Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiq napisał(a):
dziwny pies, żeby miasto wolał od wsi.. ;)

mała nie ogarniała tej przestrzeni, mimo braku smyczy w ogrodzie trzymała się przez pierwsze dni blisko panci;) Ale na pewno jeszcze się wyrobi:lol:

Marta_Ares napisał(a):
niesamowita ona jest:loveu: :loveu: :loveu:

http://i49.tinypic.com/jpfwn4.jpg
piekna!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

wiem...:cool3:

Martens napisał(a):
Oooo :iloveu:

Widzę, że coś mnie ominęło ;) Dziewczynka jest piękna i niepowtarzalna :)
Chyba nie miałaś jeszcze suni? Widzisz różnicę w charakterze? ;)

Miałam, kiedy byłam dużo młodsza;)
Nie da się Morki za bardzo porównac do Negrusia, Azusia czy nawet Haska, bo to zupełnie inny typ psa;) Zero terytorializmu, nieufności... Moreczka jest taka wesoła, otwarta, łagodna:loveu:
Raczej wydaje mi się, że to zależy od charakteru, nie od płci;)

Od-Nowa napisał(a):
no Mama chyba bardzo płacze,że Morka już wyjechała co?
:-) cudna jest niemożliwie

chyba to jednak przeżyje:evil_lol:
ale na prawdę, z rodzinki jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się, że przyjmą Morkę aż tak dobrze :)

eria napisał(a):
http://i47.tinypic.com/o0uzuo.jpg
no miny Foksika strzela !! ogromne podobieństwo!

tez je widzę! może rodzina...:cool3:

Cavy napisał(a):

witaj u nas!!!:multi:

sota36 napisał(a):
wpadamy do Was juz powoli w nastroju sylwestrowym, by zyczyc Wam lepszego roku!!!!!!

My również życzymy wszystkiego dobrego w Nowym, 2010 roku!!!

zuzolandia napisał(a):
Witamy sie w tę jasną mrożną noc ;-)

Witam:loveu:

a ponieważ My jutro jedziemy sobie w góry, to chciałam Wam już złożyc życzenia noworoczne:)

Życzę Wam wszystkiego dobrego na Nowy Rok!!!
Aby był lepszy od poprzedniego!!!
I samych radości z czworonożnych przyjaciół!!!:loveu:

Posted

Witajcie!!!:multi:

Od razu na wstępie przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale mam strasznie dużo pracy między innymi z pracą magisterską. Fajnie było prowadzić badania, a teraz kiedy trzeba to wszystko porządkować, przeliczać, wyliczać... masakra:evil_lol:
Dziękuję, że mimo to do nas zaglądacie:loveu:

U Moreczki wszystko w jak najlepszym porządku:loveu: Sunia jest taka kochana i bystra, prawie każdego dnia zaskakuje mnie czymś nowym. Ma niezwykłe wyczucie sytuacji, w mig wyłapuje nastroje ludzi i bardzo szybko nauczyła się na co i kogo może sobie pozwolić.
Na spacerach poznajemy bardzo dużo psiarzy, Moreczka ma już swoich ulubionych psich znajomych. Szczególnie lubi szalec z kilkumiesięcznym szczeniaczkiem owczarka niemieckiego - zawsze wykańcza malucha już i tak większego od niej:razz:
...i szczeka:cool3: Co prawda tylko w czasie zabawy, albo jak jakiś pies na nią warczy lub szczeka, bo tak poza tym jest bardzo cichutka:loveu:
I o ile z początku mieliśmy pewne problemy z zostawianiem jej samej, bo zawsze musiała miec coś do gryzienia, tak teraz bez żadnych sprzeciwów zostaje sama.

a co do zdjęc, to na stanie w komputerze mam tylko fotki Haska ze świat jeszcze;)

...wystarczyło niewiele czasu, żebym tak polbiła lustrzankę, że teraz zdjecia z mojej cyfróweczki jakoś tak szaro się prezentują:razz:

Posted

Eria a że szczeka to niby czemu nie, ja nigdy nie zapomnę tego dnia kiedy moja Biana po roku milczenia w końcu zaszczekała - nie ma nic piękniejszego niż głosik jej drącego się ryjka - a rozszczekała się mała że hoho ;)

Posted

[quote name='Kashdog']No wreszcie jesteście
Bardzo cieszę się, że w Sylwka nie było problemu
A no i Hasek piękny

Hej:loveu:
Też się cieszę, że Moreczka to nie typ panikary, ale hihihi na widok szczotki ucieka:p
Także mamy nad czym pracować cały czas;)

[quote name='anetta']Mord butli hihihihih

Super że Morka zostaje już bez problemu sama.

cały Hasek:diabloti:

ojjj Aneta, nawet nie wiesz jak mnie to cieszy:) Coraz fajniejsza to moja Moreczka, tak szybko się uczy:loveu:

[quote name='Rudzia-Bianca']Witajcie w Nowym Roku Wszystkiego co najpiękniejsze żeby się Wam spełniło

Bardzo, bardzo dziękujemy!!!:lol:

[quote name='zuzolandia']http://i48.tinypic.com/v7z0v9.jpg

haaa dajcie w koncu cosik do zarełka hihihhi

witamy i pozdrawiamy

niech sobie złapie....:evil_lol:

[quote name='Rudzia-Bianca']Moreczki zdjąteczko choć jedno prosimy

już.... już....:cool3:

[quote name='eria']Jak ja lubię czytać takie dobre wieści,że sama zostaje grzecznie,że się bawi , no,że szczeka to może nie hihihi

a ja lubię takie rzeczy pisać:)
ino jeszcze sobie pracujemy teraz ze szczotką - Moreczka nie jest miłośniczką czesania oraz staram się ją przyzwyczaić do autobusów/tramwajów. Jak już wsiądzie jest bardzo grzeczna, ale z własnej woli nie wejdzie;)

[quote name='Rudzia-Bianca']Eria a że szczeka to niby czemu nie, ja nigdy nie zapomnę tego dnia kiedy moja Biana po roku milczenia w końcu zaszczekała - nie ma nic piękniejszego niż głosik jej drącego się ryjka - a rozszczekała się mała że hoho

To musisała byc piękna chwila:)
Moreczka nie jest hałaśliwa, nie szczeka zbyt często, ale wydaje z siebie całe mnóstwo innych dźwięków, pisków i pomruków:lol:

[quote name='Pusiakowa']Przywiało mnie tu do was.
Morka jest przepiękna. no i Hasan też.

Witaj u nas!!!:multi:
Dziękujemy:loveu:

A u mnie niestety nadal bez zmian, czasu brak i nauki mam strasznie dużo i tak jeszcze dłuuugo.... a na studiach sesja... masakra:p

Pozdrawiamy z mroźnego Krakowa!:)