potrafisz kraść serca :) A taki niewinny osiołek z ciebie był :) Quote
Juldan Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Akrum napisał(a):Duśka, widzę że potrafisz kraść serca :) A taki niewinny osiołek z ciebie był :) he, he- a nie mówiliśmy? :) :) :) my się pierwsi na niej poznaliśmy :) :) :) Quote
Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dziewczyny,może ,któraś zlituje się nad naszą Ninką,zbieramy deklaracje...u Sylwiaso zwolniło się jedno miejsce...Ninka siedzi już 7 lat,chcemy ją wyciągnąć ze schroniska.Oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/180680-Nina-kochana-starsza-pani-szuka-pieni%C4%99dzy-na-hotelik!-POTRZEBNE-DEKLARACJE!!!?p=16215360#post16215360 Quote
Jasza Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Czaputkowa - ja tam Ci nic nie poradzę...u mnie Misia bardzo szybciutko ( chyba..) zamieniła swój tymczas w DS... Wiesz, nie każdy może i potrafi być Domem Tymczasowym. Ja na przykład nie. I podziwiam ludzi, ktorzy potrafią, dzieki ktorym tyle schroniskowych psow dostaje swoja sznsę. Kurcze, ja miałam raz na DWUDNIOWYM tymczasie Zuzanke i jak pojechała, to smarkałam z tydzień....I na dodatek mój Reksio ją "zagryzał" co 10 minut i musiałam izolowac towarzystwo...bo jakby nie, jakby się jeszcze na dodatek pokochały to bym jej chyba nie oddała, nie wiem... Współczuję decyzji...a z każdym dniem będzie trudniej. Niemniej - nadal zaciskam kciuki za super dom. Quote
Akrum Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 też jestem ciekawa co Dusia ciekawego wymyśliła tym razem :) Quote
Czaputkowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Przepraszam, że tak długo nie pisałam, zapomniałam już że Duśka to mój tymczas ;) wiedziemy spokojne życie stada ;) Z nowości; Duśka bawi się pileczką!! Wieczorne spacery to szał piłeczkowy :D :D dobrze że Czapi miał dwie piłki (podkreślam "miał" ;) )Dwa żółte "wałki" ;) w pogoni za piłeczkami :D :D W sobotę byliśmy u mojej mamuśki - Duska podbiła serca całej rodziny :) sprawdziliśmy Duśki reakcje na koty... a w sumie jej brak ;) i zachowanie w samochodzie... tylne siedzenie = psy śpią :D Dwa idelane pieski :) :) A zainteresowania z ogloszen brak!! tzn. dzwoniły dwie super rodziny... jedna ze śląska druga z Hajnówki... :( aaa były jeszcze dwa beznadziejne maile... ludzie piszą chyba dla zabicia czasu... Quote
Andzike Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Czaputkowa'].... [B]zapomniałam już że Duśka to mój tymczas ;) wiedziemy spokojne życie stada ;)[/B][/QUOTE] Hłe, hłe, hłe ;) No nic - stado nam się powiększa... Rozumiem, że Duśka zrobi jakąś imprezę, jak już oficjalnie będzie należeć do stada ? :D Quote
Akrum Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Robimy allegro nowe? czy, ym.. odwołujemy akcję poszukiwania domku dla Duśki? ;) skoro życie stada tak spokojnie sobie płynie ;) Quote
Jasza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B][I]" dzwoniły dwie super rodziny... jedna ze śląska druga z Hajnówki...[/I][/B] " I ???? Quote
Andzike Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Jasza'][B][I]" dzwoniły dwie super rodziny... jedna ze śląska druga z Hajnówki...[/I][/B] " I ????[/QUOTE] I za daleko :) Duśka musi zostać w Warszawie lub okolicach (tak jak moi tymczasowicze) :D żebyśmy ją miały na oku ;) Quote
Jasza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ano. Ale poleciłyście rodzinkom jakiegoś psiaka? Quote
Andzike Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Jasza']Ano. Ale poleciłyście rodzinkom jakiegoś psiaka?[/QUOTE] Czaputkowa ma pewnie namiary, to coś się podeśle :) Macie jakieś propozycje z tamtych okolic? Quote
Czaputkowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ustalilismy oficjalnie że dajemy Duśce czas do 16.02. to będzie miesiąc od jej przyjazdu do nas i jednoczesnie znak że ma w nim pozostać... także jeżeli do tej pory nie zgłosi się idealny dom ktory powali nas na kolana z Warszawy lub okolic to Duśki już nikomu nie oddajemy :) Ale na razie akcja poszukiwania domu idealnego trwa!! ;) Quote
Jasza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Andzike']Czaputkowa ma pewnie namiary, to coś się podeśle :) Macie jakieś propozycje z tamtych okolic?[/QUOTE] Ze Śląska, czyli "od nas", to może któryś z psów Jaagi.... ma zatrzęsienie kieleckich biedaków... Quote
Czaputkowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Jasza']Ze Śląska, czyli "od nas", to może któryś z psów Jaagi.... ma zatrzęsienie kieleckich biedaków...[/QUOTE] Czekam na info :) Rodzinka z dwójką starszych dzieci (druga i piata klasa podst.) szukaja psa spokojniejszego żeby dzieci tez mogły spokojnie wychodzić z nim na dwór bez niszczycielskich zapędów ;) nie koniecznie pieknego ;) przez telefon baaardzo miłe wrażenie na mnie wywarli :) Quote
Czaputkowa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Gdyby te domki przyjechaly po Duśke do Warszawy i zakochały się w niej to oddałabym ją bez mrugnięcia oka zwłaszcza tym ze sląska ( Mój TZ ma tam rodzinę więc wizytę przed adopcyjna mielibysmy załatwioną :) ) a i pewnie z Hajnówką nie było by problemu ;) ale jechać tam w ślepo z Duśką tylko po to żeby stwierdzili że nie... lub co gorsza nie odebrali telefonu... chyba na tyle nie ufam już ludziom po tych kilku tygodniach i po tym wszystkim co usłyszałam od was :( Jeżeli stwierdzą że to ten jedyny pies to przyjadą :) My po Czapiego jechaliśmy do Brodnicy ;) Quote
Jasza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Skontaktuję się z Jaagą. Wczoraj wróciły do niej z adopcji dwie sunie... Napiszę jutro. Dzięki. Edit: Napisałam i zaprosiłam na wątek. Quote
Recommended Posts