Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

są i tacy co by ten czas spędzony przed kompem chętnie spędzili z psami ale siedzą w pracy :diabloti: i dogo umila im ten okrutny czas :evil_lol:

Posted

Witajcie:multi::multi::multi:

Co ja tu czytam? Koniec ery dogo?! Nigdy! Są rzeczy, z których się nie wyrasta:loveu::cool3: Dogo to część życia, no bo gdzie indziej mogłabym nawijać prawie tylko o psach i nie uspać słuchaczy?:evil_lol:
Na osiedlu widuje dwa bardzo fajne psiaki- jeden jest Foxiopodobny, a drugi Lirciopodobny, tylko że to chłopczyk. I co je ostatnio widziałam, to jeszcze bardziej odczuwałam brak dogo... ale doba na jest za krótka, żeby robić wszystko, co by sie chciało...

Nie dziękuję za kciuki, bo jeszcze nie mam wszystkich wyników;)

Miałam ostatnio ciężki czas z powodu zaliczeń, sesji... W tym tygodniu miałam 6 egzaminów w 5 dni... masakra:diabloti: I prawie wszystkie przed sesją, bo prawdziwą sesję mam dopiero od czwartku.
Ale ostatni egzamin mam w poniedziałek, który w porównaniu z innymi to pikuś:evil_lol: a potem jadę do domu!:multi:

Tylko martwię się o Negrusia, bo ma jakieś zgrubienie na łapce, nie wiem jak to wygląda, bo nie widziałam, ale mam nadzieję, że to nic poważnego. Oczywiście w domu czekaja z tym na mnie, taaa:roll: A u Haska wszsytko ok;)

spacerkowe storości, jeszcze ze świąt

na pewno nie długo będą nowe zdjęcia;) stęskniłam się za aparatem...
A teraz lece do Was, chociaż spróbować nadrobić zaległości:razz:

Posted

no wreszcie się pojawiłaś!
przez sesję idziesz jak burza więc nawet nei będę sie dopytywać o wyniki bo na pewno same piątki a w wypadku największej tragedii 4,5 :eviltong:
Dobciową łapą zmartwiłaś nas ale będę trzymać kciuki,żeby to nie było nic poważnego!

poproszę jeszcze więcej zdjęć bo mi śniegu za mało!

Posted

Wróciłaś:multi::multi::multi: Na pewno masz wszystko pięknie zaliczone na same piąteczki :calus: A ten ostatni egzaminek to zdasz z palcem w de:diabloti: A ja jutro ma pierwszy egzamin na nowych studiach i już umieram, ze nie dam rady:placz::placz::placz: A w czwartek drugi:placz::placz::placz:
Trzymaj się cieplutko :calus: :calus:

Posted

wiq napisał(a):
taa.. z jaboli i dogomanii nie wyrastamy:evil_lol:

jabole rzecz święta,u mnie w barku między innymi dobrociami se stoi leśny dzban i czeka na odpowiednią okazję by go wypić :evil_lol: Obok niebo czeka też wiśnia szerry :evil_lol:

Witamy Jadziu :lol: Mam nadzieję że z Negrową łapą nic poważnego...

Posted

Cześć dziewczynki:multi:

Z łapką Negrusiową wszystko dobrze, to tylko otarcie i siniak, ale będzie żył:lol: Musiał w coś uderzyć, co przy jego dzikich szaleństwach nie jest wcale dziwne. Przeczuliłam brata, żeby mi o wszystkim co dotyczy zwierzaków mówił-to mówi;)

wiq,
to jakie radości nam w życiu zostaną, jak z najlepszych wyrośniemy??:evil_lol:

Odnówka,
śniegu nie ma u nas, ciepło się zrobiło, może to już wiosna?:cool3: krokusy i tulipany przebiły się na światło dzienne, szok normalnie:razz: ale jeśli chcesz śnieżne fotki, to coś się zaraz znajdzie;)

...ahh mogłabym tam wrócić:loveu:

jbk,
witaj:loveu: jak już pisałam, Negruś ma się świetnie, a teraz śpi po spacerze:)

Marta,
pierwsza sesja jest chyba najgorsza, potem człowiek się przyzwyczaja i jakoś to mija;) Powodzenia na fizyce!

anetta,
no ja myślę, że przez nas, albo raczej dzięki nam dogo będzie trwać:evil_lol:

Selkreciuku,
na pewno świetnie sobie dasz radę! Trzymam mocno kciuki!:)

Rudziu
,
na razie w domu i oby jak najdłużej:evil_lol: jeśli wszystko zdam, to mam wolne do 14 lutego:loveu: piękna perspektywa...:loveu:a nawet jak nie, to i tak tydzień będę w domu:loveu:

eria,
hihi co za wyposażenie!:evil_lol: nic tylko sie wprosić...:evil_lol:

Posted

Jadzia,jak miło znów Cię widzieć!:multi: Ale się stęskniłam za zdjęciami dostojnego Negro! :loveu::loveu: i tymi mistrzowskimi portrecikami wykonanymi przez Ciebie:loveu: Kurna trzeba wykorzystać to,że jesteś :cool3: i może skrzyknąć się na jakiś spacerek w większym gronie?:cool3:

Posted

mówisz że kwiaty już się pojawiają :loveu::multi: ojj oby u nas się już śnieg stopił , kwiaty wyrosły,owadów całe mnóstwo żeby było :loveu: ahhh

Posted

[quote name='eria']mówisz że kwiaty już się pojawiają :loveu::multi: ojj oby u nas się już śnieg stopił , kwiaty wyrosły,owadów całe mnóstwo żeby było :loveu: ahhh[/quote]

tak tak tak popieram , najważniejsze zeby śnieg się stopił i wyszło słońce a reszta to juz będzie z górki :)

krokusy już się przebijają :crazyeye: zazdroszcze z całego serca u mnie śniegu nadal po kolana :placz:

Posted

Cześć dziewczyny!:)

Marta, dzięki;)

Basiu... no widzisz... jestem, a i tak czasu nie mam...:oops: ale jak się skrzykniemy na jakiś konkretny termin to pokombinuje tak, żeby czas znaleźć:cool3: ... mam nadzieję, że nie długo, bo Negrowi na pewno brakuje charrrakternej Bonnie:evil_lol:

Wiosna?? Jest!!!
Rudziu gdzie Ty mieszkasz?:evil_lol:
To może nie przebiśnieg, a jakiś marny lepiężnik... ale to kwiatek i tamto kwiatek:lol:

znaleziony wczoraj:razz:

:cool3:

...ale piękna pogoda:loveu: zaraz na spacerek idziemy:multi: