dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Behemot']Na chwilę wpadłam, obalę bełta i wychodzę po angielsku :scared:bo już spać mi się chce Ależ nie musisz się męczyć - tam jest kącik dla tych w zwolnionym tempie: Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dogaja wyrażaj sie jaśniej -jaką czerwień widzisz??? BOJĘ SIĘ!!! Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='samograj']Dogaja wyrażaj sie jaśniej -jaką czerwień widzisz??? BOJĘ SIĘ!!! CZERWONĄ!!!!!!!!!!! Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Chodzi o to, ze w Twoim poście nic nie widać, tylko napisy na czerwonym tle "darmowy hosting+php" :placz: Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania napisał(a):Chodzi o to, ze w Twoim poście nic nie widać, tylko napisy na czerwonym tle "darmowy hosting+php" :placz: Ja wiem , że to topik pod nazwą mającą JAJA, ale ja wklejałam super gify- jak to czerwone napisy i to w dodatku darmowy hosting i jeszcze PHP, zaraz wam zrobię zdjęcie tego co ja widzę i wkleję. POCZEKAJCIE!!! Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A na górze jest jeszcze napios "ósemka.pl" Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 samograj napisał(a):Ja wiem , że to topik pod nazwą mającą JAJA, ale ja wklejałam super gify- jak to czerwone napisy i to w dodatku darmowy hosting i jeszcze PHP, zaraz wam zrobię zdjęcie tego co ja widzę i wkleję. POCZEKAJCIE!!! Hania, ona NIE WIDZI!!!!! Rób coś, w końcu jesteś... lekarzem. :shock: Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dogaja napisał(a):Hania, ona NIE WIDZI!!!!! Rób coś, w końcu jesteś... lekarzem. :shock: Nieludzkim :evil_lol: Ale ona widzi to my nie widzimy. Pytanie tylko czy widzi co widzi, czy co chce zobaczyc. A my widzimy czy nie widzimy. Bo widzimy i nie widzimy i widzimy, ze nie widzimy co widzimy. Kurcze moja siostra jest magistrem filozofii, ale juz spi. Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 TO JEST W MOIM POSCIE - 2 screeny, bo się nie zmieściło!!! W dodatku to są bedzo wymowne animowane gify. A może za duzo wypiłyście??? Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Hania']Nieludzkim :evil_lol: Wiesz, w kążdym z nas jest zwierzę... [quote name='Hania'] Ale ona widzi to my nie widzimy. Pytanie tylko czy widzi co widzi, czy co chce zobaczyc. A ,y widzimy czy nie widzimy. Bo widzimy i nie widzimy i widzimy, ze nie widzimy coi widzimy. Kurcze moja siostra jest magistrem filozofii, ale juz spi. To było tylko winko?... :biggrina: Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='samograj'] TO JEST W MOIM POSCIE - 2 screeny, bo się nie zmieściło!!! W dodatku to są bedzo wymowne animowane gify. A może za duzo wypiłyście??? A czy lupka jest w zestawie ze screenami? Bo my byśmy bardzo prosili. (Albo lepiej setę i lornetę!) Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dogaja napisał(a): To było tylko winko?... :biggrina: Nie - jeszcze 10 godzin w poracy :diabloti: Quote
Hania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dogaja']A czy lupka jest w zestawie ze screenami? Bo my byśmy bardzo prosili. (Albo lepiej setę i lornetę!) Jak klikniesz to się powiększą. Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania napisał(a):Nie - jeszcze 10 godzin w poracy :diabloti: Ja to się nie chwalę ile jestem w pracy... Normalnie takiej głupawki nie mam... Hania napisał(a):Jak klikniesz to się powiększą. Oooooooooooo, Samograjko, teraz to inna rozmowa!:cool2: Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hania napisał(a):Nieludzkim :evil_lol: Ale ona widzi to my nie widzimy. Pytanie tylko czy widzi co widzi, czy co chce zobaczyc. A my widzimy czy nie widzimy. Bo widzimy i nie widzimy i widzimy, ze nie widzimy co widzimy. Kurcze moja siostra jest magistrem filozofii, ale juz spi. Ja widzę, że nie widzicie widocznego widoku:placz: :placz: :placz: widzicie, że nie widzicie, choć widzicie ,nie widząc??? A WIDZICIE!!!! TAK U NAS POSTRZEGA SIĘ RZECZYWISTOŚĆ!!! Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='samograj']Ja widzę, że nie widzicie widocznego widoku:placz: :placz: :placz: widzicie, że nie widzicie, choć widzicie ,nie widząc??? A WIDZICIE!!!! TAK U NAS POSTRZEGA SIĘ RZECZYWISTOŚĆ!!! O rety, Samograjko, ja widze podwójnie!!!!!! Godzina duchów minęła i chyba czas spasować. Ostatni gasi światło! Quote
bea100 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Łomatko, taka prywatka mnie ominęła :placz: Mogłaś mnie wczoraj długo wołać Dogajko, wypiłam kielonek Haninej nalewki i...padłam jak Pies Pluto :diabloti: ...nie wiem co Hania tam dodała i chyba wolę nie wiedzieć:eviltong: Mam za to dzisiaj od rana globusa. A tuuu taaakie fotki:multi: :loveu: Jakie piękne są maleńkie Hultajki, piękne i Basta :lol: Quote
dogaja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='bea100']Łomatko, taka prywatka mnie ominęła :placz: Mogłaś mnie wczoraj długo wołać Dogajko, wypiłam kielonek Haninej nalewki i...padłam jak Pies Pluto :diabloti: ...nie wiem co Hania tam dodała i chyba wolę nie wiedzieć:eviltong: Mam za to dzisiaj od rana globusa. A tuuu taaakie fotki:multi: :loveu: Jakie piękne są maleńkie Hultajki, piękne i Basta :lol: No, kochana, dałaś plamę na całej linii. Rozumiem, że teraz kwaśne mleko, mocna kawa i tym podobne rzeczy. Albo klinik. Jakaś kara musi być. Ja jednak chciałam na inny temat: wejdź w wątek "Protest..." i przeczytaj dopiski innych forumowiczów, ponieważ podnieśli oni kolejną kwestię i - jeśli możesz - ustosunkuj się do niej. Quote
bea100 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dogaja, podaj mi linka bo jakoś nie wiem gdzie ten temat Quote
dogaja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='bea100']Dogaja, podaj mi linka bo jakoś nie wiem gdzie ten temat Mamma mia, Bea! Zaraz za winklem. W nowym podforum "Ogary", w który wlazłaś. Ale moment... O, jest: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42206 Quote
bea100 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dogaja napisał(a):Mamma mia, Bea! Zaraz za winklem. W nowym podforum "Ogary", w który wlazłaś. ... Nie mammamijuj mi tu (i ciiiszej proszę :cool3: ), jestem d**a wiem wiem:razz: , ale już sama znalazłam wcześniej i zaprotestowałam czarnymi wołami- to przecież skandal tak nam rozdzielać rodzinę :mad: Quote
dogaja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 W kwestii PRZED-wystawowych jaj: Haniu, jak tam rosną nowe championy? W górę? Wklej jakieś na to dowody, bo tu prawie tydzień minął, a my nie kontrolujemy sytuacji! :nerwy: Quote
Paula_i_Świst Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mniej więcej pół roku temu obiecałam, że wkleję kilka zdjęć z wystawy w Nowym Sączu... ten czas w końcu nadszedł ;) a więc --> NOWY SĄCZ (23 lipca 2006) REMIZ Nadbużańskie Granie (klasa pośrednia) LARGO ze Stadniny Cisowiec (klasa otwarta) ŚWITUN Goniwiatr ŻYWKO z Gończaków Quote
Recommended Posts