Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogaja']O qrczę, ale się Marek rozszalał (czy on nie znalazł Bei pierwszy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Mężu, a co to za solówka??? :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Mężu, a co to za solówka??? :evil_lol:

... bo grają...

A może Sońkę zgarnąć z tej Wyspy Wielkanocnej?
Może byś Behemotkę wyciągnęła z tego doła i przyprowadziła tutaj?

Posted

[quote name='Ania W']Ja na chwilkę...Widzę że pijecie a jedzenia ni ma. To ja z rybką ;-) A przy okazji ...Nie wiecie gdzie jest Nemo?

Aniu, właśnie Cię szukałam!
Uwielbiam, jak mnie sushi!
A Nemo to ten taki z tą jedną mniejszą płetwą?
Zapytaj tych, co tańczą w kącie.

Posted

[quote name='Hania']Ale wiecie co - nie podoba mi się ten podział na dogomanii na ogary polskie i gończe polskie :angryy: .

A jest i Hania!
Ty dzisiaj zostaw te podziały!
Ty, Haniu, tylko pij i okrutnie się zapomnij (mam nadzieję, że doniosłaś swoich słynnych naleweczek?).

Posted

[quote name='Hania']Ale wiecie co - nie podoba mi się ten podział na dogomanii na ogary polskie i gończe polskie :angryy: .

[quote name='Hania']A ja obrabiam fotki. Z piątku. Np takie:

Ale to nie są żadne pierdoły, tylko... tylko... coś pięknego!

Posted

[quote name='dogaja']Ale to nie są żadne pierdoły, tylko... tylko... coś pięknego!

Ty jeszcze trzeźwa jesteś :evil_lol: ;) . Bo piękne to będzie ale za jakies kilka dni :evil_lol: . A najbardziej to za trzy tygodnie:

Posted

[quote name='Hania']Ty jeszcze trzeźwa jesteś :evil_lol: ;) . Bo piękne to będzie ale za jakies kilka dni :evil_lol: . A najbardziej to za trzy tygodnie:

Kompletnie się nie znasz. Niektórzy lubią myszy.
No, dobra - to opowiadaj, tylko przysunę krzesło: kto z kim, kiedy i inne szczegóły...

Posted

[quote name='dogaja']A jest i Hania!
Ty dzisiaj zostaw te podziały!
Ty, Haniu, tylko pij i okrutnie się zapomnij (mam nadzieję, że doniosłaś swoich słynnych naleweczek?).

No wlasnie podzial mi sie bardzonie podoba :angryy: . Ogarowcy i gonczarze sie jednocza a tu nas dziela :angryy: (nie mam chwilowo polskich liter). A taki np temat o roznicach to gdzie pisac :angryy: .

Naleweczek chyba pic nie bede, bo wrocilam z pracy i troszku za bardzo zmeczona jestem. Ale winko jest ok.

Szczegoly sa takie, ze Basta i Hultaj dochowaly sie szostki maluchow. Jest pieciu chlopakow i jedna dziewczynka. Porod byl taki sobie. Basta rodzi dobrze, ale leniwie bardzo trwalo wszystko od 20.30 do 4 rano. Dwa musialam wyciagnac za lby bo stwierdzily, ze nie wychodza do konca a jednego wymasowac. Ale bywalo gorzej. Sa bardzo rowne - wazyly po 500 gramow, poza jednym pieskiem ( tym wymasowanym) - 350. Z niego bedzie niezly lobuz. Na chwile spuscilam je z oka to uciekl za szafe pancerna :diabloti: . Tym razem maluchy wychowuje Jurek :evil_lol: .

Posted

[quote name='Hania']

Fotki robione w czasie porodu.

Powiem tak: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:............i tak: :-(

I bardzo, bardzo gratuluję Haniu :calus:

Posted

Hania napisał(a):

Dwa musialam wyciagnac za lby bo stwierdzily, ze nie wychodza do konca a jednego wymasowac (...)
Z niego bedzie niezly lobuz. Na chwile spuscilam je z oka to uciekl za szafe pancerna :diabloti: .

Może nie lubi masaży? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dogaja napisał(a):
Może nie lubi masaży? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To mogl sie rodzic sam!!!
W kazdym razie przestawianie mebli w kancelarii lesniczego o godz 3.30 w nocy w tym szafy pancernej bylo bardzo interesujace. Dobrze, ze Jurek mial duzo adrenaliny.

Posted

Hania napisał(a):
To mogl sie rodzic sam!!!
W kazdym razie przestawianie mebli w kancelarii lesniczego o godz 3.30 w nocy w tym szafy pancernej bylo bardzo interesujace. Dobrze, ze Jurek mial duzo adrenaliny.

Jurek, czy raczej szczeniak? :cool3:

Posted

coś o suchym pysku rozprawiacie:

To ja przyszykuję przekąski, dość konkretne:

Panowie, prosze obsłużyć te panie, przy 6 stoliku, i proszę im więcej alkoholu nie podawać:

Posted

[quote name='samograj']coś o suchym pysku rozprawiacie:

To ja przyszykuję przekąski, dość konkretne:

Panowie, prosze obsłużyć te panie, przy 6 stoliku, i proszę im więcej alkoholu nie podawać:

Samograjko, na litość boską jesteś pewna, że za darmo jest tu tylko HOSTING?:crazyeye:

Posted

dogaja napisał(a):
Samograjko, na litość boską jesteś pewna, że za darmo jest tu tylko HOSTING?:crazyeye:

Nie rozumiem pytania:shake: :shake: :shake: , chyba za duzo wypiłam!!!
+========================================================
To taka próba generalna przed ślubem JANA- mojego syna!!!!