Jump to content
Dogomania

Nowotwór, zaćma, i ok 10 lat na karku- DON-ka RADOM-potrzebne finanse!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

narazie odpukać ma się dobrze,uczestniczy nawet w zabawach z 10 miesięcznym szczeniorem,w ciepłe dni,woli przeleżec na zimnych płytkach niż na zewnątrz w cieniu,dużo śpi.Jest zazdrosna o inne psiaki,tylko ona chce byc głaskana,przytulana,drapana za uszkiem.No i jest wielkim żarłokiem,ona jest wiecznie głodna,non stop szuka chocby maleńkiego chrupka gdzieś na dworze.Nie można jej nie kochac

Posted

Witajcie, dopiero dzisiaj znalazłam wątek Poli.Przejrzałam- Boże, ale ona się zmieniła! Widać że czuje się bezpieczna (ta fotka jak leży na pleckach), kochana...
Zapisuję ją sobie, na razie z pieniążkami krucho, a i zdeklarowałam się na pomoc dla jeszcze jednej bidulki, ale Pola jest zapisana i jak tylko coś się u mnie ruszy (myślę że najwcześniej za dwa tygodnie) to prześlę ile będę mogła (niettety dużo to nie b ędzie, nie pracuję w tej chwili).
Uściskajcie ode mnie "zalotną staruszkę"...

• 2 weeks later...
Posted

Zakupiłam kolejną tabletkę trocoxilu na ten i następny miesiąc.Koszt 120zł,nadal potzrbujemy wsparcia finansowego.Wszystkich chętnych wspomóc proszę o info na pw

• 5 weeks later...
Posted

w zabawie psiak odgryzł Poli kawałek ucha:(....biegała z 4 psiakami,szalała,znajoma która akurat ją wyprowadzała,nie zauważyła tego momentu.Jest paskudna rana,będzie się długo goiło,dziś jedziemy na oczyszczanie rany,już dostaje antybiotyk-dosyć drogi i będzie go dostawała dopóki sie nie wygoi,a pieniędzy nie przybywa-proszę o każdy grosz!!!!!!

Posted

Polisia juz po wizycie u weta,uszko wygolone,rana wyczyszczona,dostała antybiotyk na kilka dni w tabletkach +antybiotyk w sprayu do psikania na ucho,została spryskana środkiem odstraszającym muchy i wszelkie owady,i znowu konto sie opróżniło.....Ponieważ chwilowo jestem bez aparatu,zrobiłam 2 zdjęcia ucha telefonem,ale nie mam kabla zeby je wstawic,jeśli ktoś mógłby to zrobic to prześle zdjęcia smsem.

Posted

ucho ładnie się goi,całe szczęście,ze nie ma upałów bo stada much byłyby przy uszku.To że Pola jest głucha zadziałało na plus podczas golenia ucha maszynką-nie słyszała dźwięku dzieki czemu stała spokojnie,nie reagowała też na antybiotyki w sprayu.Poza tym czuje się dobrze,zeszczuplała.Ponawiam prośbę do wszystkich chętnych o wsparcie finansowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

monikab napisał(a):
w górę zapomniana babuniu

A wcale, ze nie jest zapomniana! Ja czesto mysle o kochanej dziewczynce, tylko dawno mnie tu nie bylo. Postaram sie przeslac jakas drobna sume. Monika, sporo osob wspieralo Polinke, tylko teraz pewnie tu nie zgladaja bo ostatnio wszystko bylo OK. Moze moglabys do tych osob wyslac prosbe na pw?
Jak to zdarzenie wplynelo na psychike Polinki?