Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Behemot']Na chwilę wpadłam, obalę bełta i wychodzę po angielsku :scared:bo już spać mi się chce

Ależ nie musisz się męczyć - tam jest kącik dla tych w zwolnionym tempie:

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hania napisał(a):
Chodzi o to, ze w Twoim poście nic nie widać, tylko napisy na czerwonym tle "darmowy hosting+php" :placz:

Ja wiem , że to topik pod nazwą mającą JAJA, ale ja wklejałam super gify- jak to czerwone napisy i to w dodatku darmowy hosting i jeszcze PHP, zaraz wam zrobię zdjęcie tego co ja widzę i wkleję. POCZEKAJCIE!!!

Posted

samograj napisał(a):
Ja wiem , że to topik pod nazwą mającą JAJA, ale ja wklejałam super gify- jak to czerwone napisy i to w dodatku darmowy hosting i jeszcze PHP, zaraz wam zrobię zdjęcie tego co ja widzę i wkleję. POCZEKAJCIE!!!

Hania, ona NIE WIDZI!!!!!
Rób coś, w końcu jesteś... lekarzem.
:shock:

Posted

dogaja napisał(a):
Hania, ona NIE WIDZI!!!!!
Rób coś, w końcu jesteś... lekarzem.
:shock:

Nieludzkim :evil_lol:
Ale ona widzi to my nie widzimy. Pytanie tylko czy widzi co widzi, czy co chce zobaczyc. A my widzimy czy nie widzimy. Bo widzimy i nie widzimy i widzimy, ze nie widzimy co widzimy. Kurcze moja siostra jest magistrem filozofii, ale juz spi.

Posted

[quote name='Hania']Nieludzkim :evil_lol:

Wiesz, w kążdym z nas jest zwierzę...

[quote name='Hania']
Ale ona widzi to my nie widzimy. Pytanie tylko czy widzi co widzi, czy co chce zobaczyc. A ,y widzimy czy nie widzimy. Bo widzimy i nie widzimy i widzimy, ze nie widzimy coi widzimy. Kurcze moja siostra jest magistrem filozofii, ale juz spi.

To było tylko winko?... :biggrina:

Posted

[quote name='samograj']

TO JEST W MOIM POSCIE - 2 screeny, bo się nie zmieściło!!!
W dodatku to są bedzo wymowne animowane gify.
A może za duzo wypiłyście???

A czy lupka jest w zestawie ze screenami?
Bo my byśmy bardzo prosili.
(Albo lepiej setę i lornetę!)

Posted

[quote name='dogaja']A czy lupka jest w zestawie ze screenami?
Bo my byśmy bardzo prosili.
(Albo lepiej setę i lornetę!)

Jak klikniesz to się powiększą.

Posted

Hania napisał(a):
Nie - jeszcze 10 godzin w poracy :diabloti:

Ja to się nie chwalę ile jestem w pracy... Normalnie takiej głupawki nie mam...

Hania napisał(a):
Jak klikniesz to się powiększą.

Oooooooooooo, Samograjko, teraz to inna rozmowa!:cool2:

Posted

Hania napisał(a):
Nieludzkim :evil_lol:
Ale ona widzi to my nie widzimy. Pytanie tylko czy widzi co widzi, czy co chce zobaczyc. A my widzimy czy nie widzimy. Bo widzimy i nie widzimy i widzimy, ze nie widzimy co widzimy. Kurcze moja siostra jest magistrem filozofii, ale juz spi.

Ja widzę, że nie widzicie widocznego widoku:placz: :placz: :placz: widzicie, że nie widzicie, choć widzicie ,nie widząc??? A WIDZICIE!!!!
TAK U NAS POSTRZEGA SIĘ RZECZYWISTOŚĆ!!!

Posted

[quote name='samograj']Ja widzę, że nie widzicie widocznego widoku:placz: :placz: :placz: widzicie, że nie widzicie, choć widzicie ,nie widząc??? A WIDZICIE!!!!
TAK U NAS POSTRZEGA SIĘ RZECZYWISTOŚĆ!!!

O rety, Samograjko, ja widze podwójnie!!!!!!

Godzina duchów minęła i chyba czas spasować.
Ostatni gasi światło!

Posted

Łomatko, taka prywatka mnie ominęła :placz: Mogłaś mnie wczoraj długo wołać Dogajko, wypiłam kielonek Haninej nalewki i...padłam jak Pies Pluto :diabloti: ...nie wiem co Hania tam dodała i chyba wolę nie wiedzieć:eviltong:

Mam za to dzisiaj od rana globusa. A tuuu taaakie fotki:multi:
:loveu: Jakie piękne są maleńkie Hultajki, piękne i Basta :lol:

Posted

[quote name='bea100']Łomatko, taka prywatka mnie ominęła :placz: Mogłaś mnie wczoraj długo wołać Dogajko, wypiłam kielonek Haninej nalewki i...padłam jak Pies Pluto :diabloti: ...nie wiem co Hania tam dodała i chyba wolę nie wiedzieć:eviltong:

Mam za to dzisiaj od rana globusa. A tuuu taaakie fotki:multi:
:loveu: Jakie piękne są maleńkie Hultajki, piękne i Basta :lol:

No, kochana, dałaś plamę na całej linii. Rozumiem, że teraz kwaśne mleko, mocna kawa i tym podobne rzeczy. Albo klinik. Jakaś kara musi być.

Ja jednak chciałam na inny temat: wejdź w wątek "Protest..." i przeczytaj dopiski innych forumowiczów, ponieważ podnieśli oni kolejną kwestię i - jeśli możesz - ustosunkuj się do niej.

Posted

dogaja napisał(a):
Mamma mia, Bea! Zaraz za winklem. W nowym podforum "Ogary", w który wlazłaś.
...

Nie mammamijuj mi tu (i ciiiszej proszę :cool3: ), jestem d**a wiem wiem:razz: , ale już sama znalazłam wcześniej i zaprotestowałam czarnymi wołami- to przecież skandal tak nam rozdzielać rodzinę :mad:

Posted

W kwestii PRZED-wystawowych jaj: Haniu, jak tam rosną nowe championy? W górę?
Wklej jakieś na to dowody, bo tu prawie tydzień minął, a my nie kontrolujemy sytuacji! :nerwy:

Posted

Mniej więcej pół roku temu obiecałam, że wkleję kilka zdjęć z wystawy w Nowym Sączu... ten czas w końcu nadszedł ;)

a więc --> NOWY SĄCZ (23 lipca 2006)

REMIZ Nadbużańskie Granie (klasa pośrednia)

LARGO ze Stadniny Cisowiec (klasa otwarta)

ŚWITUN Goniwiatr

ŻYWKO z Gończaków