Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Beskid Sląski to góry, czy Sląsk? Bo my mamy śnieg i na dodatek go chcieliśmy ;)

Jadziu, wszystkiego najlepszego na Swięta dla Ciebie i reszty :)

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia:loveu:

Eria na Święta jak nie ma śniegu, to jakoś tak dziwnie jest...;) Lubię, kiedy pada śnieżek jak jestem w domu; jest wtedy tak nastrojowo:loveu: Ale tak na co dzień, to śnieg raczej życie utrudnia... a w Krk napada parę centymetrów i już mają paraliż komunikacyjny:p

Marta podobno niedługo ma spaść śnieg i w centrum Polski:cool3:

Jbk tak jak napisała Pinczerka, Beskid Śląski to jak najbardziej góry:loveu: Ale Skoczów nie leży w Beskidach, a na pogórzu śląskim;)

A Święta mijają... ehhh niestety za szybko... :-(
Chociaż z drugiej strony dobrze, że są raz w roku, bo te wszystkie rodzinne zjazdy...:evil_lol: Ciotki to mi już wesele urządzają, wujaszkowie debatują nad moją przyszła posadą... ratunku!:evil_lol:
ehhh co ja bym zrobiła bez tych moich psich odskoczni...:loveu:

A ponieważ po jutrze wyjeżdżam na obóz szkoleniowy w Beskid Niski i pewno już na dogo się nie pojawię...

To z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam wszystkiego najlepszego, by 2009 rok był dużo lepszy od starego roku oraz samych radości z czworonożnych pupili:)

Posted

Znowu jakieś fajne szkolenie :loveu: :mad::mad: czy Ty aby nie przeginasz ? :mad::evil_lol:
Świątecznie udekorowany Negro super się prezentuje:lol:

Posted

Witajcie:multi:

Dziękuję Wam bardzo za noworoczne życzenia:loveu:

Tak, tak... już wróciłam, a szkoda.... bo było super!!! I nigdy w życiu nie miałam tak udanego Sylwestra:) Zwykle jest to dla mnie dzień jak co dzień, nic specjalnego... A tym razem do 17 byliśmy w górach, po powrocie gotowałam żurek ala Jadzia dla 50 osób...:evil_lol: Potem śpiewy przy gitarze i ognisko o północy:loveu: Jak tylko dostanę zdjęcia od znajomych z lustrzankami, to na pewno się pochwalę;) A w ogóle jestem z siebie zadowolona że wytrwałam, bo tylko 4 kursantów przeszło całe 9 dni obozu:razz:

Oczywiście nie byłabym sobą, jeślibym nie wspomniała o psach:razz: W Beskidzie Niskim plagą są bezdomne psy! Nie było takiego dnia, żebyśmy nie dokarmiali jakiegoś głodnego psiaka kanakami, a nawet przez kilka dni przyłączył sie do nas nasz własny pies, który w końcu poszedł inną drogą...

Negruś spędził ten głośny dzień spokojnie, ale za to Hasek zaszył się pod biurkiem do rana... no ale skoro czuł sie tam spokojniejszy i bezpieczny, to jest to najważniejsze w takim stresującym czasie;) Wpadłam jeszcze wczoraj do domu Negrusia w nowym roku wyściskac, a dziś znów Kraków... szaro-biały, brudny, zimny, błotnisty...:roll:

a teraz troche foteczek czarnuli;)

...a teraz trzeba by się pouczyc, bo sesja coraz bliżej...:razz: