eria Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 i tak ma byc - snieg w górach:evil_lol:. na Śląsku go nie chcemy :loveu: Quote
Inkaa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [SIZE="3"]Gdy gwiazdki świecą na niebie, Mikołaj leci do Ciebie by dać Ci piękne prezenty i przesłać uśmiech swój święty :multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='eria']i tak ma byc - snieg w górach:evil_lol:. na Śląsku go nie chcemy :loveu: ale w centrum chetnie go przyjmiemy!!!!:eviltong: http://images37.fotosik.pl/42/ac32d8b4705ebe12med.jpg :crazyeye:bajka.... zarabiste zdjecie, pieknee widoki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Czy Beskid Sląski to góry, czy Sląsk? Bo my mamy śnieg i na dodatek go chcieliśmy ;) Jadziu, wszystkiego najlepszego na Swięta dla Ciebie i reszty :) Quote
wiq Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 chcemy na śląsku, chcemy, eria, nie opowiadaj:eviltong: i póki co jest, ha!:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jbk, my to już góry pełną parą! :loveu: :razz: Jadziu, jak świętowanie? :) Quote
Dobcia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia:loveu: Eria na Święta jak nie ma śniegu, to jakoś tak dziwnie jest...;) Lubię, kiedy pada śnieżek jak jestem w domu; jest wtedy tak nastrojowo:loveu: Ale tak na co dzień, to śnieg raczej życie utrudnia... a w Krk napada parę centymetrów i już mają paraliż komunikacyjny:p Marta podobno niedługo ma spaść śnieg i w centrum Polski:cool3: Jbk tak jak napisała Pinczerka, Beskid Śląski to jak najbardziej góry:loveu: Ale Skoczów nie leży w Beskidach, a na pogórzu śląskim;) A Święta mijają... ehhh niestety za szybko... :-( Chociaż z drugiej strony dobrze, że są raz w roku, bo te wszystkie rodzinne zjazdy...:evil_lol: Ciotki to mi już wesele urządzają, wujaszkowie debatują nad moją przyszła posadą... ratunku!:evil_lol: ehhh co ja bym zrobiła bez tych moich psich odskoczni...:loveu: A ponieważ po jutrze wyjeżdżam na obóz szkoleniowy w Beskid Niski i pewno już na dogo się nie pojawię... To z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam wszystkiego najlepszego, by 2009 rok był dużo lepszy od starego roku oraz samych radości z czworonożnych pupili:) Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://images50.fotosik.pl/43/edcc3255c2c2c048.jpg - minę ma cudną ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dzień dobry :) http://images26.fotosik.pl/307/f1e90d122b3959c3med.jpg To zdjęcie jest super, Hasanek snowdog :evil_lol: :loveu: No i Negruś w czapce Mikołaja, jaki przystojniak :loveu: Życzę Ci miłej zabawy :) I szczęścia w Nowym Roku! Może do tego wesela już nie tak daleko? :razz: :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jak rodzina zaplanowała to nie musisz się już o nic w życiu martwić :lol: dobrego Nowego Roku! Quote
zuzolandia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witanko Gwiazdeczko :loveu::loveu: odzyskalam neta wiec Cie odwiedzam poświatecznie :multi: Quote
eria Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Znowu jakieś fajne szkolenie :loveu: :mad::mad: czy Ty aby nie przeginasz ? :mad::evil_lol: Świątecznie udekorowany Negro super się prezentuje:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 I znowu się szkoli , Dobcia czy Ty aby nie przesadzasz ? Quote
wiq Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 niech się uczy teraz, później mąż, dzieci, nie będzie czasu:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, Jadziu :) Quote
anetta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dobcia, wracaj :cool3: Ileż można :evil_lol: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dajcie spokój, Jadzia na pewno świetnie się bawi ! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 wracaj z tych dziczy!! ile można w górach siedzieć?? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wracajjjjjjjjjjj i fotaski pokaz!!!! bo pewnie beda przepiekne !!!! Quote
Dobcia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Witajcie:multi: Dziękuję Wam bardzo za noworoczne życzenia:loveu: Tak, tak... już wróciłam, a szkoda.... bo było super!!! I nigdy w życiu nie miałam tak udanego Sylwestra:) Zwykle jest to dla mnie dzień jak co dzień, nic specjalnego... A tym razem do 17 byliśmy w górach, po powrocie gotowałam żurek ala Jadzia dla 50 osób...:evil_lol: Potem śpiewy przy gitarze i ognisko o północy:loveu: Jak tylko dostanę zdjęcia od znajomych z lustrzankami, to na pewno się pochwalę;) A w ogóle jestem z siebie zadowolona że wytrwałam, bo tylko 4 kursantów przeszło całe 9 dni obozu:razz: Oczywiście nie byłabym sobą, jeślibym nie wspomniała o psach:razz: W Beskidzie Niskim plagą są bezdomne psy! Nie było takiego dnia, żebyśmy nie dokarmiali jakiegoś głodnego psiaka kanakami, a nawet przez kilka dni przyłączył sie do nas nasz własny pies, który w końcu poszedł inną drogą... Negruś spędził ten głośny dzień spokojnie, ale za to Hasek zaszył się pod biurkiem do rana... no ale skoro czuł sie tam spokojniejszy i bezpieczny, to jest to najważniejsze w takim stresującym czasie;) Wpadłam jeszcze wczoraj do domu Negrusia w nowym roku wyściskac, a dziś znów Kraków... szaro-biały, brudny, zimny, błotnisty...:roll: a teraz troche foteczek czarnuli;) ...a teraz trzeba by się pouczyc, bo sesja coraz bliżej...:razz: Quote
Recommended Posts