Gosica Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hihi moj brzydal to sie leni jak oszalały i jak tu z takim spać :eviltong:. Dobrze ze w namiocie jest jeszcze przedsionek :evil_lol:.Mijemy tylko nadzieje ze pogoda bedzie jaka taka ..aby moc robic pewne rzeczy:cool3:... Quote
KaRa_ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Tylko 8 dni Pracujemy co drugi dzień Ty parzyste, a ja nieparzyste:evil_lol: Quote
asiunia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KaRa_TC napisał(a):Pracujemy co drugi dzień Ty parzyste, a ja nieparzyste:evil_lol: Hej! Dobrze:evil_lol:a potem pobierzemy solidna zaplate za role kalendarynek:lol: Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 gosica ciekawe jakich rzeczy:roll: :cool3: a te juz kase chca zarobić:roll: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Dobrze:evil_lol:a potem pobierzemy solidna zaplate za role kalendarynek:lol: Ja tam żadnych dodatkowych opłat ponosić nie zamierzam:obrazic::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja też nie :P Asia i Kara to praca w czynie społecznym :) Quote
KaRa_ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No wiecie co my tutaj tak cięzko pracujemy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ewentualnie piwko na zlocie możemy postawić (ale tylko młodzieży powyżej 18-tego roku życia;)) Quote
KaRa_ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 bigos napisał(a):Ewentualnie piwko na zlocie możemy postawić (ale tylko młodzieży powyżej 18-tego roku życia;)) Ja juz mam,ja juz mam:evil_lol: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja juz mam,ja juz mam:evil_lol: No to napijemy sie razem:lol: Quote
tunio Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A ja nie jestem,nie bylam i nigdy nie bede pelnoletnia,bowiem 16-nascie lat na liczniku mi starczy.Howgh ! :lol: Quote
olekg89 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 hahahah Carr nie postarzaj sie .Ty masz 13 lat :D:D:D:D:D Quote
Gosica Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jak pogoda dopisuje to my nigdy nie siedzimy zawsze nas gdzies wywieje a poza tym Morsko to prawie centrum turystyki Jury więc tylko się cieszyć i wybierać trasy :cool3:.Pozdrówka P.S ja sie może nie będę chwalić ile wiosen na karku ;P Quote
olekg89 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gadaj ile masz lat . Powiesz ,ze 12 lat i masz na imie Ania A okazesz sie 50 letnim Kazikiem :D Quote
PaYooK Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 ELO!!! z nowosci: paczka z koszulkami zostala dzis nadana kasa Zaba14 dotarła i jakis 4 osob jeszcze nie znam nickow aktualnie co do spraw wyjazdu z poznania: ludziska z mojego City odezwac sie na gg musimy obgadac czyli: KaraTC Jureja i Bigos prosilbym o jakis kontakt na gadu ;) 6157932 to narazie tyle... CZIPSSSSS TY SIE ODEZWIJ DO MNIE !!!!! Quote
PaYooK Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 ELO!!! proponowane rozdzielenie osob: 1 domek PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA PARTER - CARRAGAN 2 domek PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 (piatek - niedziela mozliwe ze od 16,08) PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA (przyjazd pod znakiem ??? ) PARTER - ASIK 3 domek Diana 14 WFH i ktos jeszcze :roll: Quote
PaYooK Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 ELO!!! JAMNIK prosze o kontakt,..... na gadu pw meil obojetnie Quote
KaRa_ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 PaYooK napisał(a):ELO!!! proponowane rozdzielenie osob: 1 domek PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA PARTER - CARRAGAN 2 domek PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 (piatek - niedziela mozliwe ze od 16,08) PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA (przyjazd pod znakiem ??? ) PARTER - ASIK 3 domek Diana 14 WFH i ktos jeszcze :roll: My z Jureja chcialybysmy pokoj od strony wejscia gdyz moja Delta bedzie spala na ganku:evil_lol: Quote
PaYooK Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 ELO!!! na dole jet tylko kanapa rozkaldana.... Quote
KaRa_ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 PaYooK napisał(a):ELO!!! na dole jet tylko kanapa rozkaldana.... No ale mi chodzilo o ten na pietrze;) aby z gory miec widok na psa Quote
Bogarka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 PaYooK napisał(a):PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA (przyjazd pod znakiem ??? ) Ja przyjade ale o dzien pózniej czyli 17. sierpnia. Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Zosiu karoca po ciebie wyjedzie na dworzec:lol: Quote
Gosica Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hihi sądze ze tak aż ze mną struchniale nie jest ( to odnośnie tego co pisze Oleg18 no alę wiele osób z którymi pisłam posty a pózniej z nimi sie zobaczyłam na żywo robiło takie :crazyeye: na mój widok , a ja tam nie wiem czemu:evil_lol:.Pozdrówka Quote
Recommended Posts