Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olek dziękuje ci juz teraz za zajęcie mi miejsca pod płotem.
Kara tak widok z domków jest na nasze namioty.
Hmmmm a Pay zapomniał tu zajrzec:mad:

Posted

Agga napisał(a):
Olek rozkłądaj sie pod płotem tak jak w zeszłym roku I zajmij mi jedno miejsce koło płotu. DOmek ten co zawsze i chyba ten koło niego i jeden troszle dalej. Jak Pay sie pojawi to napisze.

Miałam isc spac ale jakos nie moge grrr....ale mam nastrój:roll:
:razz:jaki ....
Kurde jak Olek rozłozy sie koło płotu to go psy zwęszą i skonsumują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Alicjo ty nieletnia smarkulo baredzo śmieszne HA HA Ha
Jeśli kalina M ma 13 lat ,a ty jestes w jej wieku to miałas -4 lata kiedy urodziłaas kube?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fenomen przyrodniczy:eviltong:

Posted

Ja się żabciu nioe matrwię tak do końca że sama jechać będę tylko że nie znajdę z Lucyną(manixsą) i MARTĄ drogi z peronu na miejsce bo też jedziemy 15 może po nas wyjdziesz??? Bo na peronie będziemy koło 16.30:)

Posted

Patikujek tez jedziecie 15????super!!!
Ale z dworca w zawierciu to jest spory kawał do morska i musisz jechać pks ,a od pks'u jest chyba 5 km do ośrodka! ,ale wierze w was ,ze traficie:)

Posted

Witam, poniewaz jestem bez netu :placz: mam prośbę, czy mógłby mi ktoś wysłać na maila rebeliantka(at)poczta.fm wiadomość, czy doszły moje pieniążki za koszulkę? :)

Z góry dziękuję

PS Jutro ma wreszcie przyjść monter z TP SA :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Hej!

Głupio mi strasznie to pisac-bo sama wyszlam z propozycja ale z racji tego ze finansowo u mnie very krucho to piwka ode mnie sie w tym roku nie pojawia:-(ale w przyszlym roku obiecuje przywiezc razem z kielbaskami moze byc?:roll:

Posted

Aśka i czego sie martwisz mało kogo stać an kupienie 50 piw jednorazowo.Ja np. też mieszkam tylko z mamą i dla nas byłby to duzy wydatek! Więc nie bój żaby pozatym to my tobie powinnismy postawic 50 piw z okazji urodzin :)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha Asik - nie martw się, ale za to każdy z nas stawia Ci jedno piwko i musisz wszystkie wypić w jeden wieczór :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

;)

Hej!

A kiedy juz przetrzezwieje kolo 15 wrzesnia prosze mnie odtransportowac do domu:evil_lol:

Posted

ELO!!!

mysle ze to wazne ;)

z poznania wyruszamy 7:35 we wroclawiu jestesmy o 9:56 dalej do katowic jestesmy o 12:45 tam przesiadka na osobowy do zawiercia ktory jest o 12:50 w Zawierciu jestesmy o 13:48 i jesli dobrze pamietam mamy autobus do morska o 14:15

pozdro

Posted

PaYooK napisał(a):
ELO!!!

mysle ze to wazne ;)

z poznania wyruszamy 7:35 we wroclawiu jestesmy o 9:56 dalej do katowic jestesmy o 12:45 tam przesiadka na osobowy do zawiercia ktory jest o 12:50 w Zawierciu jestesmy o 13:48 i jesli dobrze pamietam mamy autobus do morska o 14:15

pozdro

Przeciez w 5min nie zdarzymy:crazyeye: bo wyjscie z psami z pociagu zajmie troszke czasu...szukanie drugiego pociagu;) Chyba,ze wszystko zrobimy ekspresowo:lol:

Posted

Do ludzi z Poznania dzwonilam na PKP o koszt podrozy :
28zl ulgowy z P-ń do K-c
ok 5zł ulgowy z K-c do Zawiercia
A psy sie nic nie zmienilo 4zl kazdy przejazd pociagiem;)

Posted

Wy z Poznania jedziecie 16 prawda??? A szkoda bo jakbyście jechali 15 to byśmy z Katowic je chali razem pociągiem:)
No cóż:shake:
A ja to raczej mam obawy Olku z tym dojściem do Morska bo nie mam zilonego pojęcia jak tam iść w życiu tam nie byłam a co będzie jakw drugom stronę pujdę??? A i pks w który się wsiada to w jakim kierunku on jedzie(tz. do jakiego miasta) i gdzie się wysiada???

Posted

olekg18 napisał(a):
W zeszłym roku przesiadalismy sie w ciągu moze 2 minut!

Hej!

To byly jezzy:evil_lol:

Dla ludzikow z Katowic i okolic-spotykamy sie na dworcu w Katowicach o godzinie 12.00-12.15(dopasujecie sobie srodek transportu;))przy kasach biletowych,zeby na spokojnie kupic bilety,zorganizowac sie i zejsc na dol