Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Mamus myslisz ze tatus da nas "tresowac"?:eviltong: ja myślę, że macie dziewczynki problem:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pewnie że tatuś was tresować da, a jeszcze przy tym pomoże:evil_lol: Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jak ja tu jutro wieczorem wejde i będzie wiecej niż 4 strony napisane udusze:mad: Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Tutaj bedzie zapisane conajmniej 10 stron :) Ja i Asia o to zadbamy :) A moze nawet Dajanka nam pomoze :D Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agga napisał(a):jak ja tu jutro wieczorem wejde i będzie wiecej niż 4 strony napisane udusze:mad: Hej! Bede uduszona:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Haha Dajanka ma pełne ręce roboty z osrajmajtkami teraz:evil_lol: Ale z doskoku trochę będę:cool3: ;) Produkujcie się produkujcie:eviltong: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Chyba WAS:eviltong: A Ty surykatko się tak nie denerwuj:lol: To taki mały test wprowadzający był czy na zlocie wytrzymasz z nami:evil_lol: Ale widze, ze będzie Ci ciężko...oj ciezko:cool3: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):Chyba WAS:eviltong: chyba ich:lol: Diana14 napisał(a):A Ty surykatko się tak nie denerwuj:lol: To taki mały test wprowadzający był czy na zlocie wytrzymasz z nami:evil_lol: Ale widze, ze będzie Ci ciężko...oj ciezko:cool3: wujek sie chyba obrazil:shake: Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 asiunia napisał(a):wujek sie chyba obrazil:shake: eee no to co to za facet co się tak szybko obraza:cool1: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Diana14 napisał(a):eee no to co to za facet co się tak szybko obraza:cool1: surykatkaman:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wy skończcie już tyle gadać bo nam Aggunia krzywdę zrobi :) Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wy skończcie już tyle gadać bo nam Aggunia krzywdę zrobi :) Hej Agunia nas kofa:loveu::evil_lol: Quote
orzech Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Olek moja kobieca intuicja mowi mi, że Orzeszek się tak szybko nie obraża. Orzech powiedz, że mam rację:razz: Agus ty zawsze masz racje:lol: Tylko ja mam troche inny tryb zycia od was... Dop teraz usiadlem na kompa (3.27) i nie mam nawet z kim pogadac:roll: Diana14 napisał(a):Chyba WAS:eviltong: A Ty surykatko się tak nie denerwuj:lol: To taki mały test wprowadzający był czy na zlocie wytrzymasz z nami:evil_lol: Ale widze, ze będzie Ci ciężko...oj ciezko:cool3: A ta znowu zachowuje sie jak biedny piesek... Atakuje kiedy jest smiertelnie przerazona i nie ma innego wyjscia:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 orzech napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak pięknie :razz: A reszta dogomaniaków gdzie ;) :cool3:to Oluś i Orzech ...czy Asia i Dianka ;) Quote
asiunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak pięknie :razz: A reszta dogomaniaków gdzie ;) :cool3:to Oluś i Orzech ...czy Asia i Dianka ;) Hej! Orzech i Toffik:evil_lol: wujku wlaz o normalnej porze to bedziesz mial z kim gadac:eviltong: Quote
malawaszka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 hahahah zdjęcie idealne na koszulke zlotu :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Patrząc na to zdjecie u gory stwierdzam,że zlot powinien być dozwolony od lat 18:lol: :evil_lol: Quote
asiunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 malawaszka napisał(a):hahahah zdjęcie idealne na koszulke zlotu :evil_lol: Hej! Zlot degeneratow?:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jakich degeneratów,jakich degeneratów. się pytam Quote
Diana14 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 olekg18 napisał(a):To Orzech i Diana:D ha ha ha:cool1: orzech a Ty się znowu produkujesz i próbujesz zabłysnąć inteligencją...bezskutecznie jak dotąd Quote
Recommended Posts