Martens Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Oooo :iloveu: Widzę, że coś mnie ominęło ;) Dziewczynka jest piękna i niepowtarzalna :) Chyba nie miałaś jeszcze suni? Widzisz różnicę w charakterze? ;) Quote
Od-Nowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 no Mama chyba bardzo płacze,że Morka już wyjechała co? :-) cudna jest niemożliwie Quote
eria Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [url]http://i47.tinypic.com/o0uzuo.jpg[/url] no miny Foksika strzela !! ogromne podobieństwo! Quote
Cavy Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 http://i47.tinypic.com/o0uzuo.jpg Minka super! :D :D Quote
sota36 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 wpadamy do Was juz powoli w nastroju sylwestrowym, by zyczyc Wam lepszego roku!!!!!! Quote
zuzolandia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy sie w tę jasną mrożną noc ;-) Quote
Dobcia Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 wiq napisał(a):dziwny pies, żeby miasto wolał od wsi.. ;) mała nie ogarniała tej przestrzeni, mimo braku smyczy w ogrodzie trzymała się przez pierwsze dni blisko panci;) Ale na pewno jeszcze się wyrobi:lol: Marta_Ares napisał(a):niesamowita ona jest:loveu: :loveu: :loveu: http://i49.tinypic.com/jpfwn4.jpg piekna!!!!:loveu: :loveu: :loveu: wiem...:cool3: Martens napisał(a):Oooo :iloveu: Widzę, że coś mnie ominęło ;) Dziewczynka jest piękna i niepowtarzalna :) Chyba nie miałaś jeszcze suni? Widzisz różnicę w charakterze? ;) Miałam, kiedy byłam dużo młodsza;) Nie da się Morki za bardzo porównac do Negrusia, Azusia czy nawet Haska, bo to zupełnie inny typ psa;) Zero terytorializmu, nieufności... Moreczka jest taka wesoła, otwarta, łagodna:loveu: Raczej wydaje mi się, że to zależy od charakteru, nie od płci;) Od-Nowa napisał(a):no Mama chyba bardzo płacze,że Morka już wyjechała co? :-) cudna jest niemożliwie chyba to jednak przeżyje:evil_lol: ale na prawdę, z rodzinki jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się, że przyjmą Morkę aż tak dobrze :) eria napisał(a):http://i47.tinypic.com/o0uzuo.jpg no miny Foksika strzela !! ogromne podobieństwo! tez je widzę! może rodzina...:cool3: Cavy napisał(a):http://i47.tinypic.com/o0uzuo.jpg Minka super! :D :D witaj u nas!!!:multi: sota36 napisał(a):wpadamy do Was juz powoli w nastroju sylwestrowym, by zyczyc Wam lepszego roku!!!!!! My również życzymy wszystkiego dobrego w Nowym, 2010 roku!!! zuzolandia napisał(a):Witamy sie w tę jasną mrożną noc ;-) Witam:loveu: a ponieważ My jutro jedziemy sobie w góry, to chciałam Wam już złożyc życzenia noworoczne:) Życzę Wam wszystkiego dobrego na Nowy Rok!!! Aby był lepszy od poprzedniego!!! I samych radości z czworonożnych przyjaciół!!!:loveu: Quote
Martens Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 I ja życzę szczęsliwego Nowego Roku :) Quote
ewelinka_m Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ależ cudne Moreczkowe zdjęcia! również życzę wspaniałego, szczęśliwego nadchodzącego roku! coby marzenia Wam sie wszystkie pospełniały ;) Quote
Kashdog Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Widzę, że Morka nam wyładniała :loveu: Życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku, pociechy z Morki i wszystkiego czego tylko sobie życzysz :cool3::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='zuzolandia']Noworoczne buziaki przesyłam ;-) I my sie dolaczamy na Nowy Rok i nie tylko! Jadziu - lepszego roku!!!! Quote
anetta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ależ ona jest śliczna :loveu: uchi ma fantastyczne! Jaką ma sierść? Wygląda na szorstką. Bawcie się dobrze :multi: Najlepszego!! Quote
zuzolandia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hello ...czy beda foty w nowym roku? ;-) hihihih buziaczki kochana ;-) Quote
Dobcia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Witajcie!!!:multi: Od razu na wstępie przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale mam strasznie dużo pracy między innymi z pracą magisterską. Fajnie było prowadzić badania, a teraz kiedy trzeba to wszystko porządkować, przeliczać, wyliczać... masakra:evil_lol: Dziękuję, że mimo to do nas zaglądacie:loveu: U Moreczki wszystko w jak najlepszym porządku:loveu: Sunia jest taka kochana i bystra, prawie każdego dnia zaskakuje mnie czymś nowym. Ma niezwykłe wyczucie sytuacji, w mig wyłapuje nastroje ludzi i bardzo szybko nauczyła się na co i kogo może sobie pozwolić. Na spacerach poznajemy bardzo dużo psiarzy, Moreczka ma już swoich ulubionych psich znajomych. Szczególnie lubi szalec z kilkumiesięcznym szczeniaczkiem owczarka niemieckiego - zawsze wykańcza malucha już i tak większego od niej:razz: ...i szczeka:cool3: Co prawda tylko w czasie zabawy, albo jak jakiś pies na nią warczy lub szczeka, bo tak poza tym jest bardzo cichutka:loveu: I o ile z początku mieliśmy pewne problemy z zostawianiem jej samej, bo zawsze musiała miec coś do gryzienia, tak teraz bez żadnych sprzeciwów zostaje sama. a co do zdjęc, to na stanie w komputerze mam tylko fotki Haska ze świat jeszcze;) ...wystarczyło niewiele czasu, żebym tak polbiła lustrzankę, że teraz zdjecia z mojej cyfróweczki jakoś tak szaro się prezentują:razz: Quote
Kashdog Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No wreszcie jesteście :multi: Bardzo cieszę się, że w Sylwka nie było problemu :) A no i Hasek piękny :loveu: Quote
anetta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mord butli hihihihih Super że Morka zostaje już bez problemu sama. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witajcie w Nowym Roku :) Wszystkiego co najpiękniejsze żeby się Wam spełniło :) Quote
zuzolandia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://i48.tinypic.com/v7z0v9.jpg haaa dajcie w koncu cosik do zarełka ;-) hihihhi witamy i pozdrawiamy ;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Moreczki zdjąteczko choć jedno prosimy ;) Quote
eria Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jak ja lubię czytać takie dobre wieści,że sama zostaje grzecznie,że się bawi , no,że szczeka to może nie hihihi :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Eria a że szczeka to niby czemu nie, ja nigdy nie zapomnę tego dnia kiedy moja Biana po roku milczenia w końcu zaszczekała - nie ma nic piękniejszego niż głosik jej drącego się ryjka - a rozszczekała się mała że hoho ;) Quote
Pusiakowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Przywiało mnie tu do was. :) Morka jest przepiękna. :loveu: no i Hasan też. ;) Quote
Dobcia Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Kashdog']No wreszcie jesteście Bardzo cieszę się, że w Sylwka nie było problemu A no i Hasek piękny Hej:loveu: Też się cieszę, że Moreczka to nie typ panikary, ale hihihi na widok szczotki ucieka:p Także mamy nad czym pracować cały czas;) [quote name='anetta']Mord butli hihihihih Super że Morka zostaje już bez problemu sama. cały Hasek:diabloti: ojjj Aneta, nawet nie wiesz jak mnie to cieszy:) Coraz fajniejsza to moja Moreczka, tak szybko się uczy:loveu: [quote name='Rudzia-Bianca']Witajcie w Nowym Roku Wszystkiego co najpiękniejsze żeby się Wam spełniło Bardzo, bardzo dziękujemy!!!:lol: [quote name='zuzolandia']http://i48.tinypic.com/v7z0v9.jpg haaa dajcie w koncu cosik do zarełka hihihhi witamy i pozdrawiamy niech sobie złapie....:evil_lol: [quote name='Rudzia-Bianca']Moreczki zdjąteczko choć jedno prosimy już.... już....:cool3: [quote name='eria']Jak ja lubię czytać takie dobre wieści,że sama zostaje grzecznie,że się bawi , no,że szczeka to może nie hihihi a ja lubię takie rzeczy pisać:) ino jeszcze sobie pracujemy teraz ze szczotką - Moreczka nie jest miłośniczką czesania oraz staram się ją przyzwyczaić do autobusów/tramwajów. Jak już wsiądzie jest bardzo grzeczna, ale z własnej woli nie wejdzie;) [quote name='Rudzia-Bianca']Eria a że szczeka to niby czemu nie, ja nigdy nie zapomnę tego dnia kiedy moja Biana po roku milczenia w końcu zaszczekała - nie ma nic piękniejszego niż głosik jej drącego się ryjka - a rozszczekała się mała że hoho To musisała byc piękna chwila:) Moreczka nie jest hałaśliwa, nie szczeka zbyt często, ale wydaje z siebie całe mnóstwo innych dźwięków, pisków i pomruków:lol: [quote name='Pusiakowa']Przywiało mnie tu do was. Morka jest przepiękna. no i Hasan też. Witaj u nas!!!:multi: Dziękujemy:loveu: A u mnie niestety nadal bez zmian, czasu brak i nauki mam strasznie dużo i tak jeszcze dłuuugo.... a na studiach sesja... masakra:p Pozdrawiamy z mroźnego Krakowa!:) Quote
Recommended Posts