Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I co i co??
Już przypłynęły może jakieś zdjęcia od osiołka naszego kochanego??
tak bym chciała zobaczyć malutką z uśmiechem na pycholku i błyskiem szczęścia w oczach :)

• 3 months later...
  • Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przydreptałam w nadziei spytać, czy może jakieś zdjęcia się pojawią??
albo jakieś wieści z DS Dusi??

Bardzo bym chciała zobaczyć szczęśliwego osiołka, jak teraz wygląda, zadbana, szczęśliwa :)

• 4 months later...
Posted

Czaputkowa dostała świąteczne życzenia od Dusiowej rodziny :)

[FONT=Arial]Dzień Dobry Pani Magdo,[/FONT]

[FONT=Arial]Z okazji zblizających się Świąt Bożego Narodzenia przesyłamy Pani i Pani Rodzinie życzenia wszekiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz wszystkiego dobrego.[/FONT]

[FONT=Arial]W załaczeni wysyłamy kilka zdjęć Dusi. Tak jak każdy nasz pies jest wspaniała i niepowtarzalna i wnosi do naszego domu wiele radości. Na początku przez około miesiąca oswajała się z obróżką. Jednak jej uraz co do dotykania do szyi był ogromny. Szybko jednak nam zaufała i teraz obroża kojarzy się jej miło ze spacerem. [/FONT]
[FONT=Arial]Dusia podglądając Karata zaczęła bawić się zabawkami. Teraz wyczynia z nimi cuda. Jeszcze dziesięć takich psów i utworzymy drużyną piłkarską :)[/FONT]
[FONT=Arial]Dusia jeździ z nami wszędzie. W tym roku bylismy nie tylko na działce w lesie, ale wybraliśmy się też nad morze. [/FONT]

[FONT=Arial]Pani Magdo, osobiście podziwiam Pani działania w pomaganiu zwierzętom. Dzięki Pani psy takie jak Dusia znajdują domy, w których są kochane i nie są już więcej cierpiącymi ofiarami.[/FONT]

[FONT=Arial]Dziękujemy Pani za Dusię :)[/FONT]

[FONT=Arial]Serdecznie pozdrawiamy[/FONT]

Nacieszcie oczy :D :D :D

Posted

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

jaki cudowny prezent świąteczny :)

Jak się nie mogłam doczekać wieści i zdjęć Dusi kochanej, a tu proszę :)
Cudowne rozpoczęcie dnia :)

Szczęśliwa, zadowolona mordeczka Dusi, jakie piękne te zdjęcia, i w piachu mordka wybrudzona i w wodzie pływająca z kijkiem i zadowolona przy swoim braciszku :)
Kochani - dziękuję za cudowny domek, za szczęście, bezpieczeństwo jakie daliście Dusi :)

Normalnie nie ten sam pies, jaki siedział w przytuliskowym kojcu zeszłej zimy.

Nie potrafię nawet wyrazić słowami szczęścia jakie teraz czuje patrząc na piękne zdjęcia Dusi :)

Posted

Ja się też nie mogłam napatrzeć na te zdjęcia, jak dostałam je od Magdy :D :D :D
Przecudowne są! :)

PS. Nelsonową widziałam w Święta - robi się z niej kudłacz jak ta lala ;)

Posted

Akrum napisał(a):
Nelsonową też bym z chęcią zobaczyła jak się w prawdziwego kudłacza zamienia :)

Nelsonową widuję dość często, raz w miesiącu to minimum ;) Wpatrzona w pańciostwa i Pestkę :D
Następnym razem postaram się zrobić jakąś kudłatą fotkę ;)

Posted

Normalnie się powyłam... Śliczności Kochane:loveu:

Oddając Dusieńkę Andzike szepnęłam Jej do ucha że teraz będzie już tylko dobrze,że nikt już Jej nie skrzywdzi.... i udało się:multi: