Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Cześc cioteczki:lol:
Wpadam tylko na chwilkę podzielić się z Wami dobrymi wieściami!!!
Wyniki są lepsze, szpik zaczął pracować, dzielny Dobuś walczy ze wszystkich sił:loveu: Wzrósł hematokryt, poziom białych i czerwonych krwinek... Cały czas trzeba być ostrożnym, ale... tak strasznie się cieszę, że jest lepiej:multi: Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo... to najlepsza wiadomość:multi:
Teraz trzeba dobusia podkarmic, bo schudło się psince przez te wszystkie stresy, a będzie potrzebowała dużo siły do 'opieki' nad misiami:lol:
Następne badania za tydzień, zresztą teraz już wizyty w lecznicy są dla nas codziennością. Ale najważniejsze, że Negruś nie ma co do nich jakiegoś urazu, zresztą zawsze dostanie tam coś dobrego:lol:
Jeszcze tydzień będzie leczony antybiotykami, a potem zobaczymy czy będzie je można juz odstawic, i dowiemy się szczegółów co do kontynuowania leczenia, ale wszytko będzie oczywiście zależec od wyników.
Kciuków dalej nie puszczajcie, ich siła jest nieoceniona:loveu:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

List do Negrulka :loveu: , czyli moj pies pisze :cool3:!!!!

Negrulku, Ty moj nieznajomy kolezko.
To ja, Gutek - Paputek, choc mowia mi tez "glutek".
Mója mi gadala, ze cosik z tym szpikiem, czy śpikiem masz? Hmmm, to powazna sprawa! Jak to jest ten śpik, tos taki sam glutek jak ja.
Ale do rzeczy, bez jaj!
Szczekne Ci, ze masz sie 3mac! Bo Jadzia sie smutkuje! Pogadaj z tym szpikiem, zeby sie wzial do roboty! bo jak bedzie len, to ja tam przyjade i se z nim poszczekam!
Powiedziala mi teraz , ze jest lepiej - i dobrze! I tak ma byc! Zaciskam kudlate lapki i chlopie - nie pekaj!!! Twardym trza byc, nie mietkim!! Pozdrawiam Cie - Gutek - Pierdoła.
Aaaaa no i ucaluj ode mnie te Twojom!!!!

Posted

[quote name='sota36']List do Negrulka :loveu: , czyli moj pies pisze :cool3:!!!!

Negrulku, Ty moj nieznajomy kolezko.
To ja, Gutek - Paputek, choc mowia mi tez "glutek".
Mója mi gadala, ze cosik z tym szpikiem, czy śpikiem masz? Hmmm, to powazna sprawa! Jak to jest ten śpik, tos taki sam glutek jak ja.
Ale do rzeczy, bez jaj!
Szczekne Ci, ze masz sie 3mac! Bo Jadzia sie smutkuje! Pogadaj z tym szpikiem, zeby sie wzial do roboty! bo jak bedzie len, to ja tam przyjade i se z nim poszczekam!
Powiedziala mi teraz , ze jest lepiej - i dobrze! I tak ma byc! Zaciskam kudlate lapki i chlopie - nie pekaj!!! Twardym trza byc, nie mietkim!! Pozdrawiam Cie - Gutek - Pierdoła.
Aaaaa no i ucaluj ode mnie te Twojom!!!!

No po takim liście Negro naprodukuje krwineczek że hoho :lol:

Posted

:lol::lol::lol::lol::lol:
Gutek może czuć się zaproszony na pogawędkę z Negrem, nos w nos, ma pies gadane:cool3:

...może z początku Negro nie ucieszy się na jego widok... zrobi dziwną minkę...

...coś pomarudzi...

...a nawet przybierze groźny wyraz...

...czy pokarze biel swych zębów...

oczywiście żartuje:lol:

...ale chwilę później uśmiechnie się przyjaźnie, bo tak na prawdę... uwielbia psich gości:cool3:

bo nie ma to jak zaprosić kumpli na grilla:evil_lol:

Negruś czuje się dobrze, ale spryciula kochana się nauczył, że jak nie zje makaronu, to zmartwiona pancia w obawie o zdrowie pieska dogodzi mu czymś innym, a to dużą porcja wołowinki a to kurczaczkiem... i teraz tylko czeka, aż takie rzeczy w misce dostanie:p Dopiero jak pełna miska postoi z godzinkę to Negruś ładnie makaron z warzywkami zjada, ehh jakie to sprytne:loveu::diabloti:

Dziś Hasek był szczepiony, w poczekalni wymienił z jakimś psem kilka niecenzuralnych warknięc... ale poza tym był bardzo grzeczny:lol:

Posted

w poczekalni wymienił z jakimś psem kilka niecenzuralnych warknięc...

:roflt::roflt::roflt:

Jak Gut pojedzie do Negra to ja z Foksiastą też się może podepniemy ?? :cool3:

Posted

[quote name='eria']:roflt::roflt::roflt:

Jak Gut pojedzie do Negra to ja z Foksiastą też się może podepniemy ?? :cool3:

....dorzuce tez Fruziola ...:diabloti::diabloti: i Zuzola :diabloti::diabloti:
..jesli chodzi o biel zębów i szczery usmiech to NIKT w tej materi nie przebije Zuzolindy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda Andziu? hihihihihi

oj cieszymy sie bardzo ze Negruś sprowadził z gigantu swój szpik i ten zaczął konkretnie pracowac .... bravooooo :multi::multi::multi::multi:
..no to teraz trza wysyłac misie :diabloti:...Jadzia podesle na pw swojego adresa oki???:lol:

Posted

Psiaki boskie, pozazdrościć tylko :loveu: .
Mam pytanie : Czemu nie mogę załorzyć mojemu psu galerii na dogo :-( ? Mi jakieś info. wyświetla się po angielsku (ERROR...) . Napisz proszę na swoim forum, a ja tutaj ponownie niedługo zajrzę :evil_lol: .
Czekamy na nowe focie .. :mad: .
Pozdro :p .

Posted

...w nocy z soboty na niedzielę Negruś zasnął po raz ostatni...

nie mogę uwiezyc że już nigdy Go nie zobaczę... nie przytulę... nie zawołam... już nigdy...
nigdy nie zobaczę jego uśmiechniętej na mój widok mordki... nie poczuję pyszczka pchającego się pod kołdrę...
...jak to bardzo boli... tak bardzo... nie mogę przestać płakać...
...nigdy nie miałam i nie będę mieć wspanialszego psa...
Negrusiu...

Posted

.....to straszne..... przecież juz było dobrze...
....Jadziu tak mi przykroo....wierzylismy ze Negruś wyjdzie z tej walki ...niepokonany...los bywa jednak taki przewrotny...:placz::placz::placz:

Trzymaj sie kochana ..sciskam Cie mocno ...wirtualnie ..bo nie mam innej mozliwosci..jednakże wiedz ze łącze sie z Tobą w bólu po stracie tak niespodziewanej..
Niech Negruś otoczy Cie teraz swoją opieką ..patrząc na Ciebie tam z góry ...do tej pory to T:placz:y byłas jego Aniołem teraz role sie odwróciły ...

Negro

• Posted

nie wiem, co powiedzieć, nie tego sie spodziewałam zaglądając tu... :(

bardzo Ci współczuję...
    wiedz, zrobiłaś dla niego dużo, miał dobre życie!

Posted

nie moge w to uwierzyc:crazyeye:

Jadziu prosze napisz, ze to nie prawda, przeciez juz bylo lepiej:-(

K**wa co sie ostatnio dzieje, co chwila jakis znajomy pies odchodzi:-(

Jadziu Trzymaj sie kochana, przesyłam usciski.

Dla Negrusia
    [*]
    [*]
    [*]

Posted

no nie mogę uwierzyć :placz::placz: Zobaczyłam opis na GG i myślałam "żeby tylko nie Negro...." .....
    Strasznie mi przykro :-(
    Trzymaj się Jadziu , choć wiem jakie to trudne.....