Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Nie miałam pojęcia że taki dramat się rozgrywał :-( Przez jakiś czas w ogóle nie zaglądałam na blożki.
Serdecznie Ci współczuję :-( :placz:
Dla Negra [']

Dobrze mówicie dziewczyny, 2 psy to minimum....Gdyby nie uszaty to nie wiem.....

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Dobciu, nie wiem, czy nas kojarzysz, bo dawno nie chodziłam po galeriach. Przesylamy z Bezą pozytywne wibracje i wierzę, że czas zagoi rany :calus:.

Posted

A jak nie ma się drugiego psa w domu to trzeba jak najszybciej pomóc jakiejś bidzie to też pomaga , zwłaszcza jak bida wymagająca nakładów czasowych bo jest psem dzikim , niejadkiem itp nie ma czasu człowiek o niczym myśleć :cool3:

Aż trudno uwierzyć że to już dwa tygodnie :shake:
Negrusiu ['] pamiętamy o Tobie

A czy mogę malutko spamnąć sobie -właśnie dla bid-zpraszam na bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/f99/18-filmow-1-cd-na-kieleckie-psiaki-do-30-10-pomozmy-im-przetrwac-zime-149090/

http://www.dogomania.pl/forum/f99/jedyne-takie-na-dogo-hand-made-kartki-na-kielce-do-26-10-zapraszam-149225/#post13183877

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='eria']dokładnie... Po śmierci Kreona tak samo uważam...Gdybym nagle została niespodziewanie całkiem sama w pustym domu......Ale jest na szczęście ta mała pocieszka!

dom bez psa jest niezwykle pusty...
ale jeden pies drugiego nigdy nie zastąpi, bo każdy jest inny i wyjątkowy...

[quote name='Marta_Ares']sliczny Hasan:loveu:

Podobnie jak Wy nie wyobrazam sobie, tej pustki, po uspieniu Boulego...:-(
Zostal moj wariat, ktory swoja obecnoscia dawal niesamowite wsparcie.

Trzymaj sie Jadziu:calus:

Hasan wczoraj zrobił coś jak dla mnie niezwykłego.... położył mi swą wielką głowę na kolanach tak, jak zawsze robił to Negruś... sam nigdy w ten sposób się nie zachowywał...

Dobrze wiem Marta, o czym mówisz;)

[quote name='wiq']ano dlatego dobrze mieć ze 2 psy przynajmniej ;)
tak z egoistycznego punktu widzenia, to łagodzi uczucie pustki...

jednego psa miałam tak dawno temu...
od wielu lat mieliśmy przynajmniej dwa...

[quote name='anetta']Nie miałam pojęcia że taki dramat się rozgrywał :-( Przez jakiś czas w ogóle nie zaglądałam na blożki.
Serdecznie Ci współczuję :-( :placz:
Dla Negra [']

Dobrze mówicie dziewczyny, 2 psy to minimum....Gdyby nie uszaty to nie wiem.....

Anetko bardzo Ci współczuje utraty Kaji:-(:calus:

[quote name='Od-Nowa']Hasanek pewnie zadowolony z przeprowadzki do domu :evil_lol:
można sępić w kuchni :cool3:

oj Dobciu kochana... kwiatki podlałaś?

sępić? on wykrada co chce:evil_lol: trzeba uważać, bo się rozbestwiło psisko:diabloti:
Mój brat uważał, że Hasana nauczył, iż na kanapach się nie leży, łóżka są surowo zakazane, a w fotele nie wciska się tego wielkiego cielska... taaa:evil_lol:

[quote name='Eriu']Cześć Dobciu, nie wiem, czy nas kojarzysz, bo dawno nie chodziłam po galeriach. Przesylamy z Bezą pozytywne wibracje i wierzę, że czas zagoi rany :calus:.

Oczywiście Dorotko, że Was pamiętamy!
Dziękuję...

[quote name='Rudzia-Bianca']A jak nie ma się drugiego psa w domu to trzeba jak najszybciej pomóc jakiejś bidzie to też pomaga , zwłaszcza jak bida wymagająca nakładów czasowych bo jest psem dzikim , niejadkiem itp nie ma czasu człowiek o niczym myśleć :cool3:

Aż trudno uwierzyć że to już dwa tygodnie :shake:
Negrusiu ['] pamiętamy o Tobie

wiem Rudziu, że masz racje...

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochana :loveu:
Buziaczki prz:loveu:esyłam a ludłate machają ogonkami :multi:

Witam:loveu:

W Krakowie nie mam jeszcze cały czas internetu, to nawet nie miałam okazji, żeby wejść na dogo... zresztą co tu pisać...

Dom bez Negrusia....
Nie mogłam w nocy zasnąć, przeglądałam zdjęcia... i zrobiłam taki filmik...

YouTube - Azuś i Negro
...już prawie miesiąc...:-(

Posted

Jadziu, oglądnęłam filmik. Siedzę i płaczę. Piękne zdjęcia dobrałaś. I Azusia i Negro. Negruś z króliczkiem, to chyba rozbroiło mnie najbardziej. Widziałam też zdjęcia z Gizmo, Szarym... Pokazałaś na tym filmiku wszystko, co chłopcy kochali najbardziej... Choć zdecydowanie za mało jest Twoich zdjęć - a Ciebie kochali najbardziej w świecie.

To wszystko jest tak cholernie niesprawiedliwe... :(

Jestem z Tobą kochana - i Negro z Azusiem też, tam wysoko, wysoko... :*

Posted

Jadziu piekny film,
smutny niesamowicie:-(
Podobnie jak Justyne najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie z króliczkiem :-(
ale on byl lagodny:loveu:
i ta koparka nie samowita....

Trzymaj sie kochana

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jadziu, oglądnęłam filmik. Siedzę i płaczę. Piękne zdjęcia dobrałaś. I Azusia i Negro. Negruś z króliczkiem, to chyba rozbroiło mnie najbardziej. Widziałam też zdjęcia z Gizmo, Szarym... Pokazałaś na tym filmiku wszystko, co chłopcy kochali najbardziej... Choć zdecydowanie za mało jest Twoich zdjęć - a Ciebie kochali najbardziej w świecie.

To wszystko jest tak cholernie niesprawiedliwe... :(

Jestem z Tobą kochana - i Negro z Azusiem też, tam wysoko, wysoko... :*

Za każdym razem, kiedy oglądałam ten filmik albo zdjęcia, nie potrafiłam powstrzymać łez...
Upływający czas nie wypełnia pustki... tylko pozwala się do niej przyzwczaic:-(

[quote name='Marta_Ares']Jadziu piekny film,
smutny niesamowicie:-(
Podobnie jak Justyne najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie z króliczkiem :-(
ale on byl lagodny:loveu:
i ta koparka nie samowita....

Trzymaj sie kochana

To zdjęcie jest jednym z moich ulubionych...

[quote name='eria']obejrzałam filmik z ...uśmiechem przez łzy... :-(:-( Tyle radości na niektórych zdjęciach.
Tak trudno uwierzyć......

ładnie Aniu to napisałaś, tak właśnie oglądam teraz zdjęcia moich futerek... ...czego to oni czasem nie wyprawiali:lol:

[quote name='zuzolandia']Takie wzruszające.....

buziaczki :loveu:

cześć:loveu:

[quote name='Martens']Filmik super. Negruś taki przystojniak...

...prawda?:loveu:

[quote name='Od-Nowa']Dobuszko a jak Kraków jesienią?

deszczowy, przynajmniej dziś;)

[quote name='anetta']Boże, jaki wzruszający film :placz::placz: Aż się poryczałam:placz:

:-(dla mnie to wciąż bardzo bolesne...

Posted

cześć dziewczyny;)

Pogoda nie zachęca do spacerów, brrr
A ja mam beznadziejnie zorganizowany tydzień, w środę święto a na uczelni we wtorek, a potem w czwartek mam obowiązkowe zajęcia, nie mam szans na zrobienie sobie wolnego i cały tydzień muszę kiblować w Krakowie:roll:

przeglądałam zdjęcia z wakacji i pomyślałam, że pokarze Wam kilka z wyprawy w ukraińskie góry;)
Ukraina wygląda jak Polska jakieś 100 lat temu. A jednocześnie jest to niesamowite miejsce, tak różne, i tak piękne... aż chciało by się tam wrócić:loveu:

Posted

wciąż żywa jest kultura pasterska, wielkie stada owiec przewijają się przez połoniny...

a jak są owce, są i psy
takie...

ale też i takie...
na zdjęciu widać pierwotne zastosowanie kolczatki. Zakłada się ją psom, aby miały większe szanse w walce z wilkami.

w lasach można nagle natknąć się na krowy z dzwoneczkami na szyjach, a na śródleśnych łąkach można spotkać półdzikie stada koni:loveu:

ten młody ogier miał ochotę zawrzeć z nami bliższą znajomość:lol:

Na Ukrainie spędziliśmy dużo czasu, w przepięknych górskich terenach. I pomyśleć, że kiedyś te góry należały do Polski...;)

• 2 weeks later...