Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam licznie zgromadzonych:evil_lol:

Negro z całym wyposażeniem ma się całkiem dobrze:loveu: ...a na pewno duże lepiej niż ja, bo ja znów w Krakowie ehh:placz::diabloti:

Mile zaskoczyła mnie moja krakowska kicia, która była wyraźnie zadowolona z mojego przyjazdu, pomizizać się przyszła, na łóżko się wpakowała... to do niej niepodobne:razz:

Przez cały pobyt w domciu miałam wiosne, a dziś rano było już biało:p

wiosenne foteczki:loveu:

...i to by było na tyle:lol:

Posted

ponadganiałam świecącego nową obróżką Negra :lol:
zdjęcie w skoku doskonałe, głowy szkoda ale może stracił ją do wiosny :lol:
widziałam już przebiśniegi w parku!! na szczęście dziś zakrył je śnieg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a! i zdjęcie z chomisiem za koszykiem bezbłędne!! :diabloti:

Posted

Cześc dziewczyny:)!!!

Posiedziało by się na dogo, ale uczyc się trzeba... teraz wolny tydzień będę miec po 23 lutym... ale lepsze to niż nie miec w ogóle ferii;);-)

Dziwne rzeczy się znów dzieją na dogo, nie widzę żadnej emotikonki w Waszych postach, poza tą ->:evil_lol: ...mam nadzieję że to chwilowe problemy...

ehh taki ten mój dobek wielki, że mi się nie zmieścił w kadrze:lol:

Odnówka chomiki mają normalnie motorek w dooopce, ale że temu akurat smakował koszyk, to udało mi się go uchwycic w pozycji statecznej:evil_lol:

Śnieg pada i pada... za kilka dni jadę w góry ahh więc jeszcze zdążę się 'nacieszyc' zimą:evil_lol:

taaa...

.

Posted

Dobry wieczór:)

no dziewczyny! przecież wiadomo, że prowadzenie wykopalisk to Negra ulubione zajęcie:diabloti::evil_lol:

jbk dziękuję za pączusia:lol:

właściwie to można powiedzieć, że mnie zasypało... w wyższych partiach gór miejscami są 3 metrowe zaspy, a średnio jest 1,5m śniegu...:razz: ale się odkopałam jak widać:razz:

...gdyby jednak porwała mnie lawina, na moją kopareczkę zawsze mogę liczyć:loveu:

;)