Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
hahahaha sama sobie namiot rozłozysz ja bede ci tylko mówił co gdzie masz wsadzić :)

A ja myślałam, że Olek jest dżentelmenem.... echm
Proszę trzymać kciuki, dzisiaj o 17 Olo ma rtg:roll:

Posted

efra-husky napisał(a):
Mam pytanie do tych, którzy byli już na zlocie - czy do domku trzeba brać śpiwór?? No i co z kubeczkami, talerzami i sztućcami - zabierać ?? :roll:

Też mnie to ciekawi...

Posted

a dla tych pod namiotem wc i prysznice tez sa co? :lol: bo Olek mówił że jest ale wole się jeszcze upewnić :evil_lol:

Karolina i trzymam kciuki za Ola :kciuki:

Posted

Ciekawa jestem czy moja kasa za koszulke już doszła...:hmmmm:
A jak reagują wasze psy na młode psiaki które chcą się bawić....:eviltong: ?(bo moja jak zobaczy jakiegoś psa to chwile go/ją poobwą****e i zaraz błoga zabawa...a jak towarzysz ma dość to musi pokazać swoje piekne zębiska aby Perła przestała się z nim/nią bawić :roll: :evil_lol: .)

Posted

PaYooK napisał(a):
ELO!!!

czy kasa doszla nie wiem... ale jutro zostana wyslane do mnie koszulki :)

A kiedy będzie można wiedzieć czy doszła?;)
I mam pytanie jakie plany z powrotrm bo to tez trzeba planowac;)

Posted

Olek ja widziałam jak w zeszłym roku rozkłądałes namiot. PIekny widok.:evil_lol:

Widze, że komar wszystko sprawdził z PKS:lol:

Ludzie w namiocie maja kawałeczke do pięknych pryszniców- luksusy:p Marcino obiecałes mi umyć plecy:diabloti:

Posted

A to fajnie że są o to sie martwiłam :evil_lol: a płaci się coś za ten natrysk czy nie? :cool3: Olek mówił, że nie ale co jestem gdzies na polu namiotowym to się płaci :razz:

Posted

W zeszłym roku nic sie nie płaciło.
A co do tego jak psy reagują na szczeniaki to Kaja , pobawi sie ,ale bedzie chciała pokazać kim to ona nie jest :/ ,ale niegroxnie pobuczy i pokaze zab. Czarek szczeniaki raczej olewa totalnie

Posted

olekg18 napisał(a):
I tu sie z tobą zabciu nie zgodze .Ponieważ byłem swiadkiem jak 5 letni nieagresywny golden rozcioł szczeniaczkowi ucho!

Hej!

To taki nie do konca nie agresywny skoro szczeniakowi az ucho rozwalil:roll:Metka ustawia nie uzywajac zebow-masa jej wystarczy;)