Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Ladna pogoda, ptaszki spiewaja itp. Aż tak z Toba źle? Przykro mi, ale musze złamać Ci serce:evil_lol: Jesteś nie w moim typie :grin: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Przedstawiam kolejna wrozbe zjazdowa;) Mam nadzieje, ze pani dianka mnie nie zastrzeli:evil_lol: No ale przeciez ostrzegalem ja, zeby nie zadzierala z mafia surykatek:roll: Od lewej: orzech, dianka i vega Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tomek:eviltong: ! Zaczynasz mi działaś na nerwy chłopcze:p Co to za paskudne ciuchy?! Bezguście z Ciebie:evil_lol: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No nie gadaj, przeciez ten sweter pod skora jest na wypasie:lol: (od armaniego):D Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):No nie gadaj, przeciez ten sweter pod skora jest na wypasie:lol: To sam się w taki ubierz:eviltong: Masz jeszcze jakies fantazje które chciałbys pokazac na tych słabo zmontowanych zdjeciach...:roll::evil_lol: ? Quote
kalina. Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 jechac, nie jechać, jechać, nie jechać.....ehhh sama nie wiem czy jechac na ten zlot(za rok napewno:)):-( . Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):To sam się w taki ubierz:eviltong: Masz jeszcze jakies fantazje które chciałbys pokazac na tych słabo zmontowanych zdjeciach...:roll::evil_lol: ? Pewnie, ze mam... tylko gorzej z czasem:lol: Ale obiecuje, ze jeszcze tu cos dorzuce :evil_lol: Niestety nie moge sie ubrac w ten sweterek bo jestem uczulony na moherek:eviltong: Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Pewnie, ze mam... tylko gorzej z czasem:lol: Ale obiecuje, ze jeszcze tu cos dorzuce :evil_lol: Niestety nie moge sie ubrac w ten sweterek bo jestem uczulony na moherek:eviltong: A wrzucaj co chcesz byle beze mnie i moich piesków:mad: Takiś wrażliwy, że moherku nie mozesz nosić...o jejku... kalina no nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz? Pewno, ze jechać:lol: Quote
kalina. Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 hmmm no to dobra JADE przeciez to nie daleko mnie:):)!!!Teraz mam kolejny dylemat z psem czy bez...:evil_lol: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):A wrzucaj co chcesz byle beze mnie i moich piesków:mad: Takiś wrażliwy, że moherku nie mozesz nosić...o jejku... kalina no nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz? Pewno, ze jechać:lol: Dianus nie moge ale dla ciebie sie poswiecilem: Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Dianus nie moge ale dla ciebie sie poswiecilem O boshe cóz za wyznania i poświecenie:evil_lol: Ale jak już mówiłam...za młody jesteś:eviltong: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):O boshe cóz za wyznania i poświecenie:evil_lol: Ale jak już mówiłam...za młody jesteś:eviltong: To bylo poswiecenie wylacznie przyjacielskie:eviltong: A ty odrazu sie rozmazylas... wszystko sprowadzasz tylko do jednego:lol: Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):To bylo poswiecenie wylacznie przyjacielskie:eviltong: A ty odrazu sie rozmazylas... wszystko sprowadzasz tylko do jednego:lol: Przyjacielskie? A kysz a kysz! Nigdy w życiu. Tyś moj wróg publiczny nr 1 :evil_lol: Do czego niby i co sprowadzam...:roll: ? Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):Przyjacielskie? A kysz a kysz! Nigdy w życiu. Tyś moj wróg publiczny nr 1 :evil_lol: Do czego niby i co sprowadzam...:roll: ? To ja wyciagam pierwszy do ciebie reke a ty co?!:shake: Teraz to nie wiesz z czym ci sie wszystko kojarzy?!:cool3: Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):To ja wyciagam pierwszy do ciebie reke a ty co?!:shake: Teraz to nie wiesz z czym ci sie wszystko kojarzy?!:cool3: Ty wyciągasz rękę?! A jakbym się topiła to byś mi kotwice rzucił tak jak Asiuni? No nie wiem z czym...oświeć mnie...:sg168: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):Ty wyciągasz rękę?! A jakbym się topiła to byś mi kotwice rzucił tak jak Asiuni? No nie wiem z czym...oświeć mnie...:sg168: Z ta kotwica jest tak: rzucilbym ja zeby skrocic wasze cierpienia, bo nie moglbym patrzec jak sie meczycie w tej wodzie;) A z tym oswieceniem hmm.. to moze ty mnie oswiec do czego jestem za mlody?:cool3: Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Oh jakiś Ty litościwy...zbytek łaski orzeszku... A po drugie to nie odpowiada się pytaniem na pytanie chopcyku:eviltong: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):Oh jakiś Ty litościwy...zbytek łaski orzeszku... A po drugie to nie odpowiada się pytaniem na pytanie chopcyku:eviltong: Oj a ty dalej nie chcesz zrozumiec... Moim pytaniem chcialem naprowadzic cie do odpowiedzi na twoje pytanie... Probuje cie dyskretnie oswiecic, ale moje starania ida na marne;) A z reszta... nie wazne :P Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Oj a ty dalej nie chcesz zrozumiec... Moim pytaniem chcialem naprowadzic cie do odpowiedzi na twoje pytanie... Probuje cie dyskretnie oswiecic, ale moje starania ida na marne;) No widzisz najwyraźniej jakaś niekumata jestem. Trzeba mi wszystko mówić dosłownie a nie owijac w bawełne....albo po prostu....za slabo się starasz:eviltong: I czemu w trakcie kiedy pisałam odp dopisałeś, ze "nie ważne" ? Boisz się kolejnych pytań:evil_lol: ? Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No widzisz najwyraźniej jakaś niekumata jestem. Trzeba mi wszystko mówić dosłownie a nie owijac w bawełne....albo po prostu....za slabo się starasz:eviltong: Myśle, ze ta pierwsza opcja jest bardziej prawdopodobna:lol: I czemu w trakcie kiedy pisałam odp dopisałeś, ze "nie ważne" ? Boisz się kolejnych pytań:evil_lol: ? Nie, po prostu z czystej sympatii, nie chcialem wprowadzic cie w zaklopotanie;) Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No widzisz...to po co ze mną gadasz skoro przyjmujesz ta pierwsza opcje? Nie będe Cie już narażać na takie cierpienia;) Wogóle to wykazujesz w swoich wypowiedziach ciekawe cechy. W jednym zdaniu "przywalasz łopatą", a w drugim jesteś "słodki do zażygania" blehhh co za facet...:shake: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No widzisz...to po co ze mną gadasz skoro przyjmujesz ta pierwsza opcje? Nie będe Cie już narażać na takie cierpienia Wiesz... skoro ciagle cos do mnie piszesz to wypada odpisac, zebys nie mowila, ze sie obrazam albo cus:lol: Wogóle to wykazujesz w swoich wypowiedziach ciekawe cechy. W jednym zdaniu "przywalasz łopatą", a w drugim jesteś "słodki do zażygania" blehhh co za facet...:shake: No widzisz... nie tylko kobieta zmienna jest:razz: Ale z ta lopata to chyba troszke przesadzasz...:roll: o cukrze nie wspomne :P Moze czasem zle odczytujesz moja nietypowa ironie :) Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No dobrze...to przeczytaj ten post, a od odpisania Cie zwalniam:lol: Zadowolony? A zamiast łopaty powinna być kotwica...wybacz:cool1: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Diana14 napisał(a):No dobrze...to przeczytaj ten post, a od odpisania Cie zwalniam:lol: Zadowolony? A zamiast łopaty powinna być kotwica...wybacz:cool1: Niby mnie zwalniasz od odpowiedzi, ale jednoczesnie zadajesz mi pytanie :shake: Domyslam sie, ze to celowa zaczepka :lol: Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a):Niby mnie zwalniasz od odpowiedzi, ale jednoczesnie zadajesz mi pytanie :shake: Domyslam sie, ze to celowa zaczepka :lol: Przepraszam już się poprawiam.Tak czy siak na pytanie nie odpowiedziałeś :> Celowa zaczepka? No a teraz "Przeczytaj ten post, a od odpisania Cie zwalniam." I Agga będzie szczęśliwsza i Ty też:evil_lol: Quote
Recommended Posts