Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja lepiej bilety do Zawiercia kupie w Poznaniu bo w Katowicach nie będzie kiedy:evil_lol: byle ta moja psina wytrzymala te ok 7h bez sikania:roll:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
To ja lepiej bilety do Zawiercia kupie w Poznaniu bo w Katowicach nie będzie kiedy:evil_lol: byle ta moja psina wytrzymala te ok 7h bez sikania:roll:

a co ma z tym problem? mój psiak gdy byly upaly chodzil na dwor o 8 a pozniej dopiero o 21 :lol: i nawet nie nie upominał o spacerek :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):
a co ma z tym problem? mój psiak gdy byly upaly chodzil na dwor o 8 a pozniej dopiero o 21 :lol: i nawet nie nie upominał o spacerek :cool3:

A no ma:razz: Jak ona od rana do wieczora jest na dworze i kiedy chce sie może załatwiać, a na noc ma otwarte drzwi do garazu gdzie ma kuwete z piachem:evil_lol: Wiec jest nauczona kiedy chce wtedy robi, a tu tyle strzymywać się:razz:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A no ma:razz: Jak ona od rana do wieczora jest na dworze i kiedy chce sie może załatwiać, a na noc ma otwarte drzwi do garazu gdzie ma kuwete z piachem:evil_lol: Wiec jest nauczona kiedy chce wtedy robi, a tu tyle strzymywać się:razz:

e tam.. da radę, a jak nie? no to posprzątasz :evil_lol: a ktory pies jedzie? :>

Posted

zaba14 napisał(a):
e tam.. da radę, a jak nie? no to posprzątasz :evil_lol: a ktory pies jedzie? :>

Po dłuszych przemyśleniach stwierdziłam,że pojedzie Delta;).

Posted

bigos napisał(a):
A z jakim wyprzedzeniem kupujesz bilecik?
Ciekawe czy ten pociąg zatrzymuje się w Swarzędzu? Muszę wykonac telefon do PKP:roll:

Zamierzam kupić jusz teraz w wtorek przy okazji ;) Z tego co patrze na PKP to on raczej nie zatrzymuje się w Swarzędu, ale lepiej zadzwon i sie upewnij;)

Posted

Czytam i czytam i doszłam do wniosku, że do Morska przyjadę 15, bo nie wiem jak wybiorę się 16 z tymi wszystkimi klamotami pociągiem i autobusami. A za to 15 tata mnie zawiezie hihi tylko jeszcze o tym nie wie:evil_lol: Ludziska, którzy przyjadą 15-o której mniej więcej będziecie w Morsku? A i jak ktoś chce się wybrać 15 to mam jedno wolne miejsce w aucie z Mysłowic. Ktoś chętny?:razz:

Posted

z poznania wyruszamy 7:35 we wroclawiu jestesmy o 9:56 dalej do katowic jestesmy o 12:45 tam przesiadka na osobowy do zawiercia ktory jest o 12:50 w Zawierciu jestesmy o 13:48 i jesli dobrze pamietam mamy autobus do morska o 14:15

No to rozpiskę mamy. W zeszłym roku przesiadka trwała bardzo krótko. Wprawdzie gubiliśmy rożne rzeczy ale daliśmy rade:evil_lol:

Asiu dziecko moje drogie mamusia powoli sie pakuje, żebym tylko kapownika nie zapomniała :cool3:

Posted

tanina napisał(a):
Czytam i czytam i doszłam do wniosku, że do Morska przyjadę 15, bo nie wiem jak wybiorę się 16 z tymi wszystkimi klamotami pociągiem i autobusami. A za to 15 tata mnie zawiezie hihi tylko jeszcze o tym nie wie:evil_lol: Ludziska, którzy przyjadą 15-o której mniej więcej będziecie w Morsku? A i jak ktoś chce się wybrać 15 to mam jedno wolne miejsce w aucie z Mysłowic. Ktoś chętny?:razz:

o.. moja kochana Karolina z moim kochaniutkim Olem :loveu: ja bede pewnie rano, ale rano to jeszcze bede zajeta rodzicami :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
o.. moja kochana Karolina z moim kochaniutkim Olem :loveu: ja bede pewnie rano, ale rano to jeszcze bede zajeta rodzicami :evil_lol:

Łłłłoooo matko!! Nie wiedziałam, że jestem taka kochana,a tym bardziej Olo:p
Ja raczej będę później, bo chce się wyspać na zapas:eviltong:

Posted

Agga napisał(a):

Asiu dziecko moje drogie mamusia powoli sie pakuje, żebym tylko kapownika nie zapomniała :cool3:

Hej!

A mamusia juz wie o ktorej bedzie?:evil_lol:

Posted

Karolina ja bede też rano 15 , i moge sie zająć tylko toba :D Bo moja mama jka zwykle wywali mnie z samochodu powie papa i pójdzie w cholere :D W sumie dobrze :D

Posted

A właśnie jak tak dokładnie sprawdziłam to ja z kolezankami jedziemy z Katowic pociagiem piętnastego same:(
Wię niech mi ktoś w końcu napisze jakim pks-em mam jechac z zawiercia do morska???

Posted

A jak dlugo sie jedzie tym PKSem? A co będzie jeśli kierowca nie będzie chciał nas wpuścić z taką ilością psów?bo wiadomo keirowcy są różni

Posted

Agga napisał(a):

... Wprawdzie gubiliśmy rożne rzeczy ale daliśmy rade:evil_lol:

Mam nadzieję, że nie psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wyjazd z Poznania jest 16-ego??????????

Posted

bigos napisał(a):
Mam nadzieję, że nie psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wyjazd z Poznania jest 16-ego??????????

Z tego co ja się oriętuje to tak.

Posted

Tak wyjazd z Pozka 16.08
Kara myśle, że kierowca się zgodzi:cool3:

A tak moja Agatka w zeszłym roku szykowała sie na zlot. Sarunia jej pomagała.