wiq Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 normalnie u Jadzi skończyła się era dogomanii:evil_lol: czas wydorośleć i pójść w jej ślady:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 U niektórych będzie to trudne :oops: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jak może skończyć się era dogomanii? Przecież wszyscy jesteśmy maniakami psowymi..... Quote
wiq Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no tak, ale niektórzy dorośleją i zamiast ślęczeć przed kompem i wypisywać głupoty poświęcają wolny czas swoim psom:evil_lol: Quote
eria Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 są i tacy co by ten czas spędzony przed kompem chętnie spędzili z psami ale siedzą w pracy :diabloti: i dogo umila im ten okrutny czas :evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Witajcie:multi::multi::multi: Co ja tu czytam? Koniec ery dogo?! Nigdy! Są rzeczy, z których się nie wyrasta:loveu::cool3: Dogo to część życia, no bo gdzie indziej mogłabym nawijać prawie tylko o psach i nie uspać słuchaczy?:evil_lol: Na osiedlu widuje dwa bardzo fajne psiaki- jeden jest Foxiopodobny, a drugi Lirciopodobny, tylko że to chłopczyk. I co je ostatnio widziałam, to jeszcze bardziej odczuwałam brak dogo... ale doba na jest za krótka, żeby robić wszystko, co by sie chciało... Nie dziękuję za kciuki, bo jeszcze nie mam wszystkich wyników;) Miałam ostatnio ciężki czas z powodu zaliczeń, sesji... W tym tygodniu miałam 6 egzaminów w 5 dni... masakra:diabloti: I prawie wszystkie przed sesją, bo prawdziwą sesję mam dopiero od czwartku. Ale ostatni egzamin mam w poniedziałek, który w porównaniu z innymi to pikuś:evil_lol: a potem jadę do domu!:multi: Tylko martwię się o Negrusia, bo ma jakieś zgrubienie na łapce, nie wiem jak to wygląda, bo nie widziałam, ale mam nadzieję, że to nic poważnego. Oczywiście w domu czekaja z tym na mnie, taaa:roll: A u Haska wszsytko ok;) spacerkowe storości, jeszcze ze świąt na pewno nie długo będą nowe zdjęcia;) stęskniłam się za aparatem... A teraz lece do Was, chociaż spróbować nadrobić zaległości:razz: Quote
wiq Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 taa.. z jaboli i dogomanii nie wyrastamy:evil_lol: a przydałoby się:roll::eviltong: Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no wreszcie się pojawiłaś! przez sesję idziesz jak burza więc nawet nei będę sie dopytywać o wyniki bo na pewno same piątki a w wypadku największej tragedii 4,5 :eviltong: Dobciową łapą zmartwiłaś nas ale będę trzymać kciuki,żeby to nie było nic poważnego! poproszę jeszcze więcej zdjęć bo mi śniegu za mało! Quote
jbk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Swięcie wierzę, że sesja będzie OK :) Buziaczki Jadziu :) Quote
Marta_Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witaam Jadziu;) uu sesja, u nas dopiero I sem wiec nie jest zle, juz mi sie prawie wszystkie egzaminy skonczy, zostala jeszcze nieszczesna fizyka:shake: Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :hand: :multi: Myślę że dogo nigdy nie upadnie :evil_lol: Quote
Selket Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wróciłaś:multi::multi::multi: Na pewno masz wszystko pięknie zaliczone na same piąteczki :calus: A ten ostatni egzaminek to zdasz z palcem w de:diabloti: A ja jutro ma pierwszy egzamin na nowych studiach i już umieram, ze nie dam rady:placz::placz::placz: A w czwartek drugi:placz::placz::placz: Trzymaj się cieplutko :calus: :calus: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hej Jadziu :) A na ferie do domku czy znowu w teren ? :evil_lol: Jak Dobciowa łapka ? Quote
eria Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 wiq napisał(a):taa.. z jaboli i dogomanii nie wyrastamy:evil_lol: jabole rzecz święta,u mnie w barku między innymi dobrociami se stoi leśny dzban i czeka na odpowiednią okazję by go wypić :evil_lol: Obok niebo czeka też wiśnia szerry :evil_lol: Witamy Jadziu :lol: Mam nadzieję że z Negrową łapą nic poważnego... Quote
Dobcia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Cześć dziewczynki:multi: Z łapką Negrusiową wszystko dobrze, to tylko otarcie i siniak, ale będzie żył:lol: Musiał w coś uderzyć, co przy jego dzikich szaleństwach nie jest wcale dziwne. Przeczuliłam brata, żeby mi o wszystkim co dotyczy zwierzaków mówił-to mówi;) wiq, to jakie radości nam w życiu zostaną, jak z najlepszych wyrośniemy??:evil_lol: Odnówka, śniegu nie ma u nas, ciepło się zrobiło, może to już wiosna?:cool3: krokusy i tulipany przebiły się na światło dzienne, szok normalnie:razz: ale jeśli chcesz śnieżne fotki, to coś się zaraz znajdzie;) ...ahh mogłabym tam wrócić:loveu: jbk, witaj:loveu: jak już pisałam, Negruś ma się świetnie, a teraz śpi po spacerze:) Marta, pierwsza sesja jest chyba najgorsza, potem człowiek się przyzwyczaja i jakoś to mija;) Powodzenia na fizyce! anetta, no ja myślę, że przez nas, albo raczej dzięki nam dogo będzie trwać:evil_lol: Selkreciuku, na pewno świetnie sobie dasz radę! Trzymam mocno kciuki!:) Rudziu, na razie w domu i oby jak najdłużej:evil_lol: jeśli wszystko zdam, to mam wolne do 14 lutego:loveu: piękna perspektywa...:loveu:a nawet jak nie, to i tak tydzień będę w domu:loveu: eria, hihi co za wyposażenie!:evil_lol: nic tylko sie wprosić...:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 ostańce śniegu nad rzeką:razz: :evil_lol: ;) Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images48.fotosik.pl/56/49611cc15a324d0amed.jpg o kurka...:crazyeye: :crazyeye: piekne!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jadzia,jak miło znów Cię widzieć!:multi: Ale się stęskniłam za zdjęciami dostojnego Negro! :loveu::loveu: i tymi mistrzowskimi portrecikami wykonanymi przez Ciebie:loveu: Kurna trzeba wykorzystać to,że jesteś :cool3: i może skrzyknąć się na jakiś spacerek w większym gronie?:cool3: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://images48.fotosik.pl/56/49611cc15a324d0amed.jpg - ja też tam chcę! Quote
eria Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 mówisz że kwiaty już się pojawiają :loveu::multi: ojj oby u nas się już śnieg stopił , kwiaty wyrosły,owadów całe mnóstwo żeby było :loveu: ahhh Quote
Rudzia-Bianca Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='eria']mówisz że kwiaty już się pojawiają :loveu::multi: ojj oby u nas się już śnieg stopił , kwiaty wyrosły,owadów całe mnóstwo żeby było :loveu: ahhh[/quote] tak tak tak popieram , najważniejsze zeby śnieg się stopił i wyszło słońce a reszta to juz będzie z górki :) krokusy już się przebijają :crazyeye: zazdroszcze z całego serca u mnie śniegu nadal po kolana :placz: Quote
Dobcia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Cześć dziewczyny!:) Marta, dzięki;) Basiu... no widzisz... jestem, a i tak czasu nie mam...:oops: ale jak się skrzykniemy na jakiś konkretny termin to pokombinuje tak, żeby czas znaleźć:cool3: ... mam nadzieję, że nie długo, bo Negrowi na pewno brakuje charrrakternej Bonnie:evil_lol: Wiosna?? Jest!!! Rudziu gdzie Ty mieszkasz?:evil_lol: To może nie przebiśnieg, a jakiś marny lepiężnik... ale to kwiatek i tamto kwiatek:lol: znaleziony wczoraj:razz: :cool3: ...ale piękna pogoda:loveu: zaraz na spacerek idziemy:multi: Quote
eria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 widzę chomika mordercę i Negra sprawdzającego czy z jajkami wszystko w porząsiu :evil_lol: Quote
Recommended Posts