Akrum Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 I co i co?? Już przypłynęły może jakieś zdjęcia od osiołka naszego kochanego?? tak bym chciała zobaczyć malutką z uśmiechem na pycholku i błyskiem szczęścia w oczach :) Quote
Akrum Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 przydreptałam w nadziei spytać, czy może jakieś zdjęcia się pojawią?? albo jakieś wieści z DS Dusi?? Bardzo bym chciała zobaczyć szczęśliwego osiołka, jak teraz wygląda, zadbana, szczęśliwa :) Quote
Andzike Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Czaputkowa dostała świąteczne życzenia od Dusiowej rodziny :) [FONT=Arial]Dzień Dobry Pani Magdo,[/FONT] [FONT=Arial]Z okazji zblizających się Świąt Bożego Narodzenia przesyłamy Pani i Pani Rodzinie życzenia wszekiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz wszystkiego dobrego.[/FONT] [FONT=Arial]W załaczeni wysyłamy kilka zdjęć Dusi. Tak jak każdy nasz pies jest wspaniała i niepowtarzalna i wnosi do naszego domu wiele radości. Na początku przez około miesiąca oswajała się z obróżką. Jednak jej uraz co do dotykania do szyi był ogromny. Szybko jednak nam zaufała i teraz obroża kojarzy się jej miło ze spacerem. [/FONT] [FONT=Arial]Dusia podglądając Karata zaczęła bawić się zabawkami. Teraz wyczynia z nimi cuda. Jeszcze dziesięć takich psów i utworzymy drużyną piłkarską :)[/FONT] [FONT=Arial]Dusia jeździ z nami wszędzie. W tym roku bylismy nie tylko na działce w lesie, ale wybraliśmy się też nad morze. [/FONT] [FONT=Arial]Pani Magdo, osobiście podziwiam Pani działania w pomaganiu zwierzętom. Dzięki Pani psy takie jak Dusia znajdują domy, w których są kochane i nie są już więcej cierpiącymi ofiarami.[/FONT] [FONT=Arial]Dziękujemy Pani za Dusię :)[/FONT] [FONT=Arial]Serdecznie pozdrawiamy[/FONT] Nacieszcie oczy :D :D :D Quote
Andzike Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 [FONT=Arial] Jestem zachwycona!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Akrum Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: jaki cudowny prezent świąteczny :) Jak się nie mogłam doczekać wieści i zdjęć Dusi kochanej, a tu proszę :) Cudowne rozpoczęcie dnia :) Szczęśliwa, zadowolona mordeczka Dusi, jakie piękne te zdjęcia, i w piachu mordka wybrudzona i w wodzie pływająca z kijkiem i zadowolona przy swoim braciszku :) Kochani - dziękuję za cudowny domek, za szczęście, bezpieczeństwo jakie daliście Dusi :) Normalnie nie ten sam pies, jaki siedział w przytuliskowym kojcu zeszłej zimy. Nie potrafię nawet wyrazić słowami szczęścia jakie teraz czuje patrząc na piękne zdjęcia Dusi :) Quote
Andzike Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ja się też nie mogłam napatrzeć na te zdjęcia, jak dostałam je od Magdy :D :D :D Przecudowne są! :) PS. Nelsonową widziałam w Święta - robi się z niej kudłacz jak ta lala ;) Quote
Akrum Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nelsonową też bym z chęcią zobaczyła jak się w prawdziwego kudłacza zamienia :) Quote
Andzike Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Akrum napisał(a):Nelsonową też bym z chęcią zobaczyła jak się w prawdziwego kudłacza zamienia :) Nelsonową widuję dość często, raz w miesiącu to minimum ;) Wpatrzona w pańciostwa i Pestkę :D Następnym razem postaram się zrobić jakąś kudłatą fotkę ;) Quote
Pyrdka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nasz Osiołek!!! Wow, ale cudne fotki. Dusia tak wypiękniała. Laska z niej,że ho ho. Mojemu Tz szczęka opadła. Tez mam mu szukać dobrego domu. Hihihi. Quote
obraczus87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Zdjęcia bombowe :) nie ten sam pies :) !!! Quote
Juldan Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Normalnie się powyłam... Śliczności Kochane:loveu: Oddając Dusieńkę Andzike szepnęłam Jej do ucha że teraz będzie już tylko dobrze,że nikt już Jej nie skrzywdzi.... i udało się:multi: Quote
Recommended Posts