Dobcia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Cześć dziewczyny;) Cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia. Nie ja je robiłam, mnie się nie chciało nosić aparatu:evil_lol: dwa tygodnie w górach, z plecakiem niewiele lżejszym niż ja... na aparat miejsca nie miałam:razz: Czy mam więcej.... właściwie... tylko jakiś 2 tysiące:evil_lol: Jak w przyszłym tygodniu będę mieć troszkę więcej czasu, to jeszcze jakieś pokarzę;) :roll:jakoś nie mogę przeprosić się z aparatem... zdjęcie Hasanka, takie różne domowe, brat robił;) :evil_lol: Ina dziękuję za wspaniały spacerek:loveu: Phebka tak ładnie od wujka Negrusia nauczyła się kopać:loveu: Byłby z niej dumny...:-( Rudziu nie przepraszaj, wklejej linki kiedy chcesz! ...biedny maluszek.... co za człowiek....:shake: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://i35.tinypic.com/2hh14i9.jpg nosek do noska a nuz da kiołboska ;-) witaj kochana ...to dawaj te 2 tys ..bedziemy sie zachwycac ;-) Quote
Tina.Sara Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://i34.tinypic.com/2qwk94h.jpg nochal :loveu: Quote
Rinuś Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Filmik strasznie wzruszający...zdjęcie z królikiem powala na kolana... Negruś być wspaniałym i pięknym psem :loveu: Żałuję, że nie poznałam go na żywo...ale mam nadzieję, że kiedyś będzie mi to dane...tam na górze... 3maj się kochana :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Hasanek zbiera miód z wszystkich domowych serc!! chyba to złoty okres jego życia ;-) hehe no i dobrze, trzeba porozpuszczać czasem :-) Quote
Od-Nowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dobciu! będę w Krakowie na początku grudnia! musimy się spotkać!! a w sprawie pewnego Franciszka ;-) pomogę!! wielka buźka Ci za to :-) Quote
anetta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ależ piękne krajobrazy :loveu::loveu: I łowce i kunie :loveu: Jak on prooosi ładnie "Noo daaaja kawałek" :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dobcia poszedł do Ciebie mail bo pw nie mogłam wysłać :( Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 to jeszcze i tu zostawię zaproszenie :-) zapraszam serdecznie na PSIO - KOCI olbrzymi bazarek!! na Kieleckie bezdomniaki http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-ROGZ-karlie-KONG-kubk-iRC-karmy-FRISBEE-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09 Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziendoberek przyszłam powiedziec ;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zapraszam na bazarek dla kieleckich bezdomniaków :) http://www.dogomania.pl/threads/174694-Ostatnie-kartki-A-wiAE-teczne-do-5-12-na-kieleckie-bezdomniaki-ZAPRASZAM?p=13602464#post13602464 Quote
Od-Nowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pozamiatam przed nowymi wieściami... :-) Quote
eria Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A ja tu przybiegłam po zobaczeniu opisu na GG o jakimś tajemniczym radosnym oczekiwaniu i tak mi się to oczekiwanie radosne...z nowym psem skojarzyło ??? Słusznie ?? :) Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ram pa ram pam... pam ram pam....:cool3::cool3::cool3::p:lol::loveu::cool3::razz:;):lol::p:p Quote
Kashdog Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dopiszę się do galerii :cool3: I powiem tylko, że dokonałaś świetnego wyboru :diabloti: Quote
Dobcia Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nic się nie ukryje przed cioteczkami:cool3::cool3::cool3::lol::lol::lol: :multi::multi::multi::multi::multi: Ota ta "księżniczka na podusiach" ze szlachetnej rasy kieleckiej (:evil_lol:) od dziś zamieszkała u mnie:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/148818-SZCZENIAE-TA-Z-KIELC-Prosimy-o-pomoc-dla-nich-Potrzebne-DT/page41 I zmęczona panienka po długiej podróży:loveu: Przepraszam za takie marne zdjęcie z komórki, ale aparat mam niestety w domu.. Dlaczego Morka? Od pewnego czasu już przeglądałam ogłoszenia i... czułam, że nadszedł czas by znów pokochać psiaka, bo z tą straszną pustką nie można się było pogodzic... Wahałam się długo, ale kiedy od Rudzi dostałam informacje o Morce.... te oczy i sznaucerkowa uroda zrobiły swoje, no i jest:loveu: Dzięki cioteczki za pomoc, transport i w ogóle za wszystko!!!:loveu::lol: Gdyby Negruś żył, byłby teraz ze mną. Specjalnie przed wakacjami zmieniłam mieszkanie na takie, w którym można mieć psa, by mieć Go ze sobą... ale inaczej się to wszytko ułożyło... Morka jest młodziutka, wesoła ale co do mężczyzn zachowuje dystans... ot takie podstawowe spostrzeżenia już z mieszkania;) Kolega choć został obdarzony widokiem machającego ogonka, to nie dostąpił jak na razie zaszczytu pogłaskania małej. Ale będziemy nad tym pracować;) Ładnie chodzi na smyczy, a teraz co kilka chwil przychodzi się połasić i poprzytulać:loveu: I jak tu się nie zakochać od pierwszego wejrzenia?:loveu::lol: A poza tym wyraźnie interesuje ją bliższe poznanie chomika:evil_lol: To na razie tyle z pierwszych naszych wspólnych chwil, ciąg dalszy nastąpi niebawem;) Tylko uporam się z tą nauką... nie miał student problemów... poszedł na drógi kierunek....:evil_lol::diabloti:;) Quote
Kashdog Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cieszę się, że Morka trafiła do Ciebie :loveu: Jest kochaną sunią i gdybym nie miała żadnego psa u siebie w domu lub miała bym większe mieszkania to myślę, że intensywnie zastanawiałabym się nad jej adopcją. Jest straszną przylepą i pieszczochą co zdążyłaś już zauważyć. Czekamy na więcej fot szczęśliwej Morki :loveu:! Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 jejku jaka śliczna mordka :loveu: :loveu: gratulacje :multi: Quote
wiq Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 gratulacje! :) na pewno pomoże Ci uporać się ze stratą... no i kolejny psiak uratowany :) wybór dość.. oryginalny, nie powiem ;) powodzenia :) (i czekam na dużo zdjęć!:P) aaa... jaki kolejny kierunek wybrałaś? :cool3: Quote
ewelinka_m Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wpadłam sprawdzić co u księżniczki :diabloti: :loveu: ogromnie się cieszę,że mała trafiła na tak cudowny domek! :multi: zdążyłam się z nią dziś nawet pożegnać i wymiziać przed samą podróżą, zadowolona była bardzo :loveu: Quote
Recommended Posts