Czaputkowa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Akrum napisał(a):A mały gnojek tak śliczny jest, że sama bym z chęcią sobie takie maleństwo zostawiła :) Siusia na podkłady? Czaputkowa - napisz proszę (bo nie pamiętam czy już pytałam), jakie koszty poniosłaś za weta. Zrobimy zbiórkę i oddamy :) Nie pisałam bo nie pamiętam ;) i raczej pamięć mi nie wróci :D Gnojek to idealny obszczaniec!! w 100% załatwia wszystko na podkład!! Poczucie estetyki ma wielkie ;) i od wczoraj podchodzi sama i daje się glaskać!! Cieszy się jak wracam z pracy skacze po nogach, gryzie nogawki, szczeka i merda tym co ma przypominać ogon!! :D :D Sukces wychowawczy ;) Ale teraz najlepsze... Dusieńka się bawi!! normalnie mój osiołeczek się bawi!! :D :D ale nie piłeczką (bez przesady to jest dla pospolitych sierściuchów ;) ) tylko z człowiekiem!! Cieszy się, przewraca na grzbiet, skubie za ręce, kopie tylnimi nogami a przednimi trzyma rękę (do tego służą jej krzywe nóżki ;)) pomrukując, powarkując, stękając przy tym wesoło!! :D :D Coś niesamowitego!! Quote
Jasza Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Oj, no to bym chciała zobaczyć....:cool3: Quote
Akrum Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Duuuusia? osiołek się bawi?? wow, nie mogę uwierzyć :) a tyle co pisałam, że chciałabym zobaczyć bawiącą się Duśkę :) Quote
Jasza Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Akrum napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Duuuusia? osiołek się bawi?? wow, nie mogę uwierzyć :) a tyle co pisałam, że chciałabym zobaczyć bawiącą się Duśkę :) Akrum, to napisz że chciałabyś Dusię w nowym domu zobaczyć, to może też się spełni w błyskawicznym tempie! Quote
Akrum Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jasza napisał(a):Akrum, to napisz że chciałabyś Dusię w nowym domu zobaczyć, to może też się spełni w błyskawicznym tempie! hehe :) To piszę... Bardzo bym chciała zobaczyć, jak Dusia wyleguje się na kanapie przy swojej nowej pańci, że jest kochana przez swoich ludzi i szczęśliwa :) Quote
Czaputkowa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Akrum napisał(a):hehe :) To piszę... Bardzo bym chciała zobaczyć, jak Dusia wyleguje się na kanapie przy swojej nowej pańci, że jest kochana przez swoich ludzi i szczęśliwa :) Ja też bym baaaardzo chciała :) Quote
Andzike Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Czaputkowa napisał(a):Ja też bym baaaardzo chciała :) Chyba wszyscy by chcieli ... ;) ale ja jak zwykle mam ambiwalentne uczucia ;) Pasowała by do nas taka Dusieńka, hihihihihihhi :) Quote
Akrum Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 heh, to by był fajny widok :) Ty prowadząca Nelke i Nelsonową :) Czaputkowa prowadząca Czaputka i DUsie :) dopiero by się ludzie za Wami oglądali :) przy okazji zapraszam na wątek mojej tymczasowiczki Kropki :) http://www.dogomania.pl/threads/200690-Kropka-w-typie-Jack-Russel-Terrier-wyp%C5%82oszek-wychodzi-na-prost%C4%85-i-szuka-DS!?p=16156474#post16156474 Quote
Jasza Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Czaputkowa - pod rozwagę.. No, chyba, że to tymczasowanie z perspektywami...to bym osobiście wolała, żeby Dusia pojechała do fajnego DS a na jej miejsce nowy czaputkowy futrzak.:cool3: Quote
Czaputkowa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Gdybym miała dom albo przynajmniej większe mieszkanie to nawet bym się nie zastanawiała :( i podejrzewam że nie skończyło by się tylko na Duśce ;) Ale jestem przekonana że Duśka lada moment znajdzie najlepszy dom pod słońcem :) Juz jest w 100% adopcyjnym psem a podejrzewam że za tydzień będzie takim samym zawsze uśmiechniętym wariatem jak Czaputek ;) :D :D Quote
Andzike Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Czaputkowa napisał(a):Gdybym miała dom albo przynajmniej większe mieszkanie to nawet bym się nie zastanawiała :( i podejrzewam że nie skończyło by się tylko na Duśce ;) Znam to... ;) już bym miała Sziszę, Szoko, Nelsona, Marysię, Biszkopta i parę innych też ;) I opinię wariatki też bym miała ;) A z Dusi będzie taki osiołek jak z Nelki - też by pewnie masakrowała Czaputka za jakiś czas nad morzem :D :D :D Quote
Czaputkowa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Andzike napisał(a): A z Dusi będzie taki osiołek jak z Nelki - też by pewnie masakrowała Czaputka za jakiś czas nad morzem :D :D :D Dokładnie!! to taka rasa pseudo-osiołkowate :D :D podszywają się pod osiołki a jak już zagrzeją miejsce na kanapie przemieniają się w potwory ;) :D :D Quote
feliksik Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 cafeanimal dla Dusi - prześliczna, oby to jej szczęście przyniosło: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Dusia,31404 Quote
obraczus87 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Zapisuje sobie. Dusia jest świetna :) WOW! Mam jeden domek chętny na sunieczke. Jesli się zgodzicie podeslę Panstwu Dusię. Na razie jest to bardzo, bardzo wstepne. Tak czy siak poproszę tekst o Dusi oraz Jej kilka zdjęc na maila - [email protected] z informacja ile Dusia wazy :) Quote
Czaputkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='obraczus87']Zapisuje sobie. Dusia jest świetna :) WOW! Mam jeden domek chętny na sunieczke. Jesli się zgodzicie podeslę Panstwu Dusię. Na razie jest to bardzo, bardzo wstepne. Tak czy siak poproszę tekst o Dusi oraz Jej kilka zdjęc na maila - [email protected] z informacja ile Dusia wazy :) Przesłałam :) jakby potrzebne były inne informacje to wszystko prześlę :) Quote
Czaputkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='feliksik']cafeanimal dla Dusi - prześliczna, oby to jej szczęście przyniosło: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Dusia,31404 Dziękujemy ślicznie :) Quote
Czaputkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Akrum napisał(a):dobranoc osiołku kochany :) Dusieńka śpi słodko.. oczywiście na łóżeczku :D dobranoc :) Quote
Czaputkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Tatuś z córeczką ;) Uploaded with ImageShack.us i cała rodzina :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Czaputkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Dusieńka solo :) Uploaded with ImageShack.us Nindża sie przytula ;) Uploaded with ImageShack.us i znowu nierozłączni :D Uploaded with ImageShack.us Quote
obraczus87 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Dziekuje. Dzisiaj bede wysylac do Pana propozycje sunieczek :) Quote
malagos Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Kochane dziewczyny, czy mozecie moze pomóc? Historia dzieje sie pod Kozienicami/ Radomiem - potrzebny ratunek NA JUŻ!!! Ktoś z samochodem! Trzeba zabrać małą sunię już, ocalić od marnego losu u pijaczka: http://www.dogomania.pl/threads/199319-Czarna-sunia-czeka-na-domek-br%C4%85zowa-przybieg%C5%82a-pod-drzwi-czy-j%C4%85-zabierzesz-do-jutra/page7 Quote
Andzike Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Feliksik jak zawsze niezawodna - dziękujemy za cafeanimal !!! :rose: Byłyśmy wczoraj z Nelką u Czapiego, Dusi i Nindży - rodzinka pełną gębą :D Czaputek nabrał szlachetnej rysy ojca rodziny, Dusieńka jest przekochana, przesłodka i przeurocza, ale tylko dla ludzi- za sierściuchami nie przepada;) a Nindza nie lubi człowieka, dopóki nie zostanie wzięta na ręce - wtedy momentalnie się uspokoja ;) Kochana trójka :loveu: z czego dwójka szuka domu... Quote
Czaputkowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No właśnie to jedyne co mnie martwi że nie ma żadnego konkretnego odzewu z ogloszeń :( a wystawiłam dziewczyny już chyba wszędzie :( Duśka musi jak najszybciej zamieszkać w stałym domku bo widać że po tygodniu strasznie już się zaadaptowała... Traktuje już obecną sytuację za stałą a każdy kolejny dzień to pogłębia... Chodzi za mną jak cień (nawet do łazienki), traktuje wszystkich jak własne stado, bawi się cieszy, non stop merda ogonem nawet szelki nie stanowią juz większego problemu a spacer jest już prawdziwą przyjemnością :) Jest kochana i baaardzo odważna i dzielna :) ale reszty powinna uczyć się już w własnym domku... boję się ze ciężko przezyje rozstanie :( jest taka delikatna... Nindża z zahukanego szczeniaka zdominowala cały dom ;) Szczeka, biega, niszczy wszytko bez litości ;) i obawiam się że wykończy Czaputka psychicznie i fizycznie :D :D Od soboty sama wskakuje (wdapuje się to lepsze okreslenie ;) ) do mnie na łóżo i bez problemu daje się poglaskać :) Śpi już wtulona we mnie ( mojego TZ traktuje jak "tego co łapie" ;) )a nie jak zwykle w sierściuchy :) więc też jest gotowa na adopcję... a tu cisza, żadnego telefonu ani poważnego maila :( Quote
Recommended Posts