asiaf1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Kapsel to bardzo fajny pies tylko musi nabrac do nowej osoby przekonania. On nie jest z tych miziastych od pierwszego razu :-). Przez ten okres kiedy żył nad Wisłą pewnie nie jeden człowiek dał u się we znaki :-( Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 ronja napisał(a):karma dotarła - dzięki:) Cieszę się ;) a faktura jest jedna czy dwie? Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 mmd napisał(a):Przyszłam donieść z przyjemnością, że na ciasteczkowym bazarku wpadł komuś w oko ten biały Kapsel z banerka Myszy:) Demon/Koksik od dziś lansuje się w Krakowie na gumtree. Podopieczny Asi, polecamy się ;) na naszej stronie jest więcej zdjęć. Quote
ronja Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mysza 1 napisał(a):Cieszę się ;) a faktura jest jedna czy dwie? dwie faktury Quote
mysza 1 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Rety, ale pustki. Miałam dwa zapytania o Farta, jedno z Gdańska ale Pani się więcej nie odezwała, drugie od człowieka, który niespecjalnie pilnuje swoich psów, poprzedni mu nawiał i luz... Może w weekend wreszcie coś się ruszy... A o Gingerka cisza, Kolę też. Quote
mmd Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A mi usunęli krakowskie gumtree:( Jutro zrobię nowe. Quote
Ellig Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 3 x napisał(a):zobiłyscie jej wydarzenie na fb na tej mega szpiegowskiej stronie? końskie allegro na sianko poszło bardzo dobrze własnie przez fb Moge zrobic wydarzenie tylko piszcie na maila, teraz rozkleje allegro. Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dzięki, zapłacę. Wczoraj miałam telefon w sprawie Gingera z Gdańska ale więcej się nie odezwała ta Pani. Quote
ronja Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mysza 1 napisał(a):Dzięki, zapłacę. Wczoraj miałam telefon w sprawie Gingera z Gdańska ale więcej się nie odezwała ta Pani. to nie na przelew. Bartek gotowką zaplacił Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 ronja napisał(a):to nie na przelew. Bartek gotowką zaplacił Oj dobrze że mówisz, gapa jestem. Miałam jeszcze telefon w sprawie Koli, niby mieli dzwonić do Ciebie i się umówić ale czuję, ze nie zadzwonią. Quote
ronja Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 nikt nie dzwonił. tylko w sobotę jakiś facet, co chciał Kolę do pilnowania ogrodzenia a to jest pies do pilnowania kanapy;) Quote
mysza 1 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Mamy problem z Koksem, musi opuścić tymczas pilnie. Bardzo pilnie szukamy dla niego DT lub hotelu, który go przyjmie... Quote
ronja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kola jest zdrowo szurnięta:) ganiała Gingera dziś z wielkim soplem w pysku. a do domu po gonitwach wróciła w metalową popielniczką mojej mamy, którą nie wiem skąd wyciągnęła:) Quote
mysza 1 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 ronja napisał(a):Kola jest zdrowo szurnięta:) ganiała Gingera dziś z wielkim soplem w pysku. a do domu po gonitwach wróciła w metalową popielniczką mojej mamy, którą nie wiem skąd wyciągnęła:) Ano jest ;) wariat i wulkan energii :) Quote
*Gajowa* Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Chudy/Fart chyba trochę zmężniał, wystające kości miednicy zniknęły. Dzisiejsze fotki z zabawy z Żanetą, która chętnie bawi się z Chudym Quote
asiaf1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Na gwałt szukam tymczasu nawet płatnego dla Koksa 5 m-cznego. Ania do mnie dziś zadzwoniła, że juz nie może go zatrzymac ze wzgledu na zachowanie psów po traumach, 1,5 roku wychodziły z tego a teraz Koks doprowadził ich do takiego stanu że jedna siedzi w szafie i na wszystkich warczy a druga siedzi w drugiej szafie i się trzęsie. Nawet juz nie chcą podchodzic do Ani. Proszę o pomoc!!!!! Quote
mysza 1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [FONT=Verdana]fajny ten Farcik, miałam w jego sprawie telefon, wydawało się poważny, z Grodziska, do towarzystwa sunia ze schroniska w Milanówku. Ale wczoraj Pani zadzwoniła, że brat jej uświadomił, że ma tuje a przecież taki pies to obsiusia i zniszczy tuje....więc chce suczkę teraz. Ma obejrzeć nasze na stronie... zobaczymy. [/FONT] Quote
beka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='asiaf1']Na gwałt szukam tymczasu nawet płatnego dla Koksa 5 m-cznego. Ania do mnie dziś zadzwoniła, że juz nie może go zatrzymac ze wzgledu na zachowanie psów po traumach, 1,5 roku wychodziły z tego a teraz Koks doprowadził ich do takiego stanu że jedna siedzi w szafie i na wszystkich warczy a druga siedzi w drugiej szafie i się trzęsie. Nawet juz nie chcą podchodzic do Ani. Proszę o pomoc!!!!! o matko :( przydałby sie ktos kto troszę go opanuje Quote
mysza 1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 beka napisał(a):o matko :( przydałby sie ktos kto troszę go opanuje problem polega na tym, że nie mamy zupełnie nikogo, kto by go wziął, hotele tez nie mają miejsc. Jest poważny problem, naprawdę nie ma co z nim zrobić. Pewnie wyląduje w lecznicy ale to też nie w tej chwili, bo czekamy na miejsce. Quote
asiaf1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 pewnie że by się przydał, właśnie takiego szukamy beka napisał(a):o matko :( przydałby sie ktos kto troszę go opanuje Quote
mmd Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Może uda Wam się przez obraczus - ona ma dobry wpływ na Astaroth ;) Quote
mysza 1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 mmd napisał(a):Może uda Wam się przez obraczus - ona ma dobry wpływ na Astaroth ;) Ale do domu Astaroth go pewnie nie weźmie :( Quote
Recommended Posts