Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orzeszku a Ty masz coś w tej pustej łepetynce oprócz...malutkiego orzeszka:evil_lol: ? To było pytanie retoryczne...:cool1: Bo i tak wszyscy wiemy, ze nie:eviltong:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
orzeszku a Ty masz coś w tej pustej łepetynce oprócz...malutkiego orzeszka:evil_lol: ? To było pytanie retoryczne...:cool1: Bo i tak wszyscy wiemy, ze nie:eviltong:

Hej!

Hahahahahahaha chyba juz wiemy skad nick:lol::lol::lol::lol::lol:

Guest Jamnik
Posted

Ja nikogo nie naciągam! Mówiłem o ewentualnej ZRZUTCE! Jak trzeba, to moge sam kupić, tylko sie zastanawiam jak ja w swoich malutkich jamniczkowych łapkach to dotacham???
No ale jakoś se pewnikiem poradze. Sugerowałem po prostu żeby kilka osobników miało wspólny PIWOPÓJ. A nie kupować pojedynczo. Ale jak tam chcecie.

Posted

Jamnik napisał(a):
Ja nikogo nie naciągam! Mówiłem o ewentualnej ZRZUTCE! Jak trzeba, to moge sam kupić, tylko sie zastanawiam jak ja w swoich malutkich jamniczkowych łapkach to dotacham???
No ale jakoś se pewnikiem poradze. Sugerowałem po prostu żeby kilka osobników miało wspólny PIWOPÓJ. A nie kupować pojedynczo. Ale jak tam chcecie.

Hej!

Ojjj no spokojnie;)dobry pomysl,tym bardziej ze sklep w Morsku jest dosc ekhmm ubogi:evil_lol:

Posted

Jamnik napisał(a):

jamniczku ja myśle, że piwosze bądą chetni. Tylko jak to donieśc na zlot? A tak wogole ciesze się, że jedziesz:razz:

Posted

Diana14 napisał(a):

Oj mam, dlatego nie bede ciagna dalej tej nieprzecietnie blyskotliwej rozmowy:roll: Do widzenia:hand:

Posted

orzech napisał(a):
Oj mam, dlatego nie bede ciagna dalej tej nieprzecietnie blyskotliwej rozmowy:roll: Do widzenia:hand:

Dzięki Ci :modla: :modla: :modla: :modla: :roflt:

Posted

gdzies tu czytałam że oprócz piwa jest też inny "płyn"nadajacy sie do picia...:p [:lol: ]...

ja jedynie(narazie) lubiec piwo z posmakiem malina lub wisnia<lol>

Posted

UWAGA!

DZIECI DZWONIŁAM DO WASZEGO TATY!!!!

Powiedział, że jak wróci to się z wami rozmówi. Powiedział, że wasze zachowanie w stosunku do matki jest nie dopomyślenia.

A teraz z innej beczki wiadomość od Pay dla ludzi z domku nr 3 czyli:

1. Dianka + osoba towarzyszaca
2. Jamnik
3.Jotka+ osoba towarzysząca.

Trzeba będzie zapłacić wpisowe(zaliczkę) po 50 zł. Reszta na zlocie. Pay musi zapłacić zaliczkę.

I teraz jest prośba do osób które już płaciły zaliczekę Pay. Niech sie któraś z osób do mnie na priv odezwie i poda mi to co Pay podawał wam potrzebne aby kase wpłacić. POdam to tym osobom., żeby już mogły wpłacac kase. CO by to szybko poszło.

Z góry dziękuje.:evil_lol:

Posted

kalinaM napisał(a):
Kiedy sie ma zapłacić za koszulki:hmmmm:??

CO do koszulek to jeszcze nie zostały zamówione. Pay czeka do 17.07 na zamówienie. Pożniej wyśle zamowienie do firmy. Jak wróci z wyjazdu to wszystko powie. Narazie dalej zbieramy zamowienia na koszulki.

Rebbelia napisałąś ze chcesz koszulkę ale nie wiemy co na niej ma być. CHYba jej priv napisze :evil_lol:

Posted

Agga a ja sie ciebie pytałam czy mozna z przyczepa jechac do was ?? bo mi sie ten namiot z tymi bydlakami nie usmiecha ale jak nie bedzie mozna to i w namiocie bede

Posted

Usia napisał(a):
Agga a ja sie ciebie pytałam czy mozna z przyczepa jechac do was ?? bo mi sie ten namiot z tymi bydlakami nie usmiecha ale jak nie bedzie mozna to i w namiocie bede

Usia ja myśle, że można.Jeszcze przyczepy żeśmy nie mieli ale ja myśle, że nie ma problemu. Jak tylko będe miała z pay kontakt to sie zapytam. CHop pojechała a jego komóra sieci nie podam nie ma tam zasięgu. Korzysta z komóry znajomej z dobrej sieci.

KaRaTc dziękuje za priv z danymi.

Zaraz wysyłam osobom z domku nr 3.

Posted

Orzech własnie o psy mi chodzi z tym jeziorkiem :) :) Bo mogłby sobie popływac ,ale jak nie ma to nie ma :(
Asik,dianka wstydzcie sie tak znęcałyscie się nad orzeszkiem laskowym ,ze sie na wasc obraził ,a teraz pewnie przechodzi załamanie nerwowe ;( jakie to smutne ah:(

Posted

Olek moja kobieca intuicja mowi mi, że Orzeszek się tak szybko nie obraża.
Orzech powiedz, że mam rację:razz:

pay melduje, że ma sie dobrze na koloni... Przez telefon słyszałam jak pozdrawiały mnie dziewczyny z pokoju nr 3:crazyeye: :evil_lol:Ten ma tam dobrze:angryy:

Posted

Agga napisał(a):
pay melduje, że ma sie dobrze na koloni... Przez telefon słyszałam jak pozdrawiały mnie dziewczyny z pokoju nr 3:crazyeye: :evil_lol:Ten ma tam dobrze:angryy:

ktoś tu jest zazdrosny:cool3:

Posted

Agga napisał(a):
Odrazu zazdrosna. Trzeba mieć oczy szeroko otwarte:evil_lol: :mad:

Czasem jedno można przymrozyc:lol: z pokoju nr 3 to pewnie ciekawe nie sa, gorzej jakby z pokoju nr1:eviltong: :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Czasem jedno można przymrozyc:lol: z pokoju nr 3 to pewnie ciekawe nie sa, gorzej jakby z pokoju nr1:eviltong: :evil_lol:

Hahha kara ty mnie nie uspokajaj Na faceta trzeba miec oko. No o dziewczynach innych mi nie mowił:evil_lol:
Panowie nasi na was tez będziemy miec oko na zlocie:evil_lol: