Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Od-Nowa']I Azuś z "zestawem specjalnym-typu survival" też!! (ogladaliscie "Anioł w Krakowie" :cool3: uwielbiam ten film!) Świetne porównanie, hmmm ciekawe jak ja mu tyle tebletek będę podawać... muszę jakiś patent wypracować:razz: Anioł w Krakowie to ja:evil_lol::cool3: A poważnie to nie, niestety nie oglądałam:roll: Ile życzeń! Pinczerko, despera, Eria, Elizusiek Negruś bardzo dziękuje;):loveu: Chyba, jak go zanam, szczególnie za te od Kary:loveu: Negruś był na cudownym, długim spacerku z koleżanką, suczką owczarka belgijskiego:loveu: Ale psiaki się jeszcze nie znają, więc zabaw nie było, bo jak jedno chciało, to drugie nie. Ale mam inne zdjęcia, portrcikowe;) Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 na pierwszym zdjeciu ma doczepione kurze łapki!!:lol: :cool3: w filmie anioł w Krakowie tytułowy bohater miał pakiet niezbędnych magicznych przedmiotów pomagających mu w czynieniu dobrych uczynków na ziemi, i kilku pomocnych . zwał się on właśnie "Pakiet specjalny typu survival" (miał w nim, magiczny płyn w aerozolu, gumke, sznurek itd) . pewnego dnia siedząc na ławce z zaprzyjaźnionym pijaczkiem, dobra duszą, tenże wyciągnał zawiniatko w którym miał mini flaszke, śmiećki, kawałek suchego chleba itd. pijaczek chwytajac za flaszeczke pyta: - Wiesz co to jest ?? - WIem!! mam taki sam!! :lol: dodając ze to role grane przez Globisza i Trele można już paść ze śmiechu od samej wizji..... chociaz z takiej urywkowej opowieści moze to wcale nie smieszne.....:roll: :oops: Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Od-Nowa napisał(a): - Wiesz co to jest ?? - WIem!! mam taki sam!! :lol: :evil_lol:świetne, świetne:evil_lol: Teraz już zakumałam, o co chodzi:razz: Quote
Ina&Fun Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Sto lat dla słodkiego Negra od czarnej koleżanki:new-bday: Dziekujemy za miły spacerek:smile: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ojej, ta minka i te oczy i te uszka... aaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Przeciwpchelna/kleszczowa obroża? Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 heh,muszę obejrzeć ten film;) a będą foty ze spaceru?..:cool3: Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ina&Fun napisał(a):Sto lat dla słodkiego Negra od czarnej koleżanki:new-bday: Dziekujemy za miły spacerek:smile: To My dziękujemy! Spacerek z tam miła suczką i jej panią, to chyba najlepszy prezent, jak Negruś mógł sobie zamażyć:loveu: Po powrocie padł, zrobił sobie przerwe na kolacje, i śpi do tej pory;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Przeciwpchelna/kleszczowa obroża? Tak to antykleszczowa obróżka;) Na spacery mu ściągam, bo często pływa, ale po powrocie zaraz mu zakładam;) Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 wiq napisał(a):heh,muszę obejrzeć ten film;) a będą foty ze spaceru?..:cool3: Też mam taki zamiar;) Nie, nie będzie. Moze nastepnym razem, bo dziś zabaw nie było, po spuszczeniu ze smyczy kazdy poszedł w swoja strone... Dopiero przy pożegnaniu dały sobie po buziaku i tyle;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dobcia napisał(a): Tak to antykleszczowa obróżka;) Na spacery mu ściągam, bo często pływa, ale po powrocie zaraz mu zakładam;) I działa? My na weekend majowy jechaliśmy w góry Górnego Śląska i specjalnie kupiliśmy Gizmo obrożę... na drugi dzień znalazłam świeżutkiego kleszcza wbitego na karku... :roll: Wole kropelki ;) Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 myślałam, że mimo to coś ufociłaś:placz::placz: ale cóż, mam nadzieję, że się poprawisz :nono::evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Hmmm...:roll: czasem nas zawodzi... niby codziennie biega po zaroślach i kleszczy nie miał, ale... właśnie nie licząc tego jednego, żywego z przedwczoraj:roll: Sama juz nie wiem, co jest lepsze... Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 wiq napisał(a):myślałam, że mimo to coś ufociłaś:placz::placz: ale cóż, mam nadzieję, że się poprawisz :nono::evil_lol: Ależ oczywiście:cool3: Wiquś, jeszcze tylko formatowanie i będziesz mieć, co potrzebujesz;) Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Właśnie zaczęło sobie grzmieć i wiać... i wygoniło Nas z ogrodu; ehhh jak ja lubię burze:roll: Ale zaraz na pewno pójdą sobie te czarne chmury do Bielska:evil_lol: Po ostatnich ulewach nie mamy juz spokojnego potoku, ale takie coś: i dlatego jak tylko się rozpogodzi idziemy w pola, niech się piesie wyszaleją. Wezmę tez Azusia, bo znów mały tryska energią:loveu: Quote
eria Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 widzę że Negro ma nową koleżankę!!!! a fotek ze spaceru wspólnego nie ma ???????????? :mad: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 hehe, ja mialam jechać na rowerek i zaczela sie burza....:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Dobcia']Właśnie zaczęło sobie grzmieć i wiać... i wygoniło Nas z ogrodu; ehhh jak ja lubię burze:roll: Ale zaraz na pewno pójdą sobie te czarne chmury do Bielska:evil_lol: i dlatego jak tylko się rozpogodzi idziemy w pola, niech się piesie wyszaleją. Wezmę tez Azusia, bo znów mały tryska energią:loveu: Cicho siedź :p Właśnie, że nie przyszły :eviltong: Negro jak zwykle piękny, te szeleczki też ma super :loveu: A co do Azusia to wiedziałam, że będzie dobrze :) Dzielny chłopak! :multi: Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej! Śliczne zdjęcie i szeleczki też super!:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 uuu, teraz to juz tylko kabury mu brak :evil_lol: no i co za wieści wspaniałe,że Azus tryska energią!!:multi: :loveu: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='eria']widzę że Negro ma nową koleżankę!!!! a fotek ze spaceru wspólnego nie ma ???????????? :mad: Będzie jeszcze nie jedna okazja:cool3: [quote name='wiq']hehe, ja mialam jechać na rowerek i zaczela sie burza....:evil_lol: A u nas szybko minęła:multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cicho siedź :p Właśnie, że nie przyszły :eviltong: A co do Azusia to wiedziałam, że będzie dobrze :) Dzielny chłopak! :multi: Bo pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu!:multi: To dodbrze, że nie przyszła:evil_lol: Miło, że są też inne miejsca, gdzie sobie idzie:evil_lol: ...bodyguardy:cool3: :evil_lol: ...aromaterapia... ...Azuś przy każdej okazji wolał odpoczynek niż zwiedzanie zarośli.... mistrz i jego dzieło:evil_lol: widzicie bażanta, prawda?:razz: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej! Śliczne zdjęcie i szeleczki też super!:loveu: Witaj Goldenko!:multi: Miło Cię u nas widzieć, dzięki;) Od-Nowa napisał(a):uuu, teraz to juz tylko kabury mu brak :evil_lol: no i co za wieści wspaniałe,że Azus tryska energią!!:multi: :loveu: Hehehe, raczej jej nie dostanie:evil_lol: Też się bardzo ciesze;) Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Buahahahahah.... szczerze przyznam, że na początku nie wiedziałam co to:oops::evil_lol: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 fajna doopka:evil_lol: oo.. jak Adzinka Negro sobie kwiatki wącha... Maki.. Narkomański rocznik!:diabloti: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Goldenko Negra doopka działa jak zadek u sarny-zawsze widzę, gdzie buszuje:cool3: wiquś może to nie narkomanizm... może maki po prostu ładnie pachną:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts