Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co wiem to zdaje mi sie że to ten PKS na Kroczyce... ale nie mam 100% pewnosci... a jak nie to chyba to była linia autobusu miejskiego nr 2:P ale tez nie jestem pewny w 100%... ja tam zawsze jezdzilem tym do kroczyc i nie tylko na zloty;P

Posted

no to ten PKS do Kroczyc zatrzymuje sie przy Podlesicach... jest to wersja dla osob ktore lubia sie potem przejsc:) tu jest mapa:) http://www.jura.art.pl/mapa/map-jury.html
możecie sprawdzić co jest najblizej morska i odszukac na PKS jak pasuje... ale wydaje mis ie że do Kroczyc najlepiej bo wiadome miejsce:) Zawiercie na mapie to (poziomo 3 pionowo 6 --> od góry) a od zawiercia jedno pole wyżej jest Morsko a pole na prawo od morska są kroczyce i podlesice skąd należałoby isć piechotą jakies 20 minut do ośrodka;) jest to taka piaszczysta droga za wioską i idzie obok terenu zalesionego a gdy dochodzimy do pola golfowego wchodzimy na góre gdzie znajduje się ośrodek;) jakby ktos czegos nie zrozumial pytac;)

Posted

i jesczze jedno... nie wysiadamy w Kroczycach tylko w podlesicach obok takiego wypasionego Hotelu czy jak to inaczej nazwac:D... i idziemy drogą która jest po przeciwnej stronie tego Hotelu:) po porstu tam gdzie są domki mieszkalne;)

Posted

i wszystko jasne:)... autobus miejski z nr 5 jedzie do Morska:)... na mapce tej co podałem pare postów wczesniej jest zaznaczony tedn przystanek w Morsku:) jest to w sumie bliżej niż z Podlesic;) i chyba taniej

Posted

komar napisał(a):
no to ten PKS do Kroczyc zatrzymuje sie przy Podlesicach... jest to wersja dla osob ktore lubia sie potem przejsc...

To coś dla mnie:lol:

Posted

komar napisał(a):
i jesczze jedno... nie wysiadamy w Kroczycach tylko w podlesicach obok takiego wypasionego Hotelu czy jak to inaczej nazwac:D... i idziemy drogą która jest po przeciwnej stronie tego Hotelu:) po porstu tam gdzie są domki mieszkalne;)

troszkę się gdzies w połowie drogi zgubiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale na szczęście nie bede sama, to damy radę:cool1:

Posted

olekg18 napisał(a):
Karolina ja bede też rano 15 , i moge sie zająć tylko toba :D

hehe nie mną, tylko moim namiotem tzn. rozłożysz go;)

Buuuuuuuuu i mam złą wiadomość: Olo jest chory:placz: Zaraz jadę z nim do weta i mam nadzieje, że wyzdrowieje do zlotu.

Patikujek_Zabrze- zapomniałam napisać:eviltong: Są 3 miejsca, tylko będziecie musiały się gnieździć z tyłu. A i jakie psa bierzesz? Mam nadzieje, że jeździ bez żadnych sensacji, bo mnie tata zabije:diabloti:

Posted

tanina napisał(a):
hehe nie mną, tylko moim namiotem tzn. rozłożysz go;)

Hej!

Hahahaha na to bym nie liczyla.Oleczek stoi obok i komentuje kolejne poczynania:evil_lol:doswiadczylam w lipcu na wlasnej skorze:eviltong:miałam ochote go palnac sledziem w lepetyne:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Asiu ja mam namiot który rozkładam w 5 minut!
A Ty z Bognną namiot rozkładałyscie chyba godzine :D

Hej!

Kochanie moje mam Ci przypomniec ile rozkladales namiot w zeszłym roku?:eviltong:

Posted

HeHe a ja gdy kupiłam namiot jakis tydzien temu to rozkładałam go z bratem w duzym pokoju :lol: :lol: zajeło nam to z 15 minutek :evil_lol: ale teraz juz wiem co i jak :cool3:

no i na pocieszenie Olek, od piątku ma się rozpogadzac, temperatura idzie w górę i bez opadów :multi: lato ma wrocic :cool3:

Posted

ehhhhhhhh Olek.. bo Ty mas zdziwny namiot, w ktorym nei chcialabym spac jak bedzie ulewa;/ a my z Aska dluzej rozkladalysmy namiot bo jest wiecej rzezcy do rozkladania a pzoatym ja pierwszy raz w zyciu namiot rozstawialam:D:D wiec jest niezle!!

Posted

marmara_19 napisał(a):
ehhhhhhhh Olek.. bo Ty mas zdziwny namiot, w ktorym nei chcialabym spac jak bedzie ulewa;/ a my z Aska dluzej rozkladalysmy namiot bo jest wiecej rzezcy do rozkladania a pzoatym ja pierwszy raz w zyciu namiot rozstawialam:D:D wiec jest niezle!!

Jedziesz na zlocik???Czy mam załatwiac inny noclegowy namiocik, np. u oleg18:cool3: