Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Mimo wszystko wydaje mi sie, ze doszlismy do celu... A celem jest to, ze nasza dyskusja nie miala sensu:lol: Mialam cos napisać, ale strona mi 3 razy wygasła i juz mi się nie chce produkować...:roll: Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 DIanko to, że wygasła to taka małą kara za gadulstwo... Póki pamietam jesli ktoś ma ochote spędzić zlot w przyczepie jest taka mozliwość. ALe jak zrozumiałam Pay coś tam z prądem nie tak. Dopytam sie go jak sie zdzwonimy. Quote
olekg89 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Orzech,Dianka czy Wy Boga w sercu nie macie tylee stron nabić! A ja nie miałem neta :/ Bo coś sie stało i był gostek internetowy , i bał sie wejsc do mieszkania , bo cytuje"te psy tak dziwnie patrzą";/ Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Olek mam nadzieję, ze to bylo pytanie retoryczne:eviltong: Odpowiedzi nie chcesz znać:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Hmmm tak myśle i wymyśliłem ,że jestes Ateistką???? Jezeli tak to witaj w klubie :) Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 olekg18 napisał(a):Orzech,Dianka czy Wy Boga w sercu nie macie tylee stron nabić! A ja nie miałem neta :/ Bo coś sie stało i był gostek internetowy , i bał sie wejsc do mieszkania , bo cytuje"te psy tak dziwnie patrzą";/ Olek ja jestem ateista;) O widze, ze telepatia :P Moze wszyscy psiarze to ateisci :) Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jak jeszcze pare osob powie, ze sa ateistami to nam zamkna dgm :lol: Quote
zaba14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agga napisał(a):odejde co wy na to?:shake: Agguś kochana co TY wogole mówisz? :roll: Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 PAGAJ -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera Szamanka- czarna M-nick pod logo-tył adres serwera 1.Asiunia+1 osoba+2psy - domek(niepewne) 3.AggA+4 osoby+namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie-tył nazwa serwera 4.PaY-namiot+ koszulka 5.AnTu - namiot 6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006 7.Misiekesa + 1 osoba - namiot 8.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 9.carragan + 1 pies-domek 10.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach 11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot(niepewne) 12.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006 13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera 14. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 15Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006 16.Olekg18 + 2 psy-namiot 17.mosii+4 psy-namiot 18.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie, tył 4 OZDM 2006 19.AgaCzips + 1 pies - namiot 20.Agatha i CObra +3 psy - namiot 21.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot 22.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006 23.marmara_19 + 2 psy - namiot 24.gosica + osoba + 2 psy -namiot 25.rebellia+ pies+koszulka 26.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 27.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie( wielki znak ?) 28.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera 29.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 30.Diana14+1 pies+ domek nr 3 31. bigos+1 pies+namiot 32.Formica+1 osoba+ 2 psy+namiot 33.Bora+1 pies+namiot 34. Jotka+1 osoba+1 pies+domek nr 3+ koszulka czarna M-tylko tył logo+ koszulka czarna XL- logo ,nick na rękawie Jotka 35.*luthien* +1 pies+namiot 36.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006 37.jamnik+ domek nr3 + koszulka niebieska XL-nick na piersi-tył logo zlotu 38. Wfh85+1 pies+ domek nr 3 Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agga napisał(a):odejde co wy na to?:shake: Dobrze wiesz, ze te "chochliki" tylko do ciebie czuja respekt;) Bez ciebie bylby tu Babilon... czy tego chcesz?:razz: Quote
olekg89 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dziewczyny mam nowa ksywe dla orzecha A mianowicie Laskowy :D Agguś co ty pierdzielisz! Nigdzie nie odchodź Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Dobrze wiesz, ze te "chochliki" tylko do ciebie czuja respekt;) Bez ciebie bylby tu Babilon... czy tego chcesz?:razz: chochliki sa niedobre:mad: chochliki się doigrają. Będziecie grzeczni? Olek a jak odejde? Quote
olekg89 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jak odejdziesz to dostaniesz w dupe! Od nas wszystkich:) Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Poprosze o przetłumeczenie tej groźby. NO nie wiem bać się nie bać...:diabloti: :lol: Olek a co ty na to jak nie pojade na zlot co?Zaraz zobaczymy jak sie zacznie wkurzać.:p Quote
marmara_19 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 haha to Olek przyjedzie do Ciebie ze swoimi pittbullami;p;p haha i Cie nimi postraszy;/ aaaale zmeczona ejstem;/ chyba spac ide.. Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 olekg18 napisał(a):Dziewczyny mam nowa ksywe dla orzecha A mianowicie Laskowy :D Agguś co ty pierdzielisz! Nigdzie nie odchodź Zebym ja ci zaraz jakiejs ksywy nie wymyslil:mad: :evil_lol: chochliki sa niedobre:mad: chochliki się doigrają. Będziecie grzeczni? Olek a jak odejde? Agus obiecuje, ze olek bedzie grzeczny tylko nie zrob jakiejs glupoty:razz: A na zjezdzie to juz w ogole bedzie chodzil jak zegarek:lol: Quote
zaba14 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:o rany ale GADUŁY straszne prawda? :crazyeye: Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 orzech napisał(a): Agus obiecuje, ze olek bedzie grzeczny tylko nie zrob jakiejs glupoty:razz: A na zjezdzie to juz w ogole bedzie chodzil jak zegarek:lol: Orzeszku mnie sie zdaje, że z OLka nie da sie już zrobić grzecznego. On to ma we krwi. No ale jesli chcesz to popracuj nad nim. Na zjeździe powiadasz...heheh...Olek...:evil_lol: KOchani widze ze ludzie z domków nam ubuwają. Jak tylko pay wróći musi napisac kto jest w dwóch domkach.Bo tego mi chyba nie podał. Co do trzeciego znam skład na 100%. Quote
Recommended Posts