Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

Posted

Kapsel to bardzo fajny pies tylko musi nabrac do nowej osoby przekonania. On nie jest z tych miziastych od pierwszego razu :-).
Przez ten okres kiedy żył nad Wisłą pewnie nie jeden człowiek dał u się we znaki :-(

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Przyszłam donieść z przyjemnością, że na ciasteczkowym bazarku wpadł komuś w oko ten biały Kapsel z banerka Myszy:)

Demon/Koksik od dziś lansuje się w Krakowie na gumtree.

Podopieczny Asi, polecamy się ;) na naszej stronie jest więcej zdjęć.

Posted

Rety, ale pustki.

Miałam dwa zapytania o Farta, jedno z Gdańska ale Pani się więcej nie odezwała, drugie od człowieka, który niespecjalnie pilnuje swoich psów, poprzedni mu nawiał i luz...
Może w weekend wreszcie coś się ruszy...

A o Gingerka cisza, Kolę też.

Posted

3 x napisał(a):
zobiłyscie jej wydarzenie na fb na tej mega szpiegowskiej stronie?
końskie allegro na sianko poszło bardzo dobrze własnie przez fb

Moge zrobic wydarzenie tylko piszcie na maila, teraz rozkleje allegro.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzięki, zapłacę. Wczoraj miałam telefon w sprawie Gingera z Gdańska ale więcej się nie odezwała ta Pani.

to nie na przelew. Bartek gotowką zaplacił

Posted

ronja napisał(a):
to nie na przelew. Bartek gotowką zaplacił

Oj dobrze że mówisz, gapa jestem.

Miałam jeszcze telefon w sprawie Koli, niby mieli dzwonić do Ciebie i się umówić ale czuję, ze nie zadzwonią.

Posted

Kola jest zdrowo szurnięta:)
ganiała Gingera dziś z wielkim soplem w pysku. a do domu po gonitwach wróciła w metalową popielniczką mojej mamy, którą nie wiem skąd wyciągnęła:)

Posted

ronja napisał(a):
Kola jest zdrowo szurnięta:)
ganiała Gingera dziś z wielkim soplem w pysku. a do domu po gonitwach wróciła w metalową popielniczką mojej mamy, którą nie wiem skąd wyciągnęła:)

Ano jest ;) wariat i wulkan energii :)

Posted

Na gwałt szukam tymczasu nawet płatnego dla Koksa 5 m-cznego. Ania do mnie dziś zadzwoniła, że juz nie może go zatrzymac ze wzgledu na zachowanie psów po traumach, 1,5 roku wychodziły z tego a teraz Koks doprowadził ich do takiego stanu że jedna siedzi w szafie i na wszystkich warczy a druga siedzi w drugiej szafie i się trzęsie. Nawet juz nie chcą podchodzic do Ani. Proszę o pomoc!!!!!

Posted

[FONT=Verdana]fajny ten Farcik, miałam w jego sprawie telefon, wydawało się poważny, z Grodziska, do towarzystwa sunia ze schroniska w Milanówku. Ale wczoraj Pani zadzwoniła, że brat jej uświadomił, że ma tuje a przecież taki pies to obsiusia i zniszczy tuje....więc chce suczkę teraz.
Ma obejrzeć nasze na stronie... zobaczymy.
[/FONT]

Posted

[quote name='asiaf1']Na gwałt szukam tymczasu nawet płatnego dla Koksa 5 m-cznego. Ania do mnie dziś zadzwoniła, że juz nie może go zatrzymac ze wzgledu na zachowanie psów po traumach, 1,5 roku wychodziły z tego a teraz Koks doprowadził ich do takiego stanu że jedna siedzi w szafie i na wszystkich warczy a druga siedzi w drugiej szafie i się trzęsie. Nawet juz nie chcą podchodzic do Ani. Proszę o pomoc!!!!!

o matko :(
przydałby sie ktos kto troszę go opanuje

Posted

beka napisał(a):
o matko :(
przydałby sie ktos kto troszę go opanuje

problem polega na tym, że nie mamy zupełnie nikogo, kto by go wziął, hotele tez nie mają miejsc.
Jest poważny problem, naprawdę nie ma co z nim zrobić. Pewnie wyląduje w lecznicy ale to też nie w tej chwili, bo czekamy na miejsce.