Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!!!

Moje kochane, troskliwe dziewczyny Wiktorio i Aniu:loveu: żeby nie było już nie domówień... opis na gg mam 'mimo wszystko' a nie 'ponieważ';) jak przystało na osobę widzącą zawsze pełną połowę szklanki;)
I tak w ramach tych 'radości' właśnie odczytałam meila, że egzamin z angielskiego przeniesiony z czerwca odbędzie się 13 września:evil_lol: To jeszcze nic... bo zaplątała mi się poprawka... taka malutka... jedna... i mam ją 11 września... tak więc przyszły tydzień spędzam w Krakowie... huraaaaa:p
Myślę pozytywnie... bardzo się staram...:eek2:
Na poprawę humoru nawet nie można wyjrzeć przez okno... dobi jak wyszedł na siqu tak po minucie już skomlał do domu...:evil_lol:

...a tak oba chłopaki czekały wczoraj na spacerek... tylko Azuś został w domu... ostatnio nawet mu się nie poprawia, tak jakby z czasem uodparniał się na leki... zresztą widać, jaki jest spuchnięty....ale za to apetyt ma za dwóch:loveu:

....sesja łóżeczkowa, jeszcze cieplutka:lol:

;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Monusia by mi się już przydała, bo Negro jeszcze niczego nigdy nie wykopał:evil_lol:

A co Ty pewnie chciałaś z nim ziemniaki kraść z cudzych pól. I ta miłość to pewnie do kartofli :megagrin:

Posted

[quote name='Eriu']A co Ty pewnie chciałaś z nim ziemniaki kraść z cudzych pól. I ta miłość to pewnie do kartofli :megagrin:

Ziemniaczki już dawno wykopane i zeskładowane w piwnicy:lol:
Musimy sobie znaleźć inny cel:evil_lol:

[quote name='despera']http://images13.fotosik.pl/63/a66027ef60b24d26.jpg Negro moja miłości:loveu:
Dobciu, nie krępuj się, same przyjazne duszyczki na Dogo:diabloti:

Moja też:loveu:

Nigdy w to nie wątpiłam:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']myszy! myszy jest zawsze pod dostatkiem! :grin:

dobra, dobra, Ty nam tu uczelnią nie ściemniaj tylko opowiadaj jak jest:cool3:

Negri o tym nie wie... i kopie w tych pustych:evil_lol:

może lepiej nie, bo narzekanie na nieszczęścia tego świata, czyli nawalenie terminów wychodzi mi lepiej niż opowiadanie o swoich perypetiach sercowych :evil_lol:

[quote name='Eriu']No właśnie, opowiadaj :cool3: Ależ z nas wścibściuchy :grins:

widzę tu same dyskretne osóbki:diabloti::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek Mla Jadziuniu;-)

Cześć Zuzanki!!!

[quote name='anetta']Hmmm, ciekawie się czyta :evil_lol:

Ogordowo-piaskowo Negro :loveu::loveu:

To chociaż tyle dobrze:evil_lol:

[quote name='eria']hehehe super masz z tymi poprawkami, nie powiem :evil_lol:
ale te miłosne opisy to napewno nie o poprawkach :cool3: :mad:

Taaa bardzo.... jestem z tego powodu radosna jak skowronek:evil_lol: Nie lubię za bardzo narzekać, wiec trzeba sie cieszyć... no... ze wszystkiego innego;)

Sądzę, ze wszyscy wolą wrócić to głównego wątku FB, prawda?:razz:
Negruś się dziś nie nudził, bo aportował piłkę ze schodów.... tyle że mnie nie kosztowało to nic wysiłku:p

a potem odpoczywał ze zdobyczą...

i samozabawa...

;)

Posted

a moim sierściuchom az za dobrze wychodziło szukanie piłeczki po pokoju,
tzn Foxi podgląda i widocznie przekazuje Kreonowi tą cenną wiedze:diabloti:

Posted

[quote name='eria']a moim sierściuchom az za dobrze wychodziło szukanie piłeczki po pokoju,
tzn Foxi podgląda i widocznie przekazuje Kreonowi tą cenną wiedze:diabloti:

bo ona kochana jest, nie mogła przecież oszukiwać najlepszego przyjaciela:lol:

[quote name='Tina.Sara']http://images27.fotosik.pl/75/c6f9b34f0e1c95d1.jpg

:shock:aaaa :evil_lol: fajna mina

wczuwa się:cool3:

[quote name='BBeta']Ile nowych fotek :loveu: Lubie mieć co nadrabiać ;)

http://images28.fotosik.pl/73/6baac23222e17934.jpg

Oprócz Negrowych fotek to mi się też bardzo podoba :loveu:

Nadrabiaj sobie do woli:loveu:

To jakiś grubosz skalny, ale sama nie wiem jaki dokładnie;)

[quote name='wiq']my właśnie też się zabawiałyśmy :lol: w wyszukiwanie piłki/bażanciego skrzydła :lol:
jak nie chcesz, to nie opowiadaj :obrazic: ;)

Takie zabawy są fajne, ale ile dni tak można? a ma padać u mnie do końca tygodnia...:roll:

uparciuch:evil_lol:

[quote name='Eriu']Ależ fajna ta piłka na sznurku :) Ona jest taka puchata, mieńciusia? Bo zazwyczaj to twarde są.

Tak, jest pluszowa:) a mimo to bardzo wytrzymała! I można nią rzucać po domu bez obaw o stłuczenie czegoś;)

Posted

Witojta=- ja troche zaniedbuje wszystkie moje ULUBIONE I UKOCHANE GALERYJE, ale kurcze - czasu malo!!!tak tylko wpadam, se pooglundam i pytam - co on taki ciekawski, zegrzebie wtej ziemi? jakis hajer?