Dobcia Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='zuzolandia'][B][I]dziendoberek kochanaana ;-) [/I][/B] [IMG]http://i42.tinypic.com/x4lldj.jpg[/IMG][/QUOTE] bry wieczór:lol::multi: [quote name='Rudzia-Bianca']Hmmmmmm ktoś tu zdjęcia chyba obiecywał:evil_lol::mad:[/QUOTE] ...że niby kto? ja?:evil_lol: Na pewno Nówcia jak znajdzie chwilkę czasu, to coś wrzuci:cool3: sama na to liczę, ale przecież nie będą jej poganiać....:evil_lol: Moreczka pięknie się już zasymilowała:loveu: Wie komu marudzić o świcie o spacer, a komu później. Ładnie też je, bo wcześniej troszkę wybrzydzała. A na spacerach sama zaczepia psiaki do zabawy. Dziś ładnie bawiła się z suczką buldożka francuskiego, strasznie słodka bulwinka taki buldożek:lol: Prawie nigdy nie zostaje sama, więc nie wiem, czy nadal ma zapędy do gryzienia w samotności, ale bawi się swoimi kostkaimi i sznurkami, zupelnie olewając kapcioszki i inne rzeczy, przynajmniej w towarzystwie;) I uwielbia w parku gonic wszystko, co ma piórka:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Tak tak taka jedną Tanię mam na myśli ja tam ją będę poganiać , ileż można czekać:evil_lol: Miziaki dla Moreńki cudnej :loveu: Quote
anetta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Gratuluję :multi::multi::loveu: Śliczna jest :loveu: taka niunia :lol: Jak do Ciebie wtrafiła? Quote
Rudzia-Bianca Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Anetto z polecenia :) jest też jej piękny przyjaciel Puszek:cool3:również polecany do nowego wspaniałego domku :razz: Quote
Od-Nowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 widzę,że tytuł nie zmieniony jeszcze. to nikt nie wie,że taka piękna madralińska sunia mieszka z Tobą :-) udało mi się wreszcie dotrzeć do zdjęć. wrzucam wszystko co mam. oczywiście zmasakrowane rozjaśnianiem. za ciemno było na zdjęcia niestety. Moreczka - wydro-nutria na żywo jest sto razy piękniejsza. Przytulaśna i głodomor :-) W domu ma dużooooo serdecznych ludzi do miziania i na pewno jest wielce szczęśliwa z przeprowadzki do Krakowa :-) Quote
Od-Nowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 a tak się pięknie wspina na stół..... ;-) Quote
Od-Nowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 i sępik :-) koniec zdjęć ;-) żałuję,że nie udało nam się wyskoczyć w ciągu dnia na spacer. Czasu było tak malutko a dużo rzeczy w planach. Bardzo miło było Was poznać :-) pozdrawiamy Quote
Dobcia Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Od-Nowa napisał(a):żałuję,że nie udało nam się wyskoczyć w ciągu dnia na spacer. Czasu było tak malutko a dużo rzeczy w planach. Bardzo miło było Was poznać :-) pozdrawiamy Dziękujemy za zdjęcia!!!:multi:Moja malusia myszunia:loveu: I za odwiedziny:lol: Was również miło było poznać a następnym razem wybierzemy się na spacer:cool3: Od-Nowa napisał(a):i sępik :-) ...hehe w tym akurat jest coraz lepsza:evil_lol: :oops:co do zmiany tematu, to właśnie odkryłam, że żeby tego dokonać, trzeba do moderatora napisać... co już uczyniłam:evil_lol: a zastanawiałam się, czemu nie mogę edytować postu....:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ale ona jest slodka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 http://img709.imageshack.us/img709/1230/img8972.jpg oooooooooooooo i co sie nie chwaliszzz ze masz córeczke???? :loveu::loveu::loveu: pozdrowionka i mizianko dla Posrebrzanej :multi: Quote
sota36 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jadzia! Jaka ona jest fajna!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 http://img709.imageshack.us/img709/1230/img8972.jpg jaką ona ma morduchę przesłodką:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 to moje ulubione - modelka prawdziwa :p Jadziu jeszcze raz dziękuję Ci że dałaś Jej domek :) tak cudownie widzieć Wasze zakochane mordeczki :):multi::multi::loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 jejusiu jakież cudowne zdjęcia! rozpłynęłam się Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Morka jest niesamowita. Ślicznie razem wyglądacie. To zdecydowanie miłość od pierwszego wejrzenia... :) Już zapraszamy na spacerek ;> Quote
Rudzia-Bianca Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A ja nie mogę się nacieszyć i przestać gapić na Wasze zadowolone minki :) Quote
Dobcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale ona jest slodka:loveu: prawdziwa złodziejka serc:cool3: [quote name='zuzolandia'] oooooooooooooo i co sie nie chwaliszzz ze masz córeczke???? :loveu: pozdrowionka i mizianko dla Posrebrzanej :multi: jak nie, jak tak:evil_lol: dzięki:lol: [quote name='sota36']Jadzia! Jaka ona jest fajna!!!!!!!!!!!! a jaka mądralińska z niej panienka!:loveu: w mig łapie co się od niej wymaga, pocieszka kochana:loveu: [quote name='eria'] jaką ona ma morduchę przesłodką:loveu: ...i wąsiki:evil_lol: [quote name='Rudzia-Bianca']to moje ulubione - modelka prawdziwa :p Jadziu jeszcze raz dziękuję Ci że dałaś Jej domek :) tak cudownie widzieć Wasze zakochane mordeczki :):multi::loveu: fajna fotka:cool3: Rudziu, nie masz za co dziękować! To ja mam szczęście, że mam tą wesołą kruszynkę:loveu: [quote name='ewelinka_m']jejusiu jakież cudowne zdjęcia! rozpłynęłam się :loveu: warto było na nie poczekać:lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Morka jest niesamowita. Ślicznie razem wyglądacie. To zdecydowanie miłość od pierwszego wejrzenia... :) Już zapraszamy na spacerek ;> Zdecydowanie masz rację;) Moreczka bardzo chętna jest do zawierania nowych psich znajomości, choć troszkę czuje respekt przed większymi psami. Na szczęście poznaliśmy już kilka miłych psiarzy z przyjacielskimi futrzakami i możemy pracować nad poprawną socjalizacją, co przyda nam się na spacerku:cool3: [quote name='Rudzia-Bianca']A ja nie mogę się nacieszyć i przestać gapić na Wasze zadowolone minki :) swojej wolałabym nie oglądać:evil_lol::lol: To kiedy Gosiu nas odwiedzicie? Moreczka szaleje na spacerach, uwielbia śnieg:cool3: Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie mogła sobie biegać po ogrodzie, bez smyczy, do woli...:loveu: Jak dobrze pójdzie, to już w poniedziałek, w weekend niestety pracujemy...:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dobciu pewnie w nowym roku wpadnę Was odwiedzić, teraz walczę z grypskiem ;( Quote
zuzolandia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witankoo i mizianko dla córeczki ;-) Quote
Dobcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca']Dobciu pewnie w nowym roku wpadnę Was odwiedzić, teraz walczę z grypskiem ;( ojjj co za czas... tyle ludzi choruje:shake: Trzymaj się cieplutko:loveu: [quote name='zuzolandia']Witankoo i mizianko dla córeczki ;-) hej! hej!:multi: miło Was widziec w ten mroźźźny wieczór:lol: Morka po spacerze wbita w swój fotelik:lol: Właśnie wróciłyśmy z Morką ze spaceru, brrr jest strasznie zimno. Mała na trzech łapkach chodzi i bardzo chętnie wraca do mieszkania, zmarzluch kanapowy:evil_lol: I rozpoczynamy odliczanie do poniedziałku... i jedziemy w góry!:multi: Do domu!:multi: Quote
wiq Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 o, wyderka to idealne określenie dla niej :P zmarzluch jak moja Mona na stare lata - dziś tak samo, przy -12 st. myk, myk, na 3 łapkach :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Strasznie jestem ciekawa jak szybko Twoja Rodzina się w Moreczce zakocha :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Znowu offuję :( http://www.dogomania.pl/threads/175917-Psin-OSZUKANY-przez-wszystkich-czeka-go-cieA-ka-operacja-potrzebne-deklaracje?p=13720293#post13720293 Quote
Recommended Posts