olekg89 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no wiem ze pod płotem aggus ja rozkładam sie koło drzewa , bo czarka musze miec do czego wiązać :P więc postawie go na strazy i nikt ci miejsca nie zajmie :D Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A ja mam nadzieje,że mój pokoik będzie z widokiem na namioty i reszte a nie gdzies stylu:evil_lol: Quote
Agga Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Olek dziękuje ci juz teraz za zajęcie mi miejsca pod płotem. Kara tak widok z domków jest na nasze namioty. Hmmmm a Pay zapomniał tu zajrzec:mad: Quote
zaba14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a ja mam potwierdzenie, ze moja kasa doszła do Paya, zapomnialam o tym wspomniec :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agga napisał(a):Olek rozkłądaj sie pod płotem tak jak w zeszłym roku I zajmij mi jedno miejsce koło płotu. DOmek ten co zawsze i chyba ten koło niego i jeden troszle dalej. Jak Pay sie pojawi to napisze. Miałam isc spac ale jakos nie moge grrr....ale mam nastrój:roll: :razz:jaki .... Kurde jak Olek rozłozy sie koło płotu to go psy zwęszą i skonsumują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agga napisał(a):Kara tak widok z domków jest na nasze namioty. Bo ja musze mieć widok dokładniej na ganek bo psa tam uwiąze na noc:evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjo ty nieletnia smarkulo baredzo śmieszne HA HA Ha Jeśli kalina M ma 13 lat ,a ty jestes w jej wieku to miałas -4 lata kiedy urodziłaas kube? Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 olekg18 napisał(a):Alicjo ty nieletnia smarkulo baredzo śmieszne HA HA Ha Jeśli kalina M ma 13 lat ,a ty jestes w jej wieku to miałas -4 lata kiedy urodziłaas kube?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fenomen przyrodniczy:eviltong: Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja się żabciu nioe matrwię tak do końca że sama jechać będę tylko że nie znajdę z Lucyną(manixsą) i MARTĄ drogi z peronu na miejsce bo też jedziemy 15 może po nas wyjdziesz??? Bo na peronie będziemy koło 16.30:) Quote
olekg89 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Patikujek tez jedziecie 15????super!!! Ale z dworca w zawierciu to jest spory kawał do morska i musisz jechać pks ,a od pks'u jest chyba 5 km do ośrodka! ,ale wierze w was ,ze traficie:) Quote
rebellia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Witam, poniewaz jestem bez netu :placz: mam prośbę, czy mógłby mi ktoś wysłać na maila rebeliantka(at)poczta.fm wiadomość, czy doszły moje pieniążki za koszulkę? :) Z góry dziękuję PS Jutro ma wreszcie przyjść monter z TP SA :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 rebellia prosiłam Pay zeby odpisał. ALicja no no postarałaś się za młodu z Kubą. Quote
PaYooK Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ELO!!! domki dwa napewno te co w zeszlym roku tam na koncu w rogu.... co do kasy nie wiem jeszcze w pon bede sprawdzał Quote
asiunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Hej! W zastepstwie Kary powiem ze zostalo 10 [SIZE=2]dni:multi: Quote
asiunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Hej! Głupio mi strasznie to pisac-bo sama wyszlam z propozycja ale z racji tego ze finansowo u mnie very krucho to piwka ode mnie sie w tym roku nie pojawia:-(ale w przyszlym roku obiecuje przywiezc razem z kielbaskami moze byc?:roll: Quote
olekg89 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Aśka i czego sie martwisz mało kogo stać an kupienie 50 piw jednorazowo.Ja np. też mieszkam tylko z mamą i dla nas byłby to duzy wydatek! Więc nie bój żaby pozatym to my tobie powinnismy postawic 50 piw z okazji urodzin :) Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 haha Asik - nie martw się, ale za to każdy z nas stawia Ci jedno piwko i musisz wszystkie wypić w jeden wieczór :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
asiunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):haha Asik - nie martw się, ale za to każdy z nas stawia Ci jedno piwko i musisz wszystkie wypić w jeden wieczór :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Hej! A kiedy juz przetrzezwieje kolo 15 wrzesnia prosze mnie odtransportowac do domu:evil_lol: Quote
PaYooK Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ELO!!! mysle ze to wazne ;) z poznania wyruszamy 7:35 we wroclawiu jestesmy o 9:56 dalej do katowic jestesmy o 12:45 tam przesiadka na osobowy do zawiercia ktory jest o 12:50 w Zawierciu jestesmy o 13:48 i jesli dobrze pamietam mamy autobus do morska o 14:15 pozdro Quote
KaRa_ Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PaYooK napisał(a):ELO!!! mysle ze to wazne ;) z poznania wyruszamy 7:35 we wroclawiu jestesmy o 9:56 dalej do katowic jestesmy o 12:45 tam przesiadka na osobowy do zawiercia ktory jest o 12:50 w Zawierciu jestesmy o 13:48 i jesli dobrze pamietam mamy autobus do morska o 14:15 pozdro Przeciez w 5min nie zdarzymy:crazyeye: bo wyjscie z psami z pociagu zajmie troszke czasu...szukanie drugiego pociagu;) Chyba,ze wszystko zrobimy ekspresowo:lol: Quote
olekg89 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 W zeszłym roku przesiadalismy sie w ciągu moze 2 minut! Quote
KaRa_ Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Do ludzi z Poznania dzwonilam na PKP o koszt podrozy : 28zl ulgowy z P-ń do K-c ok 5zł ulgowy z K-c do Zawiercia A psy sie nic nie zmienilo 4zl kazdy przejazd pociagiem;) Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wy z Poznania jedziecie 16 prawda??? A szkoda bo jakbyście jechali 15 to byśmy z Katowic je chali razem pociągiem:) No cóż:shake: A ja to raczej mam obawy Olku z tym dojściem do Morska bo nie mam zilonego pojęcia jak tam iść w życiu tam nie byłam a co będzie jakw drugom stronę pujdę??? A i pks w który się wsiada to w jakim kierunku on jedzie(tz. do jakiego miasta) i gdzie się wysiada??? Quote
asiunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 olekg18 napisał(a):W zeszłym roku przesiadalismy sie w ciągu moze 2 minut! Hej! To byly jezzy:evil_lol: Dla ludzikow z Katowic i okolic-spotykamy sie na dworcu w Katowicach o godzinie 12.00-12.15(dopasujecie sobie srodek transportu;))przy kasach biletowych,zeby na spokojnie kupic bilety,zorganizowac sie i zejsc na dol Quote
Recommended Posts