goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Dobcia']Goldenko Negra doopka działa jak zadek u sarny-zawsze widzę, gdzie buszuje:cool3: wiquś może to nie narkomanizm... może maki po prostu ładnie pachną:razz::evil_lol: Nie, to raczej to o czym wspominała Wiq:evil_lol: A doopka jest niezła:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Nie, to raczej to o czym wspominała Wiq:evil_lol: A doopka jest niezła:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W końcu moja:cool3: no dobrze, w woli ścisłości, mojego psa:cool3: Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dobcia napisał(a):W końcu moja:cool3: no dobrze, w woli ścisłości, mojego psa:cool3: Proszę go pomiziać w tą przepiękną i cudną....................łapke!:loveu::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tyłeczek booooski :evil_lol: Czy to są te tereny spacerowe, które odwiedziłam z moim rudaskiem w styczniu, czy mnie wzrok myli ? ;) No jasne, że widzimy, jakbyśmy mogli nie widzieć... :siara: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Oczywiście łapeczki wymiziane:cool3::evil_lol: Dokładnie, to są te tereny, tylko teraz w zupełnie innej, zielonej szacie;) Miło, ze bażantek został zauważony:evil_lol: wstrętne, latające ptaszysko uciekło przed nami... ciekawe czemu....:p Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Witajcie:multi: Ale miałam dziś meczący dzień... rano schronisko i spacerki z pieskami, a teraz wróciłam z 2godz. wyprawy z Negrem;) Będzie dobrze, jak jutro będę mogła chodzić:evil_lol: Azuś dziś nie chciał iść ale po ogrodzie gonitwy były:loveu: ...na początek wiejski akcencik... ...i pod górkę górkę sobie darowałam, bo nie chciałam być posądzona o fotografowanie domów sławnych osób:roll: ...i z górki taki jestem ładny, i tak bardzo chce zjeść tego dobka zza płotu:cool1: i tak doszliśmy do pól... i wyostrzone źdźbła na tle dobeczka:p ;) Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 na tle Negra to nawet trawa wygląda jakoś tak inaczej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zdjęcia świetne, koza rządzi :cool3: Ah ten Żywiec, nie dość, że takie piękne tereny, to jeszcze różne sławy spotkać można :roll: A o spacerkach z żywieckimi psiakami nawet mi nie wspominaj, wybieram się już chyba od miesiąca za namową Hund i bubu i ciągle mi coś wypada, albo nie mam możliwości dojazdu :shake: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dobciu a jakie to sławy mieszkają koło Was?? :cool3: ja tam jak zwykle ani sarenki ani bażanta nie...........:roll: Quote
niunia32 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 świetne fotki :) ta mi się bardzo podoba :) :* pozdrawiamy Tajfuniasty i niunia Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Eria, ja myślałam, że z tej fotki nic nie będzie, a jednak te nasze aparaty nie są takie złe:cool3: Pinczerko byłam dopiero dwa razy, a następny raz pojadę dopiero w pierwszy weekend lipca... po sesji juz będę i całe 3 miesiące wakacji będą przede mną:multi: Tylko musze przetrwać najblizesz 18 dni wkuwania jakoś...:roll: Dojeżdzam rowerkiem:cool3: bo inaczej i tej porze nie dam rady... Od-Nowa, my to wszystkie zwierza spotykamy, prucz dzików całe szczeście;) A na tej ulicy ma domek Monika Brodka;) a ze akurat była w domu, to wolałam tak z aparatem nie biegać:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dobcia napisał(a): Pinczerko byłam dopiero dwa razy, a następny raz pojadę dopiero w pierwszy weekend lipca... po sesji juz będę i całe 3 miesiące wakacji będą przede mną:multi: Tylko musze przetrwać najblizesz 18 dni wkuwania jakoś...:roll: Dojeżdzam rowerkiem:cool3: bo inaczej i tej porze nie dam rady... Od-Nowa, my to wszystkie zwierza spotykamy, prucz dzików całe szczeście;) A na tej ulicy ma domek Monika Brodka;) a ze akurat była w domu, to wolałam tak z aparatem nie biegać:evil_lol: Ty zdolna dziewczyna jesteś, na pewno szybko się nauczysz :loveu: Monikę Brodkę podglądasz w domu?! No ładnie! :mad: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ty zdolna dziewczyna jesteś, na pewno szybko się nauczysz :loveu: Monikę Brodkę podglądasz w domu?! No ładnie! :mad: :evil_lol: Zobaczymy, czy tak szybko:razz: Nikogo nie podglądam, przypadkiem zauważyłam:eviltong: A jej suczka podgryzła kiedyś dobi nóżki....:cool1: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a co robiłaś stojąc przypadkiem na płocie z lornetką :evil_lol: :eviltong: no żartuje żartuje!! ale fajnie mieć kogoś znanego w okolicy :p my mamy dawną Mistrzynie Polski w ujeżdżeniu (dyscyplina w sporcie konnym*) jest moją idolką abbsolutnie!! i kupujemy ziemniaczku w tym samym sklepie .. a ja mdleje, zeby się choć otrzeć :evil_lol: albo jak się spotykamy na spacerze (ma gończego) z psem i wymienimy się zdaniami to sztywna stoje i wykrztusić nic z sensem nie moge.. jak na egzaminie... ale podejżewam,że sąsiedztwo Moniki Brodki jest innego rodzaju ciekawostką ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A ja mam Golców niedaleko :eviltong: Quote
goldenka245 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A mój tata zna dobrze ojca Brodki:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja mam Golców niedaleko :eviltong: Właśnie, właśnie, sporo tu mamy sław:cool3: goldenka245 napisał(a):A mój tata zna dobrze ojca Brodki:evil_lol: Mój też! Mój też! O, już mamy wspólnych znajomych:cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 o prosze ile sław!! a psy mają?? kto jeszcze?? załozymy klub nieśmiałych sąsiadów ;) Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Od-Nowa napisał(a):o prosze ile sław!! a psy mają?? kto jeszcze?? załozymy klub nieśmiałych sąsiadów ;) Najlepeij forum nieśmiałych sąsiadów, nie ma to jak robić dogo jeszcze większą konkurencje:cool3: Dziś jestem od 6.30 na nogach, więc zmykam nynać;) Dobranoc wszystkim! Quote
goldenka245 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dobcia napisał(a):Najlepeij forum nieśmiałych sąsiadów, nie ma to jak robić dogo jeszcze większą konkurencje:cool3: Dziś jestem od 6.30 na nogach, więc zmykam nynać;) Dobranoc wszystkim! Dobranoc!:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a wracając do tematu gwiazd, to mama Brodki uczyła moją mamę j.polskiego ;):evil_lol::evil_lol: Hihi! Same sławy tu mamy! :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dobciu znów do was przybywam lekko spóźniona jak to zwykle ja i podziwiam fotencje twojego dobermanowego cuda :loveu: ! Dlaczego on jest taki cudowny? :loveu: Quote
Recommended Posts