Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzeszku a Ty masz coś w tej pustej łepetynce oprócz...malutkiego orzeszka:evil_lol: ? To było pytanie retoryczne...:cool1: Bo i tak wszyscy wiemy, ze nie:eviltong: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):orzeszku a Ty masz coś w tej pustej łepetynce oprócz...malutkiego orzeszka:evil_lol: ? To było pytanie retoryczne...:cool1: Bo i tak wszyscy wiemy, ze nie:eviltong: Hej! Hahahahahahaha chyba juz wiemy skad nick:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Guest Jamnik Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja nikogo nie naciągam! Mówiłem o ewentualnej ZRZUTCE! Jak trzeba, to moge sam kupić, tylko sie zastanawiam jak ja w swoich malutkich jamniczkowych łapkach to dotacham??? No ale jakoś se pewnikiem poradze. Sugerowałem po prostu żeby kilka osobników miało wspólny PIWOPÓJ. A nie kupować pojedynczo. Ale jak tam chcecie. Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jamnik napisał(a):Ja nikogo nie naciągam! Mówiłem o ewentualnej ZRZUTCE! Jak trzeba, to moge sam kupić, tylko sie zastanawiam jak ja w swoich malutkich jamniczkowych łapkach to dotacham??? No ale jakoś se pewnikiem poradze. Sugerowałem po prostu żeby kilka osobników miało wspólny PIWOPÓJ. A nie kupować pojedynczo. Ale jak tam chcecie. Hej! Ojjj no spokojnie;)dobry pomysl,tym bardziej ze sklep w Morsku jest dosc ekhmm ubogi:evil_lol: Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jamnik napisał(a):Ja nikogo nie naciągam! Mówiłem o ewentualnej ZRZUTCE! Jak trzeba, to moge sam kupić, tylko sie zastanawiam jak ja w swoich malutkich jamniczkowych łapkach to dotacham??? No ale jakoś se pewnikiem poradze. Sugerowałem po prostu żeby kilka osobników miało wspólny PIWOPÓJ. A nie kupować pojedynczo. Ale jak tam chcecie. jamniczku ja myśle, że piwosze bądą chetni. Tylko jak to donieśc na zlot? A tak wogole ciesze się, że jedziesz:razz: Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):orzeszku a Ty masz coś w tej pustej łepetynce oprócz...malutkiego orzeszka:evil_lol: ? To było pytanie retoryczne...:cool1: Bo i tak wszyscy wiemy, ze nie:eviltong: Oj mam, dlatego nie bede ciagna dalej tej nieprzecietnie blyskotliwej rozmowy:roll: Do widzenia:hand: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):Oj mam, dlatego nie bede ciagna dalej tej nieprzecietnie blyskotliwej rozmowy:roll: Do widzenia:hand: Dzięki Ci :modla: :modla: :modla: :modla: :roflt: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):Oj mam, dlatego nie bede ciagna dalej tej nieprzecietnie blyskotliwej rozmowy:roll: Do widzenia:hand: Hej! Orzeszek wymiekl:siara: Quote
kalina. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 gdzies tu czytałam że oprócz piwa jest też inny "płyn"nadajacy sie do picia...:p [:lol: ]... ja jedynie(narazie) lubiec piwo z posmakiem malina lub wisnia<lol> Quote
marmara_19 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 woooooooooooooda ma sie rozumiec:D:D ale to napoj tylko dla doroslych;p Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 UWAGA! DZIECI DZWONIŁAM DO WASZEGO TATY!!!! Powiedział, że jak wróci to się z wami rozmówi. Powiedział, że wasze zachowanie w stosunku do matki jest nie dopomyślenia. A teraz z innej beczki wiadomość od Pay dla ludzi z domku nr 3 czyli: 1. Dianka + osoba towarzyszaca 2. Jamnik 3.Jotka+ osoba towarzysząca. Trzeba będzie zapłacić wpisowe(zaliczkę) po 50 zł. Reszta na zlocie. Pay musi zapłacić zaliczkę. I teraz jest prośba do osób które już płaciły zaliczekę Pay. Niech sie któraś z osób do mnie na priv odezwie i poda mi to co Pay podawał wam potrzebne aby kase wpłacić. POdam to tym osobom., żeby już mogły wpłacac kase. CO by to szybko poszło. Z góry dziękuje.:evil_lol: Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 kalinaM napisał(a):Kiedy sie ma zapłacić za koszulki:hmmmm:?? CO do koszulek to jeszcze nie zostały zamówione. Pay czeka do 17.07 na zamówienie. Pożniej wyśle zamowienie do firmy. Jak wróci z wyjazdu to wszystko powie. Narazie dalej zbieramy zamowienia na koszulki. Rebbelia napisałąś ze chcesz koszulkę ale nie wiemy co na niej ma być. CHYba jej priv napisze :evil_lol: Quote
Usia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agga a ja sie ciebie pytałam czy mozna z przyczepa jechac do was ?? bo mi sie ten namiot z tymi bydlakami nie usmiecha ale jak nie bedzie mozna to i w namiocie bede Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Usia napisał(a):Agga a ja sie ciebie pytałam czy mozna z przyczepa jechac do was ?? bo mi sie ten namiot z tymi bydlakami nie usmiecha ale jak nie bedzie mozna to i w namiocie bede Usia ja myśle, że można.Jeszcze przyczepy żeśmy nie mieli ale ja myśle, że nie ma problemu. Jak tylko będe miała z pay kontakt to sie zapytam. CHop pojechała a jego komóra sieci nie podam nie ma tam zasięgu. Korzysta z komóry znajomej z dobrej sieci. KaRaTc dziękuje za priv z danymi. Zaraz wysyłam osobom z domku nr 3. Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Orzech własnie o psy mi chodzi z tym jeziorkiem :) :) Bo mogłby sobie popływac ,ale jak nie ma to nie ma :( Asik,dianka wstydzcie sie tak znęcałyscie się nad orzeszkiem laskowym ,ze sie na wasc obraził ,a teraz pewnie przechodzi załamanie nerwowe ;( jakie to smutne ah:( Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Olek moja kobieca intuicja mowi mi, że Orzeszek się tak szybko nie obraża. Orzech powiedz, że mam rację:razz: pay melduje, że ma sie dobrze na koloni... Przez telefon słyszałam jak pozdrawiały mnie dziewczyny z pokoju nr 3:crazyeye: :evil_lol:Ten ma tam dobrze:angryy: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agga napisał(a):pay melduje, że ma sie dobrze na koloni... Przez telefon słyszałam jak pozdrawiały mnie dziewczyny z pokoju nr 3:crazyeye: :evil_lol:Ten ma tam dobrze:angryy: ktoś tu jest zazdrosny:cool3: Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Odrazu zazdrosna. Trzeba mieć oczy szeroko otwarte:evil_lol: :mad: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agga napisał(a):Odrazu zazdrosna. Trzeba mieć oczy szeroko otwarte:evil_lol: :mad: Czasem jedno można przymrozyc:lol: z pokoju nr 3 to pewnie ciekawe nie sa, gorzej jakby z pokoju nr1:eviltong: :evil_lol: Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 KaRa_TC napisał(a):Czasem jedno można przymrozyc:lol: z pokoju nr 3 to pewnie ciekawe nie sa, gorzej jakby z pokoju nr1:eviltong: :evil_lol: Hahha kara ty mnie nie uspokajaj Na faceta trzeba miec oko. No o dziewczynach innych mi nie mowił:evil_lol: Panowie nasi na was tez będziemy miec oko na zlocie:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agga napisał(a): No o dziewczynach innych mi nie mowił:evil_lol: A żebyś bardziej zazdrosna nie była:lol: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Hej! Mamus myslisz ze tatus da nas "tresowac"?:eviltong: Wujku orzechu jeszcze jeszcze!bardzo lubie Twoje zdjecia:evil_lol: Quote
Recommended Posts