Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
jejku... ja myślałam że Czepiemu odpowiada towarzystwo Duśki... a tu widzę, że wręcz na odwrót...

Bez tragedii ;) jemu każde towarzystwo odpowiada ale jest ksieciuniem jedynakiem a teraz taka konkurencja - szybsza, zwinniejsza, z większa siłą przebicia ;) wołasz go na łózko a mgnieniu oka jest tam Duska.. po kołdrą z mordką na podusi :D :D Nie ma szans mój Czaputek ;) Na tydzien, dwa to ok (nikt nie mówił mu że bedzie łatwo ;) ) ale pewnie boi się że tak juz będzie na stałe i czuje się nie pewnie :(
Musze Duśce znaleźć dom :( ale dom musi byc idealny dla niej nie dla mnie.. teraz wiem że to dwie różne sprawy :(

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję i Tobie Czaputkowa i Tobie Andzike.
Mała na razie kocha cały świat.
Boję się, że pokocha szybciutko Feliksik, a w czwartek ma znowu zmienić DT....ech...

Ogłoszenia są tak jak napisała Andzike w pierwszym poście, ale podzielone na nowe i stare, w nowych są dodane zdjęcia juz domowe, a w starych - tylko schroniskowe.
jak chcesz, to podaj mi Twojego maila, napiszę Ci list i w załączniku dodam zdjęcia Florki i możesz podesłać tej Pani.
Pa.

Posted

Jasza napisał(a):
jak chcesz, to podaj mi Twojego maila, napiszę Ci list i w załączniku dodam zdjęcia Florki i możesz podesłać tej Pani.
Pa.

Super tak zróbmy, zaraz przeslę ci na prywatną :)

Posted

dziewczyny dzisiaj postaram sie zrobić nowe zdjęcia Florki, bo te to były nocą a ona taka śliczniutka, że te zdjęcia nie oddają chyba jest cudu, więc może poczekajcie do wieczora z przesyłaniem tych zdjęć do Pani.

Posted

Czaputkowa napisał(a):
ok to przesyłam, resztę zdjęć prześlemy później :)

Fajnie, że Pani nie zrezygnowała całkiem z adopcji i że jest otwarta na nowego pieska...
A Duśka.. jej domek też na nią czeka, tylko, że jeszcze nie wie, że jest jej domkiem ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Fajnie, że Pani nie zrezygnowała całkiem z adopcji i że jest otwarta na nowego pieska...

Tego to nie wiem, nie rozmawialam z Panią od wczoraj... przyznam że nawet nie miałam na to ochoty...
ale przesłac zawsze można ;) Pani na prawdę kochana tyle że nie wyobraża sobie pieska z własnym zdaniem ;)

Posted

Jasza napisał(a):
A jak tam z....szesnastym lutego?

mają jeszcze dwa dni :D poza tym Dusia miała być w Pasmie z zeszłym tygodniu, będzie dopiero w tym, więc chyba można doliczyć parę dni... ;)

Posted

Nie chce zapeszać ale chyba Duśka znalazła dom... Dom idealny dla niej.. Nikt tam się jej nie boi a robiła co mogła ;) Czasami myślę że ona mi to specjalnie robi ;)
Jak wszystko dobrze pójdzie Duśka zamieszka w domu pod Warszawą (wielkim domu z wielkim ogrodem) z kolegą Karolkiem (takim samym jamnikiem jak ona ;), z z przefajnym, konkretnym małżeństwem z dorosłym synem który widać że żadnego psa się nie boi a każdy pies go uwielbia :D Chcieli zatrzymać już Duśkę dzisiaj ale po przejściach weekendowych zostawiłam im czas żeby to przemyśleli ;) W środę mają przyjechać po Duśkę :) kazali zdjąć ogłoszenia ;) To fajni zrównoważeni i odpowiedzialni ludzie, mieli zawsze dwa psy (historia każdego opowiedziana dokładnie ;) ) Trzymajcie kciuki :)
PS. Duśka wszystkie smakołyki które dostała tam w wielkich ilościach oddała mi w samochodzie ;)

Posted

jejku, Duśka jak się cieszę :)
Trzymam kciuki, by to jednak był ten jedyny dom, byś się tam odnalazła i poczuła się tak szczęśliwa jak u Czaputków :)

Posted

Dzwonił nowy dom Dusi, jutro koło 12tej jedzie do SWOJEGO WŁASNEGO DOMU!!!
Ja zwolniłam się z pracy żeby posiedzieć z nią ostatni dzień... siedzę i ryczę :( :( :(
Ale wiem że lepszego domu nie mogla sobie wymarzyć!! Szybko o mnie zapomni i będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem :D :D :D

Posted

Czaputkowa napisał(a):
Dzwonił nowy dom Dusi, jutro koło 12tej jedzie do SWOJEGO WŁASNEGO DOMU!!!
Ja zwolniłam się z pracy żeby posiedzieć z nią ostatni dzień... siedzę i ryczę :( :( :(
Ale wiem że lepszego domu nie mogla sobie wymarzyć!! Szybko o mnie zapomni i będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem :D :D :D

będzie :) i szybko o Tobie zapomni... ;) To tak na pocieszenie :D :D :D
Będzie dobrze kochana, bardzo jesteś dzielna:calus:

Posted

I pojechała... jestem zaryczana ale szczęśliwa...
Mam przeczucie że z tego domu nie wróci i będzie w nim baaardzo szczęśliwa, baaardzo kochana i baaardzo przytyje ;) :D
Trzymajcie kciuki bo ja trzymam husteczki ;) Wszelkie relacje będę zdawała na bieżąco jak tylko dojdę do siebie...

PS. Akrum żeby nie zapeszać wstrzymam się jeszcze z przesłaniem umowy ;)