azalia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Tak się cieszę,że Polinka jest kochana,dziękuję serdecznie za opiekę. Quote
monikab Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 kochani pomóżcie nam pomóc kolejnej bidzie :( http://www.dogomania.pl/threads/206662-Porzucona-przez-właśc.-niechciana-przez-nowych-bo-niemłoda-i-chora-ONka-RADOM!!POMOCY Quote
Iljova Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jakie cudowne zdjęcia kochanej Polinki , taka słodka :-) Quote
Alter Ego Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Widac, ze Polisia jest tam szczesliwa:) Fajny kumpel/kumpelka i i spory teren do biegania. Przytulne lozeczko i miska pod noskiem:) Quote
monikab Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 narazie odpukać ma się dobrze,uczestniczy nawet w zabawach z 10 miesięcznym szczeniorem,w ciepłe dni,woli przeleżec na zimnych płytkach niż na zewnątrz w cieniu,dużo śpi.Jest zazdrosna o inne psiaki,tylko ona chce byc głaskana,przytulana,drapana za uszkiem.No i jest wielkim żarłokiem,ona jest wiecznie głodna,non stop szuka chocby maleńkiego chrupka gdzieś na dworze.Nie można jej nie kochac Quote
Iljova Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kochana Polinka, nic dziwnego, że domaga się pieszczot to tak jakby przez to choróbsko :( Na szczęście ma :-) Quote
Vesper Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witajcie, dopiero dzisiaj znalazłam wątek Poli.Przejrzałam- Boże, ale ona się zmieniła! Widać że czuje się bezpieczna (ta fotka jak leży na pleckach), kochana... Zapisuję ją sobie, na razie z pieniążkami krucho, a i zdeklarowałam się na pomoc dla jeszcze jednej bidulki, ale Pola jest zapisana i jak tylko coś się u mnie ruszy (myślę że najwcześniej za dwa tygodnie) to prześlę ile będę mogła (niettety dużo to nie b ędzie, nie pracuję w tej chwili). Uściskajcie ode mnie "zalotną staruszkę"... Quote
monikab Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 kolejna bida pod moją opieką ....http://www.dogomania.pl/threads/207542-Mikro-szczeniak-miał-zostać-zutylizowany-jak-śmieć-RADOM-zbieramy-na-szczepienia?p=16853760#post16853760 Quote
Olena84 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale sliczna i szczęśliwa dziewczyna! I wcale na babcie nie wygląda! Quote
monikab Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Zakupiłam kolejną tabletkę trocoxilu na ten i następny miesiąc.Koszt 120zł,nadal potzrbujemy wsparcia finansowego.Wszystkich chętnych wspomóc proszę o info na pw Quote
monikab Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 nadal potrzebuujemy pieniażków na leki dla Poli i okresowe badania.Błagam o wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
monikab Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 w zabawie psiak odgryzł Poli kawałek ucha:(....biegała z 4 psiakami,szalała,znajoma która akurat ją wyprowadzała,nie zauważyła tego momentu.Jest paskudna rana,będzie się długo goiło,dziś jedziemy na oczyszczanie rany,już dostaje antybiotyk-dosyć drogi i będzie go dostawała dopóki sie nie wygoi,a pieniędzy nie przybywa-proszę o każdy grosz!!!!!! Quote
monikab Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Polisia juz po wizycie u weta,uszko wygolone,rana wyczyszczona,dostała antybiotyk na kilka dni w tabletkach +antybiotyk w sprayu do psikania na ucho,została spryskana środkiem odstraszającym muchy i wszelkie owady,i znowu konto sie opróżniło.....Ponieważ chwilowo jestem bez aparatu,zrobiłam 2 zdjęcia ucha telefonem,ale nie mam kabla zeby je wstawic,jeśli ktoś mógłby to zrobic to prześle zdjęcia smsem. Quote
monikab Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 ucho ładnie się goi,całe szczęście,ze nie ma upałów bo stada much byłyby przy uszku.To że Pola jest głucha zadziałało na plus podczas golenia ucha maszynką-nie słyszała dźwięku dzieki czemu stała spokojnie,nie reagowała też na antybiotyki w sprayu.Poza tym czuje się dobrze,zeszczuplała.Ponawiam prośbę do wszystkich chętnych o wsparcie finansowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alter Ego Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 monikab napisał(a):w górę zapomniana babuniu A wcale, ze nie jest zapomniana! Ja czesto mysle o kochanej dziewczynce, tylko dawno mnie tu nie bylo. Postaram sie przeslac jakas drobna sume. Monika, sporo osob wspieralo Polinke, tylko teraz pewnie tu nie zgladaja bo ostatnio wszystko bylo OK. Moze moglabys do tych osob wyslac prosbe na pw? Jak to zdarzenie wplynelo na psychike Polinki? Quote
Recommended Posts