anetta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie miałam pojęcia że taki dramat się rozgrywał :-( Przez jakiś czas w ogóle nie zaglądałam na blożki. Serdecznie Ci współczuję :-( :placz: Dla Negra ['] Dobrze mówicie dziewczyny, 2 psy to minimum....Gdyby nie uszaty to nie wiem..... Quote
Selket Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Hasanek pewnie zadowolony z przeprowadzki do domu :evil_lol: można sępić w kuchni :cool3: oj Dobciu kochana... kwiatki podlałaś? Quote
Eriu Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cześć Dobciu, nie wiem, czy nas kojarzysz, bo dawno nie chodziłam po galeriach. Przesylamy z Bezą pozytywne wibracje i wierzę, że czas zagoi rany :calus:. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A jak nie ma się drugiego psa w domu to trzeba jak najszybciej pomóc jakiejś bidzie to też pomaga , zwłaszcza jak bida wymagająca nakładów czasowych bo jest psem dzikim , niejadkiem itp nie ma czasu człowiek o niczym myśleć :cool3: Aż trudno uwierzyć że to już dwa tygodnie :shake: Negrusiu ['] pamiętamy o Tobie A czy mogę malutko spamnąć sobie -właśnie dla bid-zpraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/18-filmow-1-cd-na-kieleckie-psiaki-do-30-10-pomozmy-im-przetrwac-zime-149090/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/jedyne-takie-na-dogo-hand-made-kartki-na-kielce-do-26-10-zapraszam-149225/#post13183877 Quote
zuzolandia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziendoberek kochana :loveu: Buziaczki prz:loveu:esyłam a ludłate machają ogonkami :multi: Quote
Dobcia Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='eria']dokładnie... Po śmierci Kreona tak samo uważam...Gdybym nagle została niespodziewanie całkiem sama w pustym domu......Ale jest na szczęście ta mała pocieszka! dom bez psa jest niezwykle pusty... ale jeden pies drugiego nigdy nie zastąpi, bo każdy jest inny i wyjątkowy... [quote name='Marta_Ares']sliczny Hasan:loveu: Podobnie jak Wy nie wyobrazam sobie, tej pustki, po uspieniu Boulego...:-( Zostal moj wariat, ktory swoja obecnoscia dawal niesamowite wsparcie. Trzymaj sie Jadziu:calus: Hasan wczoraj zrobił coś jak dla mnie niezwykłego.... położył mi swą wielką głowę na kolanach tak, jak zawsze robił to Negruś... sam nigdy w ten sposób się nie zachowywał... Dobrze wiem Marta, o czym mówisz;) [quote name='wiq']ano dlatego dobrze mieć ze 2 psy przynajmniej ;) tak z egoistycznego punktu widzenia, to łagodzi uczucie pustki... jednego psa miałam tak dawno temu... od wielu lat mieliśmy przynajmniej dwa... [quote name='anetta']Nie miałam pojęcia że taki dramat się rozgrywał :-( Przez jakiś czas w ogóle nie zaglądałam na blożki. Serdecznie Ci współczuję :-( :placz: Dla Negra ['] Dobrze mówicie dziewczyny, 2 psy to minimum....Gdyby nie uszaty to nie wiem..... Anetko bardzo Ci współczuje utraty Kaji:-(:calus: [quote name='Od-Nowa']Hasanek pewnie zadowolony z przeprowadzki do domu :evil_lol: można sępić w kuchni :cool3: oj Dobciu kochana... kwiatki podlałaś? sępić? on wykrada co chce:evil_lol: trzeba uważać, bo się rozbestwiło psisko:diabloti: Mój brat uważał, że Hasana nauczył, iż na kanapach się nie leży, łóżka są surowo zakazane, a w fotele nie wciska się tego wielkiego cielska... taaa:evil_lol: [quote name='Eriu']Cześć Dobciu, nie wiem, czy nas kojarzysz, bo dawno nie chodziłam po galeriach. Przesylamy z Bezą pozytywne wibracje i wierzę, że czas zagoi rany :calus:. Oczywiście Dorotko, że Was pamiętamy! Dziękuję... [quote name='Rudzia-Bianca']A jak nie ma się drugiego psa w domu to trzeba jak najszybciej pomóc jakiejś bidzie to też pomaga , zwłaszcza jak bida wymagająca nakładów czasowych bo jest psem dzikim , niejadkiem itp nie ma czasu człowiek o niczym myśleć :cool3: Aż trudno uwierzyć że to już dwa tygodnie :shake: Negrusiu ['] pamiętamy o Tobie wiem Rudziu, że masz racje... [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochana :loveu: Buziaczki prz:loveu:esyłam a ludłate machają ogonkami :multi: Witam:loveu: W Krakowie nie mam jeszcze cały czas internetu, to nawet nie miałam okazji, żeby wejść na dogo... zresztą co tu pisać... Dom bez Negrusia.... Nie mogłam w nocy zasnąć, przeglądałam zdjęcia... i zrobiłam taki filmik... YouTube - Azuś i Negro ...już prawie miesiąc...:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jadziu, oglądnęłam filmik. Siedzę i płaczę. Piękne zdjęcia dobrałaś. I Azusia i Negro. Negruś z króliczkiem, to chyba rozbroiło mnie najbardziej. Widziałam też zdjęcia z Gizmo, Szarym... Pokazałaś na tym filmiku wszystko, co chłopcy kochali najbardziej... Choć zdecydowanie za mało jest Twoich zdjęć - a Ciebie kochali najbardziej w świecie. To wszystko jest tak cholernie niesprawiedliwe... :( Jestem z Tobą kochana - i Negro z Azusiem też, tam wysoko, wysoko... :* Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jadziu piekny film, smutny niesamowicie:-( Podobnie jak Justyne najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie z króliczkiem :-( ale on byl lagodny:loveu: i ta koparka nie samowita.... Trzymaj sie kochana Quote
eria Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 obejrzałam filmik z ...uśmiechem przez łzy... :-(:-( Tyle radości na niektórych zdjęciach. Tak trudno uwierzyć...... Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Takie wzruszające..... buziaczki :loveu: Quote
Martens Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Filmik super. Negruś taki przystojniak... Quote
anetta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Boże, jaki wzruszający film :placz::placz: Aż się poryczałam:placz: Quote
Dobcia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jadziu, oglądnęłam filmik. Siedzę i płaczę. Piękne zdjęcia dobrałaś. I Azusia i Negro. Negruś z króliczkiem, to chyba rozbroiło mnie najbardziej. Widziałam też zdjęcia z Gizmo, Szarym... Pokazałaś na tym filmiku wszystko, co chłopcy kochali najbardziej... Choć zdecydowanie za mało jest Twoich zdjęć - a Ciebie kochali najbardziej w świecie. To wszystko jest tak cholernie niesprawiedliwe... :( Jestem z Tobą kochana - i Negro z Azusiem też, tam wysoko, wysoko... :* Za każdym razem, kiedy oglądałam ten filmik albo zdjęcia, nie potrafiłam powstrzymać łez... Upływający czas nie wypełnia pustki... tylko pozwala się do niej przyzwczaic:-( [quote name='Marta_Ares']Jadziu piekny film, smutny niesamowicie:-( Podobnie jak Justyne najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie z króliczkiem :-( ale on byl lagodny:loveu: i ta koparka nie samowita.... Trzymaj sie kochana To zdjęcie jest jednym z moich ulubionych... [quote name='eria']obejrzałam filmik z ...uśmiechem przez łzy... :-(:-( Tyle radości na niektórych zdjęciach. Tak trudno uwierzyć...... ładnie Aniu to napisałaś, tak właśnie oglądam teraz zdjęcia moich futerek... ...czego to oni czasem nie wyprawiali:lol: [quote name='zuzolandia']Takie wzruszające..... buziaczki :loveu: cześć:loveu: [quote name='Martens']Filmik super. Negruś taki przystojniak... ...prawda?:loveu: [quote name='Od-Nowa']Dobuszko a jak Kraków jesienią? deszczowy, przynajmniej dziś;) [quote name='anetta']Boże, jaki wzruszający film :placz::placz: Aż się poryczałam:placz: :-(dla mnie to wciąż bardzo bolesne... Quote
Dobcia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 cześć dziewczyny;) Pogoda nie zachęca do spacerów, brrr A ja mam beznadziejnie zorganizowany tydzień, w środę święto a na uczelni we wtorek, a potem w czwartek mam obowiązkowe zajęcia, nie mam szans na zrobienie sobie wolnego i cały tydzień muszę kiblować w Krakowie:roll: przeglądałam zdjęcia z wakacji i pomyślałam, że pokarze Wam kilka z wyprawy w ukraińskie góry;) Ukraina wygląda jak Polska jakieś 100 lat temu. A jednocześnie jest to niesamowite miejsce, tak różne, i tak piękne... aż chciało by się tam wrócić:loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wspaniale:loveu: jak ja uwielbiam te gorskie krajobrazy w Twoim wykonaniu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 wciąż żywa jest kultura pasterska, wielkie stada owiec przewijają się przez połoniny... a jak są owce, są i psy takie... ale też i takie... na zdjęciu widać pierwotne zastosowanie kolczatki. Zakłada się ją psom, aby miały większe szanse w walce z wilkami. w lasach można nagle natknąć się na krowy z dzwoneczkami na szyjach, a na śródleśnych łąkach można spotkać półdzikie stada koni:loveu: ten młody ogier miał ochotę zawrzeć z nami bliższą znajomość:lol: Na Ukrainie spędziliśmy dużo czasu, w przepięknych górskich terenach. I pomyśleć, że kiedyś te góry należały do Polski...;) Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale piękne zdjęcia !!!! Krajobrazy bajkowe, tam to się można chyba całymi dniami szwędać z aparatem i podziwiać :loveu: . Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://i36.tinypic.com/2vd5ks7.jpg jakie to to ladniutkieee :loveu: witaj kochanaaa ale superanckie krajobrazyy ..takie świeże ... ..z tymi owcami to Zuzol miałby co robic :evil_lol::evil_lol:.. jak masz todaj wiecej fotek..nacieszymy swe oczeta :cool3: buziowankooo :loveu::loveu: Quote
Martens Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jak pięknie!! :mdleje: [SIZE="1"]Już wiem, gdzie chcę na wakacje :diabloti: Quote
Ina&Fun Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przepiękne widoki :) Oczu oderwac nie mozna! :loveu: Odezwij się jak przyjedziesz do Leśnej i będziesz miec czas i ochote na spacerek :) Quote
Od-Nowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 fantastyczne zdjęcia!! i relacja przewodnika też :-) wprost niewiarygodne że to tuż obok. masz więcej?? Quote
Tina.Sara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 cudne zdjęcia :loveu: ten mały piesek ma fajną minę :evil_lol: dzień dobry :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Pięne zdjęcia Dobcia. Ten psiak z tymi ząbkami mnie powalił , slodziak straszny . Pozdrawiamy prawie po sąsiedzku :) Dobcia przeproaszam, ale może ktos wpadnie na pomysł jak uratować to maleństwo :( http://www.dogomania.pl/threads/174047-2-miesiAE-czny-szczeniak-na-krowim-A-aA-cuchu-mamy-tydzieA-MyA-lenice popatrzcie co on ma na szyjce ;( Quote
Recommended Posts