Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
A mały gnojek tak śliczny jest, że sama bym z chęcią sobie takie maleństwo zostawiła :)
Siusia na podkłady?

Czaputkowa - napisz proszę (bo nie pamiętam czy już pytałam), jakie koszty poniosłaś za weta. Zrobimy zbiórkę i oddamy :)

Nie pisałam bo nie pamiętam ;) i raczej pamięć mi nie wróci :D

Gnojek to idealny obszczaniec!! w 100% załatwia wszystko na podkład!! Poczucie estetyki ma wielkie ;)
i od wczoraj podchodzi sama i daje się glaskać!! Cieszy się jak wracam z pracy skacze po nogach, gryzie nogawki, szczeka i merda tym co ma przypominać ogon!! :D :D Sukces wychowawczy ;)
Ale teraz najlepsze... Dusieńka się bawi!! normalnie mój osiołeczek się bawi!! :D :D ale nie piłeczką (bez przesady to jest dla pospolitych sierściuchów ;) ) tylko z człowiekiem!! Cieszy się, przewraca na grzbiet, skubie za ręce, kopie tylnimi nogami a przednimi trzyma rękę (do tego służą jej krzywe nóżki ;)) pomrukując, powarkując, stękając przy tym wesoło!! :D :D Coś niesamowitego!!

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Duuuusia? osiołek się bawi??
wow, nie mogę uwierzyć :)
a tyle co pisałam, że chciałabym zobaczyć bawiącą się Duśkę :)

Posted

Akrum napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Duuuusia? osiołek się bawi??
wow, nie mogę uwierzyć :)
a tyle co pisałam, że chciałabym zobaczyć bawiącą się Duśkę :)

Akrum, to napisz że chciałabyś Dusię w nowym domu zobaczyć, to może też się spełni w błyskawicznym tempie!

Posted

Jasza napisał(a):
Akrum, to napisz że chciałabyś Dusię w nowym domu zobaczyć, to może też się spełni w błyskawicznym tempie!

hehe :)

To piszę...

Bardzo bym chciała zobaczyć, jak Dusia wyleguje się na kanapie przy swojej nowej pańci, że jest kochana przez swoich ludzi i szczęśliwa :)

Posted

Akrum napisał(a):
hehe :)

To piszę...

Bardzo bym chciała zobaczyć, jak Dusia wyleguje się na kanapie przy swojej nowej pańci, że jest kochana przez swoich ludzi i szczęśliwa :)

Ja też bym baaaardzo chciała :)

Posted

Czaputkowa napisał(a):
Ja też bym baaaardzo chciała :)

Chyba wszyscy by chcieli ... ;) ale ja jak zwykle mam ambiwalentne uczucia ;)
Pasowała by do nas taka Dusieńka, hihihihihihhi :)

Posted

Czaputkowa - pod rozwagę..
No, chyba, że to tymczasowanie z perspektywami...to bym osobiście wolała, żeby Dusia pojechała do fajnego DS a na jej miejsce nowy czaputkowy futrzak.:cool3:

Posted

Gdybym miała dom albo przynajmniej większe mieszkanie to nawet bym się nie zastanawiała :( i podejrzewam że nie skończyło by się tylko na Duśce ;)
Ale jestem przekonana że Duśka lada moment znajdzie najlepszy dom pod słońcem :) Juz jest w 100% adopcyjnym psem a podejrzewam że za tydzień będzie takim samym zawsze uśmiechniętym wariatem jak Czaputek ;) :D :D

Posted

Czaputkowa napisał(a):
Gdybym miała dom albo przynajmniej większe mieszkanie to nawet bym się nie zastanawiała :( i podejrzewam że nie skończyło by się tylko na Duśce ;)

Znam to... ;) już bym miała Sziszę, Szoko, Nelsona, Marysię, Biszkopta i parę innych też ;)
I opinię wariatki też bym miała ;)

A z Dusi będzie taki osiołek jak z Nelki - też by pewnie masakrowała Czaputka za jakiś czas nad morzem :D :D :D

Posted

Andzike napisał(a):

A z Dusi będzie taki osiołek jak z Nelki - też by pewnie masakrowała Czaputka za jakiś czas nad morzem :D :D :D

Dokładnie!! to taka rasa pseudo-osiołkowate :D :D podszywają się pod osiołki a jak już zagrzeją miejsce na kanapie przemieniają się w potwory ;) :D :D

Posted

[quote name='obraczus87']Zapisuje sobie. Dusia jest świetna :) WOW!

Mam jeden domek chętny na sunieczke. Jesli się zgodzicie podeslę Panstwu Dusię. Na razie jest to bardzo, bardzo wstepne. Tak czy siak poproszę tekst o Dusi oraz Jej kilka zdjęc na maila - [email protected] z informacja ile Dusia wazy :)

Przesłałam :) jakby potrzebne były inne informacje to wszystko prześlę :)

Posted

Feliksik jak zawsze niezawodna - dziękujemy za cafeanimal !!! :rose:

Byłyśmy wczoraj z Nelką u Czapiego, Dusi i Nindży - rodzinka pełną gębą :D

Czaputek nabrał szlachetnej rysy ojca rodziny, Dusieńka jest przekochana, przesłodka i przeurocza, ale tylko dla ludzi- za sierściuchami nie przepada;) a Nindza nie lubi człowieka, dopóki nie zostanie wzięta na ręce - wtedy momentalnie się uspokoja ;)

Kochana trójka :loveu: z czego dwójka szuka domu...

Posted

No właśnie to jedyne co mnie martwi że nie ma żadnego konkretnego odzewu z ogloszeń :( a wystawiłam dziewczyny już chyba wszędzie :(
Duśka musi jak najszybciej zamieszkać w stałym domku bo widać że po tygodniu strasznie już się zaadaptowała... Traktuje już obecną sytuację za stałą a każdy kolejny dzień to pogłębia...
Chodzi za mną jak cień (nawet do łazienki), traktuje wszystkich jak własne stado, bawi się cieszy, non stop merda ogonem nawet szelki nie stanowią juz większego problemu a spacer jest już prawdziwą przyjemnością :) Jest kochana i baaardzo odważna i dzielna :) ale reszty powinna uczyć się już w własnym domku... boję się ze ciężko przezyje rozstanie :( jest taka delikatna...
Nindża z zahukanego szczeniaka zdominowala cały dom ;) Szczeka, biega, niszczy wszytko bez litości ;) i obawiam się że wykończy Czaputka psychicznie i fizycznie :D :D Od soboty sama wskakuje (wdapuje się to lepsze okreslenie ;) ) do mnie na łóżo i bez problemu daje się poglaskać :) Śpi już wtulona we mnie ( mojego TZ traktuje jak "tego co łapie" ;) )a nie jak zwykle w sierściuchy :) więc też jest gotowa na adopcję... a tu cisza, żadnego telefonu ani poważnego maila :(