Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg18 napisał(a):
5 jak dla mnie

No dokładnie :multi: a mnie już mama wyprowadza :lol: kupuje mi jakies jedzenie, boshe.. ja tego przeciez nie zjem wszystkiego :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
5 jak dla mnie

No dla mnie chyba też :lol: Przed chwilą wyszło, że wygodniej nam będzie jechać we wtorek samochodem, niż w środę pociągiem :-D
O której będziecie w Morsku? My chyba raczej po południu, w sumie jeszcze nie wiem :cool3:

Posted

Ja bede rano bo matka chce sie mnie szybko pozbyć
A ty poziomku mój ulubiony masz być! weź maszyne do pisania i napiszemy ci tą prace!
Orzecha namawiam ,żeby samochodem przyjechał już we wtorek ,ale biedactwo boi sie ,ze zaginie :D :P

Posted

Olek - bo jechac samochodem na slask to samobojstwo:evil_lol:
A tak na powaznie, to w pociagu jest lepszy klimat i mozna cos jeszcze chlupes ten teges:lol:

Posted

hmmm ja kierowca jestem od 2 lat i na slasku ejzdze i ejst ok:) bez zadnej chcoiazby najmniejszej stluczki czy jakiejs rysie na aucie..<pomijam fakty gdy rzucam rowerem w garazu tam stoi auto matki, bo moje na podworku stoi i w nie sie rzuca czym innym;)>ja tam wiekszych problemow nie mam pomimo tego, iz jestem baba i w dodatku blondyka:D:D

P.S.
nie wiem czy bede:( z kasa cienko a raczej totalny jej brak:((((((

Posted

olekg18 napisał(a):
Nawet jak sie napijesz soczku chyba:D Czarka postawie na straży :)

Hej!

Hahaha Ty Czarkiem nie strasz bo to złoty pies jest:eviltong:

Oleczku pamietasz ze pierwszy nie podchodzisz do nas nie?bo Cie Metka zje:evil_lol:

Posted

[quote name='orzech']Olek - bo jechac samochodem na slask to samobojstwo:evil_lol:
A tak na powaznie, to w pociagu jest lepszy klimat i mozna cos jeszcze chlupes ten teges:lol:

Orzech chlupniemy razem ok:roll:

Posted

olapaco napisał(a):
Cześć Asiu.
Przepraszam najmocniej, ale nie możemy jechać. Paco jest bardzo chory :(

Hej!

Ło matko co sie stało Łapkowi?!:crazyeye:O ktorej bedziesz wieczorkiem na gg,to pogadamy?

Posted

oo kasa za koszulke doszła
:(:(możliwe że(jak zwykle:angryy: )nie pojade, ale nie pisze,że nie;)
Luthien nie jedzie...:mad:
A więc jak już dojade do morska(jak pojade ale wszystko zrobie żebym pojechała:eviltong: :eviltong: :eviltong: )to dla dogomaniaków jest jakieś specjalne miejsce../trza sie zarejestrować...jake nr domku i tp:oops: ...