Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny;)

Cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia. Nie ja je robiłam, mnie się nie chciało nosić aparatu:evil_lol:
dwa tygodnie w górach, z plecakiem niewiele lżejszym niż ja... na aparat miejsca nie miałam:razz:
Czy mam więcej.... właściwie... tylko jakiś 2 tysiące:evil_lol:
Jak w przyszłym tygodniu będę mieć troszkę więcej czasu, to jeszcze jakieś pokarzę;)

:roll:jakoś nie mogę przeprosić się z aparatem...
zdjęcie Hasanka, takie różne domowe, brat robił;)

:evil_lol:

Ina dziękuję za wspaniały spacerek:loveu:
Phebka tak ładnie od wujka Negrusia nauczyła się kopać:loveu: Byłby z niej dumny...:-(

Rudziu nie przepraszaj, wklejej linki kiedy chcesz!
...biedny maluszek.... co za człowiek....:shake:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik strasznie wzruszający...zdjęcie z królikiem powala na kolana...
Negruś być wspaniałym i pięknym psem :loveu:

Żałuję, że nie poznałam go na żywo...ale mam nadzieję, że kiedyś będzie mi to dane...tam na górze...

3maj się kochana :loveu:

Posted

A ja tu przybiegłam po zobaczeniu opisu na GG o jakimś tajemniczym radosnym oczekiwaniu i tak mi się to oczekiwanie radosne...z nowym psem skojarzyło ??? Słusznie ?? :)

Posted

Nic się nie ukryje przed cioteczkami:cool3::cool3::cool3::lol::lol::lol:

:multi::multi::multi::multi::multi:

Ota ta "księżniczka na podusiach" ze szlachetnej rasy kieleckiej (:evil_lol:) od dziś zamieszkała u mnie:loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/148818-SZCZENIAE-TA-Z-KIELC-Prosimy-o-pomoc-dla-nich-Potrzebne-DT/page41

I zmęczona panienka po długiej podróży:loveu: Przepraszam za takie marne zdjęcie z komórki, ale aparat mam niestety w domu..

Dlaczego Morka? Od pewnego czasu już przeglądałam ogłoszenia i... czułam, że nadszedł czas by znów pokochać psiaka, bo z tą straszną pustką nie można się było pogodzic... Wahałam się długo, ale kiedy od Rudzi dostałam informacje o Morce.... te oczy i sznaucerkowa uroda zrobiły swoje, no i jest:loveu: Dzięki cioteczki za pomoc, transport i w ogóle za wszystko!!!:loveu::lol:

Gdyby Negruś żył, byłby teraz ze mną. Specjalnie przed wakacjami zmieniłam mieszkanie na takie, w którym można mieć psa, by mieć Go ze sobą... ale inaczej się to wszytko ułożyło...

Morka jest młodziutka, wesoła ale co do mężczyzn zachowuje dystans... ot takie podstawowe spostrzeżenia już z mieszkania;) Kolega choć został obdarzony widokiem machającego ogonka, to nie dostąpił jak na razie zaszczytu pogłaskania małej. Ale będziemy nad tym pracować;)
Ładnie chodzi na smyczy, a teraz co kilka chwil przychodzi się połasić i poprzytulać:loveu:
I jak tu się nie zakochać od pierwszego wejrzenia?:loveu::lol: A poza tym wyraźnie interesuje ją bliższe poznanie chomika:evil_lol:

To na razie tyle z pierwszych naszych wspólnych chwil, ciąg dalszy nastąpi niebawem;)

Tylko uporam się z tą nauką... nie miał student problemów... poszedł na drógi kierunek....:evil_lol::diabloti:;)

Posted

Cieszę się, że Morka trafiła do Ciebie :loveu: Jest kochaną sunią i gdybym nie miała żadnego psa u siebie w domu lub miała bym większe mieszkania to myślę, że intensywnie zastanawiałabym się nad jej adopcją.
Jest straszną przylepą i pieszczochą co zdążyłaś już zauważyć.
Czekamy na więcej fot szczęśliwej Morki :loveu:!

Posted

gratulacje! :)
na pewno pomoże Ci uporać się ze stratą... no i kolejny psiak uratowany :)
wybór dość.. oryginalny, nie powiem ;)
powodzenia :) (i czekam na dużo zdjęć!:P)

aaa... jaki kolejny kierunek wybrałaś? :cool3:

Posted

wpadłam sprawdzić co u księżniczki :diabloti: :loveu:

ogromnie się cieszę,że mała trafiła na tak cudowny domek! :multi:
zdążyłam się z nią dziś nawet pożegnać i wymiziać przed samą podróżą, zadowolona była bardzo :loveu: