Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny:)

Wpadłam troszkę galerię odświeżyć, ehh ostatnio przydałby mi się jakiś rozszerzacz czasu...
Przyjechałam do domu... z choróbskiem:cool1: Leżakuje właśnie w łóżeczku pod kocykiem, z gorącą herbatką i mam zamiar zaraz wgłębić się w Metodykę Prowadzenia Wycieczek Autokarowych w ramach rozrywki:evil_lol:
Dobrze, że wczoraj zabrałam dobcia na szaleńczy spacer z psią koleżanką, bo dziś jakaś taka niewyraźna jestem... pogoda paskudna, aż nie chce się nigdzie wychodzić. Poza tym w mojej wiosce zabrano się za robienie kanalizacji; i nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie to, że wszystko jest strasznie rozkopane... Zwykłe wyjście do sklepu kończy się praniem, a przed bramką mam piękne, rozległe, błotne bajorko:loveu::diabloti:

pies pracujący:p

;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wam! :loveu:
Normalnie, wstyd, całkowicie o tej galerii zapomniałyśmy!
Postaramy się wpadać częściej, jak coś, to bić nas po łapach. :eviltong:
Widać Negro miał niezłą zabawę. :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Cześc dziewczyny:)
Miło Was widziec tej pięknej wiosny:cool3:
Nieśmiało pozwolę sobie na odkurzenie galerii:lol:

Dzięki, już dawno temu wyzdrowiałam, potem kiedyś tam znów coś mnie brało... jak dobrze, że już ciepło:evil_lol:

U mnie same dobre rzeczy, w weekendy włóczę się po górach:loveu: W ten byłam w Lipnicy Murowanej, gdzie odbywał się tradycyjny konkurs palm:) A w tygodniu jak tylko mogę, wpadam do domu, bo tęskne za psinami... a tak to nauka, i nauka... nawet przez święta od niej nie wypocznę:diabloti: eh życie studenckie...:diabloti: OdNówka w Krakowie tylko mojego dobeczka mi brakuje;)

;)

Posted

DObeczka CI brak? jakiego Dobeczka?? mówisz o psie? bo to co widzę na zdjęciach to jakaś górska kozica :lol::evil_lol:
piękną ma linię chłopaczek!! pozazdrościć
ja Ci już daruję to "kujoństwo" widać to nieuleczalne i ukochane. ucz się więc ile wlezie :diabloti:

Posted

Aaaa............. Dobcia :multi::multi::multi: Jak miło Cię widzieć :loveu::loveu::loveu:
Kochana, ja też jest zawalona robotą, ale w Święta mam zamiar odpocząć i Ty też odpocznij ;) Trzeba zebrać siły przed czekającymi na nas wyzwaniami :loveu:

Posted

ech.. jakoś u mnie to studenckie życie też niezbyt porywające..
dziś zrobiłam sobie przerwę od nauki, ale jutro..:evil_lol:

pięknie się dob trzyma!

Posted

Cześć dziewczynki:lol:

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

[quote name='basia bonnie']Aaa nie wierze! Jadzia na dogo :multi: Ale Ci dobrze z tymi górami co weekend :loveu::loveu: Ucz się,ucz, będziesz potem pani profesor :evil_lol:;)
pozdrawiamy:loveu:

Cześć Basiu:loveu:
Wyjazdy są świetne, ale przed każdym uczę się więcej, niż na studia:razz:

[quote name='Marta_Ares']Jak dobrze Was widziec na dogo:multi::multi::multi::loveu:

Negro jak zawsze pieknie sie prezentuje:loveu: :loveu: :loveu:

Was też dobrze widzieć:lol:
...figury można mu rzeczywiście pozazdrościć:p

Posted

Od-Nowa napisał(a):
DObeczka CI brak? jakiego Dobeczka?? mówisz o psie? bo to co widzę na zdjęciach to jakaś górska kozica :lol::evil_lol:
piękną ma linię chłopaczek!! pozazdrościć
ja Ci już daruję to "kujoństwo" widać to nieuleczalne i ukochane. ucz się więc ile wlezie :diabloti:

kozica? chyba... wodna:evil_lol:

ehhh no tak to jest, jak się znajdzie swoją pasję;):loveu:

Selket napisał(a):
Aaaa............. Dobcia :multi::multi::multi: Jak miło Cię widzieć :loveu::loveu::loveu:
Kochana, ja też jest zawalona robotą, ale w Święta mam zamiar odpocząć i Ty też odpocznij ;) Trzeba zebrać siły przed czekającymi na nas wyzwaniami :loveu:

cześć Selkreciku:loveu:
...odpoczywam na spacerach z czarnulami, a dla relaksu... czytam historię ikon... no wiem, wiem... święta, lenistwo... ale mnie męczy taka bezczynność:oops: muszę coś robić:evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):

pięknie się dob trzyma!

dokładnie, bo co może być porywającego na studiach?
...widzę Wiquś, że z Ciebie też pracoholik:evil_lol:

aaa pięknie:loveu: i ma więcej energii, niż 2 belgi razem wzięte:cool3: ale o tym zaraz:cool3:

Posted

byliśmy z dobkiem odwiedzić nasze ulubiona koleżanki:loveu: i było suuuper:loveu: Tak się psiaki jeszcze nigdy nie wybawiły, bo wiadomo... na spacerach ważniejsze jest kopanie, kopanie albo kopanie:p natomiast zabawy w ogrodzie to coś innego. A kiedy obie suczki już miały dość, Negro jeszcze pełen zapału obszczekiwał rybki:lol:

niezbyt udana próba uchwycenia całego stadka:lol:

Posted

wiq napisał(a):

pięknie się dob trzyma!

dokładnie, bo co może być porywającego na studiach?
...widzę Wiquś, że z Ciebie też pracoholik:evil_lol:

aaa pięknie:loveu: i ma więcej energii, niż 2 belgi razem wzięte:cool3: ale o tym zaraz:cool3: