dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O qrczę, ale się Marek rozszalał (czy on nie znalazł Bei pierwszy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
mmbbaj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dogaja']O qrczę, ale się Marek rozszalał (czy on nie znalazł Bei pierwszy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Mężu, a co to za solówka??? :evil_lol: Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='mmbbaj']Mężu, a co to za solówka??? :evil_lol: ... bo grają... A może Sońkę zgarnąć z tej Wyspy Wielkanocnej? Może byś Behemotkę wyciągnęła z tego doła i przyprowadziła tutaj? Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA ŻMIŁKI!!! Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc :p Piję winko :evil_lol: dla odmiany. Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale wiecie co - nie podoba mi się ten podział na dogomanii na ogary polskie i gończe polskie :angryy: . Quote
Ania W Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja na chwilkę...Widzę że pijecie a jedzenia ni ma. To ja z rybką ;-) A przy okazji ...Nie wiecie gdzie jest Nemo? Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Ania W']Ja na chwilkę...Widzę że pijecie a jedzenia ni ma. To ja z rybką ;-) A przy okazji ...Nie wiecie gdzie jest Nemo? Aniu, właśnie Cię szukałam! Uwielbiam, jak mnie sushi! A Nemo to ten taki z tą jedną mniejszą płetwą? Zapytaj tych, co tańczą w kącie. Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Hania']Ale wiecie co - nie podoba mi się ten podział na dogomanii na ogary polskie i gończe polskie :angryy: . A jest i Hania! Ty dzisiaj zostaw te podziały! Ty, Haniu, tylko pij i okrutnie się zapomnij (mam nadzieję, że doniosłaś swoich słynnych naleweczek?). Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Hania']Ale wiecie co - nie podoba mi się ten podział na dogomanii na ogary polskie i gończe polskie :angryy: . [quote name='Hania']A ja obrabiam fotki. Z piątku. Np takie: Ale to nie są żadne pierdoły, tylko... tylko... coś pięknego! Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dogaja']Ale to nie są żadne pierdoły, tylko... tylko... coś pięknego! Ty jeszcze trzeźwa jesteś :evil_lol: ;) . Bo piękne to będzie ale za jakies kilka dni :evil_lol: . A najbardziej to za trzy tygodnie: Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Hania']Ty jeszcze trzeźwa jesteś :evil_lol: ;) . Bo piękne to będzie ale za jakies kilka dni :evil_lol: . A najbardziej to za trzy tygodnie: Kompletnie się nie znasz. Niektórzy lubią myszy. No, dobra - to opowiadaj, tylko przysunę krzesło: kto z kim, kiedy i inne szczegóły... Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dogaja']A jest i Hania! Ty dzisiaj zostaw te podziały! Ty, Haniu, tylko pij i okrutnie się zapomnij (mam nadzieję, że doniosłaś swoich słynnych naleweczek?). No wlasnie podzial mi sie bardzonie podoba :angryy: . Ogarowcy i gonczarze sie jednocza a tu nas dziela :angryy: (nie mam chwilowo polskich liter). A taki np temat o roznicach to gdzie pisac :angryy: . Naleweczek chyba pic nie bede, bo wrocilam z pracy i troszku za bardzo zmeczona jestem. Ale winko jest ok. Szczegoly sa takie, ze Basta i Hultaj dochowaly sie szostki maluchow. Jest pieciu chlopakow i jedna dziewczynka. Porod byl taki sobie. Basta rodzi dobrze, ale leniwie bardzo trwalo wszystko od 20.30 do 4 rano. Dwa musialam wyciagnac za lby bo stwierdzily, ze nie wychodza do konca a jednego wymasowac. Ale bywalo gorzej. Sa bardzo rowne - wazyly po 500 gramow, poza jednym pieskiem ( tym wymasowanym) - 350. Z niego bedzie niezly lobuz. Na chwile spuscilam je z oka to uciekl za szafe pancerna :diabloti: . Tym razem maluchy wychowuje Jurek :evil_lol: . Quote
mmbbaj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Hania'] Fotki robione w czasie porodu. Powiem tak: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:............i tak: :-( I bardzo, bardzo gratuluję Haniu :calus: Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania napisał(a): Dwa musialam wyciagnac za lby bo stwierdzily, ze nie wychodza do konca a jednego wymasowac (...) Z niego bedzie niezly lobuz. Na chwile spuscilam je z oka to uciekl za szafe pancerna :diabloti: . Może nie lubi masaży? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dogaja napisał(a):Może nie lubi masaży? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To mogl sie rodzic sam!!! W kazdym razie przestawianie mebli w kancelarii lesniczego o godz 3.30 w nocy w tym szafy pancernej bylo bardzo interesujace. Dobrze, ze Jurek mial duzo adrenaliny. Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania napisał(a):To mogl sie rodzic sam!!! W kazdym razie przestawianie mebli w kancelarii lesniczego o godz 3.30 w nocy w tym szafy pancernej bylo bardzo interesujace. Dobrze, ze Jurek mial duzo adrenaliny. Jurek, czy raczej szczeniak? :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania napisał(a):Dobrze, ze Jurek mial duzo adrenaliny. Tą adrenalinę niech oszczędza, na 7 tygodni musi mu wystarczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 coś o suchym pysku rozprawiacie: To ja przyszykuję przekąski, dość konkretne: Panowie, prosze obsłużyć te panie, przy 6 stoliku, i proszę im więcej alkoholu nie podawać: Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='samograj']coś o suchym pysku rozprawiacie: To ja przyszykuję przekąski, dość konkretne: Panowie, prosze obsłużyć te panie, przy 6 stoliku, i proszę im więcej alkoholu nie podawać: Samograjko, na litość boską jesteś pewna, że za darmo jest tu tylko HOSTING?:crazyeye: Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dogaja napisał(a):Samograjko, na litość boską jesteś pewna, że za darmo jest tu tylko HOSTING?:crazyeye: Nie rozumiem pytania:shake: :shake: :shake: , chyba za duzo wypiłam!!! +======================================================== To taka próba generalna przed ślubem JANA- mojego syna!!!! Quote
Behemot Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Na chwilę wpadłam, obalę bełta i wychodzę po angielsku :scared:bo już spać mi się chce Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='samograj']Nie rozumiem pytania:shake: :shake: :shake: , chyba za duzo wypiłam!!! To pewne! Chodzi o to, że WIDZĘ CZERWIEŃ! WIDZĘ CZERWIEŃ! Quote
Recommended Posts