Dobcia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Cześć dziewczyny:) Wpadłam troszkę galerię odświeżyć, ehh ostatnio przydałby mi się jakiś rozszerzacz czasu... Przyjechałam do domu... z choróbskiem:cool1: Leżakuje właśnie w łóżeczku pod kocykiem, z gorącą herbatką i mam zamiar zaraz wgłębić się w Metodykę Prowadzenia Wycieczek Autokarowych w ramach rozrywki:evil_lol: Dobrze, że wczoraj zabrałam dobcia na szaleńczy spacer z psią koleżanką, bo dziś jakaś taka niewyraźna jestem... pogoda paskudna, aż nie chce się nigdzie wychodzić. Poza tym w mojej wiosce zabrano się za robienie kanalizacji; i nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie to, że wszystko jest strasznie rozkopane... Zwykłe wyjście do sklepu kończy się praniem, a przed bramką mam piękne, rozległe, błotne bajorko:loveu::diabloti: pies pracujący:p ;) Quote
Pimpek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hej wam! :loveu: Normalnie, wstyd, całkowicie o tej galerii zapomniałyśmy! Postaramy się wpadać częściej, jak coś, to bić nas po łapach. :eviltong: Widać Negro miał niezłą zabawę. :cool3: Quote
Od-Nowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jeszcze trochę i będzie skakał o tyczce :diabloti: zdrowiej dziewczyno! wiosna idzie :lol: Quote
Selket Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć Dobciu:loveu: Nareszcie do nas wróciłaś :multi::multi:Zdrowiej szybciutko :calus: :calus: Quote
anetta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Uu, nie zazdroszcze choróbska i wykopków :roll: A jak tam się czujesz? Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dobciu kochana co u Ciebie dobrego? Kraków pokochałaś czy porzuciłaś? :lol: Dobeczek nie usycha z tęsknoty? Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;) Quote
Dobcia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Cześc dziewczyny:) Miło Was widziec tej pięknej wiosny:cool3: Nieśmiało pozwolę sobie na odkurzenie galerii:lol: Dzięki, już dawno temu wyzdrowiałam, potem kiedyś tam znów coś mnie brało... jak dobrze, że już ciepło:evil_lol: U mnie same dobre rzeczy, w weekendy włóczę się po górach:loveu: W ten byłam w Lipnicy Murowanej, gdzie odbywał się tradycyjny konkurs palm:) A w tygodniu jak tylko mogę, wpadam do domu, bo tęskne za psinami... a tak to nauka, i nauka... nawet przez święta od niej nie wypocznę:diabloti: eh życie studenckie...:diabloti: OdNówka w Krakowie tylko mojego dobeczka mi brakuje;) ;) Quote
basia bonnie Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Aaa nie wierze! Jadzia na dogo :multi: Ale Ci dobrze z tymi górami co weekend :loveu::loveu: Ucz się,ucz, będziesz potem pani profesor :evil_lol:;) pozdrawiamy:loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jak dobrze Was widziec na dogo:multi::multi::multi::loveu: Negro jak zawsze pieknie sie prezentuje:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 DObeczka CI brak? jakiego Dobeczka?? mówisz o psie? bo to co widzę na zdjęciach to jakaś górska kozica :lol::evil_lol: piękną ma linię chłopaczek!! pozazdrościć ja Ci już daruję to "kujoństwo" widać to nieuleczalne i ukochane. ucz się więc ile wlezie :diabloti: Quote
Selket Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Aaaa............. Dobcia :multi::multi::multi: Jak miło Cię widzieć :loveu::loveu::loveu: Kochana, ja też jest zawalona robotą, ale w Święta mam zamiar odpocząć i Ty też odpocznij ;) Trzeba zebrać siły przed czekającymi na nas wyzwaniami :loveu: Quote
wiq Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ech.. jakoś u mnie to studenckie życie też niezbyt porywające.. dziś zrobiłam sobie przerwę od nauki, ale jutro..:evil_lol: pięknie się dob trzyma! Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Cześć dziewczynki:lol: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! [quote name='basia bonnie']Aaa nie wierze! Jadzia na dogo :multi: Ale Ci dobrze z tymi górami co weekend :loveu::loveu: Ucz się,ucz, będziesz potem pani profesor :evil_lol:;) pozdrawiamy:loveu: Cześć Basiu:loveu: Wyjazdy są świetne, ale przed każdym uczę się więcej, niż na studia:razz: [quote name='Marta_Ares']Jak dobrze Was widziec na dogo:multi::multi::multi::loveu: Negro jak zawsze pieknie sie prezentuje:loveu: :loveu: :loveu: Was też dobrze widzieć:lol: ...figury można mu rzeczywiście pozazdrościć:p Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Od-Nowa napisał(a):DObeczka CI brak? jakiego Dobeczka?? mówisz o psie? bo to co widzę na zdjęciach to jakaś górska kozica :lol::evil_lol: piękną ma linię chłopaczek!! pozazdrościć ja Ci już daruję to "kujoństwo" widać to nieuleczalne i ukochane. ucz się więc ile wlezie :diabloti: kozica? chyba... wodna:evil_lol: ehhh no tak to jest, jak się znajdzie swoją pasję;):loveu: Selket napisał(a):Aaaa............. Dobcia :multi::multi::multi: Jak miło Cię widzieć :loveu::loveu::loveu: Kochana, ja też jest zawalona robotą, ale w Święta mam zamiar odpocząć i Ty też odpocznij ;) Trzeba zebrać siły przed czekającymi na nas wyzwaniami :loveu: cześć Selkreciku:loveu: ...odpoczywam na spacerach z czarnulami, a dla relaksu... czytam historię ikon... no wiem, wiem... święta, lenistwo... ale mnie męczy taka bezczynność:oops: muszę coś robić:evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 wiq napisał(a):ech.. jakoś u mnie to studenckie życie też niezbyt porywające.. dziś zrobiłam sobie przerwę od nauki, ale jutro..:evil_lol: pięknie się dob trzyma! dokładnie, bo co może być porywającego na studiach? ...widzę Wiquś, że z Ciebie też pracoholik:evil_lol: aaa pięknie:loveu: i ma więcej energii, niż 2 belgi razem wzięte:cool3: ale o tym zaraz:cool3: Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 byliśmy z dobkiem odwiedzić nasze ulubiona koleżanki:loveu: i było suuuper:loveu: Tak się psiaki jeszcze nigdy nie wybawiły, bo wiadomo... na spacerach ważniejsze jest kopanie, kopanie albo kopanie:p natomiast zabawy w ogrodzie to coś innego. A kiedy obie suczki już miały dość, Negro jeszcze pełen zapału obszczekiwał rybki:lol: niezbyt udana próba uchwycenia całego stadka:lol: Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 wiq napisał(a):ech.. jakoś u mnie to studenckie życie też niezbyt porywające.. dziś zrobiłam sobie przerwę od nauki, ale jutro..:evil_lol: pięknie się dob trzyma! dokładnie, bo co może być porywającego na studiach? ...widzę Wiquś, że z Ciebie też pracoholik:evil_lol: aaa pięknie:loveu: i ma więcej energii, niż 2 belgi razem wzięte:cool3: ale o tym zaraz:cool3: Quote
Dobcia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 pieszczunia:loveu: ;) ehh te skaczące posty...:roll: Quote
wiq Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 nie, nie, pracoholik to zdecydowanie za duże słowo..:evil_lol: raczej nieudacznik, który ma wiecznie coś zaległego:evil_lol::evil_lol: gronki:loveu: http://images50.fotosik.pl/102/198770a3a157866amed.jpg - właśnie podobna morda mi zalega na kolanach:evil_lol: Quote
Recommended Posts