Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dobra rozkład mam: http://www.pks-zawiercie.pl/index.html tylko niech mi ktoś powie którym autokarem się jedzie i gdzie wysiada??? Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agga napisał(a): A tak moja Agatka w zeszłym roku szykowała sie na zlot. Sarunia jej pomagała. łomatko aż się popłakałam :placz: śliczne :loveu: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Waszko jak wklejałam te zdjęcia tez mnie z płaczu przydusiło. Patikujek trzeba podpytać Pay moze on wie. Quote
komar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 z tego co wiem to zdaje mi sie że to ten PKS na Kroczyce... ale nie mam 100% pewnosci... a jak nie to chyba to była linia autobusu miejskiego nr 2:P ale tez nie jestem pewny w 100%... ja tam zawsze jezdzilem tym do kroczyc i nie tylko na zloty;P Quote
komar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 no to ten PKS do Kroczyc zatrzymuje sie przy Podlesicach... jest to wersja dla osob ktore lubia sie potem przejsc:) tu jest mapa:) http://www.jura.art.pl/mapa/map-jury.html możecie sprawdzić co jest najblizej morska i odszukac na PKS jak pasuje... ale wydaje mis ie że do Kroczyc najlepiej bo wiadome miejsce:) Zawiercie na mapie to (poziomo 3 pionowo 6 --> od góry) a od zawiercia jedno pole wyżej jest Morsko a pole na prawo od morska są kroczyce i podlesice skąd należałoby isć piechotą jakies 20 minut do ośrodka;) jest to taka piaszczysta droga za wioską i idzie obok terenu zalesionego a gdy dochodzimy do pola golfowego wchodzimy na góre gdzie znajduje się ośrodek;) jakby ktos czegos nie zrozumial pytac;) Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej! No najwyzej urzadzimy sobie kilkukilometrowy spacerek:lol:marudy:eviltong: Quote
komar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 i jesczze jedno... nie wysiadamy w Kroczycach tylko w podlesicach obok takiego wypasionego Hotelu czy jak to inaczej nazwac:D... i idziemy drogą która jest po przeciwnej stronie tego Hotelu:) po porstu tam gdzie są domki mieszkalne;) Quote
komar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 i wszystko jasne:)... autobus miejski z nr 5 jedzie do Morska:)... na mapce tej co podałem pare postów wczesniej jest zaznaczony tedn przystanek w Morsku:) jest to w sumie bliżej niż z Podlesic;) i chyba taniej Quote
komar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 i tutaj ceny biletów na te autobusy miejskie http://www.ptk-zawiercie.com.pl/index1.php?strona=bilety Quote
bigos Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 komar napisał(a):no to ten PKS do Kroczyc zatrzymuje sie przy Podlesicach... jest to wersja dla osob ktore lubia sie potem przejsc... To coś dla mnie:lol: Quote
bigos Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 komar napisał(a):i jesczze jedno... nie wysiadamy w Kroczycach tylko w podlesicach obok takiego wypasionego Hotelu czy jak to inaczej nazwac:D... i idziemy drogą która jest po przeciwnej stronie tego Hotelu:) po porstu tam gdzie są domki mieszkalne;) troszkę się gdzies w połowie drogi zgubiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale na szczęście nie bede sama, to damy radę:cool1: Quote
tanina Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 olekg18 napisał(a):Karolina ja bede też rano 15 , i moge sie zająć tylko toba :D hehe nie mną, tylko moim namiotem tzn. rozłożysz go;) Buuuuuuuuu i mam złą wiadomość: Olo jest chory:placz: Zaraz jadę z nim do weta i mam nadzieje, że wyzdrowieje do zlotu. Patikujek_Zabrze- zapomniałam napisać:eviltong: Są 3 miejsca, tylko będziecie musiały się gnieździć z tyłu. A i jakie psa bierzesz? Mam nadzieje, że jeździ bez żadnych sensacji, bo mnie tata zabije:diabloti: Quote
olekg89 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 hahahaha sama sobie namiot rozłozysz ja bede ci tylko mówił co gdzie masz wsadzić :) Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 tanina napisał(a):hehe nie mną, tylko moim namiotem tzn. rozłożysz go;) Hej! Hahahaha na to bym nie liczyla.Oleczek stoi obok i komentuje kolejne poczynania:evil_lol:doswiadczylam w lipcu na wlasnej skorze:eviltong:miałam ochote go palnac sledziem w lepetyne:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dobrze,że ja nie będę musiała męczyć się z rozkładaniem namiotu:cool3: Quote
olekg89 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Asiu ja mam namiot który rozkładam w 5 minut! A Ty z Bognną namiot rozkładałyscie chyba godzine :D Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 olekg18 napisał(a):Asiu ja mam namiot który rozkładam w 5 minut! A Ty z Bognną namiot rozkładałyscie chyba godzine :D Hej! Kochanie moje mam Ci przypomniec ile rozkladales namiot w zeszłym roku?:eviltong: Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 HeHe a ja gdy kupiłam namiot jakis tydzien temu to rozkładałam go z bratem w duzym pokoju :lol: :lol: zajeło nam to z 15 minutek :evil_lol: ale teraz juz wiem co i jak :cool3: no i na pocieszenie Olek, od piątku ma się rozpogadzac, temperatura idzie w górę i bez opadów :multi: lato ma wrocic :cool3: Quote
marmara_19 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ehhhhhhhh Olek.. bo Ty mas zdziwny namiot, w ktorym nei chcialabym spac jak bedzie ulewa;/ a my z Aska dluzej rozkladalysmy namiot bo jest wiecej rzezcy do rozkladania a pzoatym ja pierwszy raz w zyciu namiot rozstawialam:D:D wiec jest niezle!! Quote
bigos Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 marmara_19 napisał(a):ehhhhhhhh Olek.. bo Ty mas zdziwny namiot, w ktorym nei chcialabym spac jak bedzie ulewa;/ a my z Aska dluzej rozkladalysmy namiot bo jest wiecej rzezcy do rozkladania a pzoatym ja pierwszy raz w zyciu namiot rozstawialam:D:D wiec jest niezle!! Jedziesz na zlocik???Czy mam załatwiac inny noclegowy namiocik, np. u oleg18:cool3: Quote
marmara_19 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 heh tak jak od poczatku pisze... BARDZO CHCE JECHAC ale nie wiem czy to sie uda:( na 99% nie bede miala smaochodu:( nie wiem jak z kasa bedzie itp itd.. Quote
Recommended Posts